En verden i stykker?

Red and Orange Photography Fire & Magic Phone Wallpaper

Hvis man synes, at verden er en lille smule i stykker lige nu er det ikke helt ved siden af. Vi står i nogle lidt hampre energier, men de er også gode for at se hvor der er trang til selvudvikling, hvis man har mod på en omgang kosmisk terapi.

Det er en bombastisk Løve-sæson i en skæbnemåned, og med Lillith svævende i sine okkulte gevandter bliver vi måske triggered der, hvor der er allermest sensitivt. Med en Nordlig Måneknude, der for nylig er hoppet ind i Vædderens tegn er der samtidig lagt op til instinktiv reaktion og rå passion.

Folk vil gerne slås på den primitive måde og det er jo godt, hvis man har en god kamp at kæmpe. Hvis ikke, er der dobbelt op på karma selv om der dog nogle gange skal springe gnister for at sætte fut i fejemødet og gå i gang med en tiltrængt transformation. Det er knaldperler under nummeren på sofaen, op med os og afsted.

Den mørkere eller mere okkulte og lidt nasty del af det falder så småt fra efter weekenden, hvilket dog ikke gør det mindre skæbnemånedsk. Vi har to fuldmåner i de højest udviklede tegn der startede og slutter måneden, så der kræves virkelig noget af os.

Eris, der om nogen kan eskalere en konflikt begynder også at nærme sig den Nordlige Måneknude og selv om de først mødes til en kop bål & brand november 2023, slår det gnister allerede nu.

Kan man se hvor man har triggers, harme, konflikt og vrede – et voila, her er din udviklingsplan for resten af året.

Vi har trods alt kun 5 måneder tilbage til optimalt redesign af livsstil så vi kan hoppe rigtigt højt mod de gode mål i 2024.

Det skal føles godt, det skal være spændende. Det skal være frit og det skal være simpelt.

Slutresultatet og gerne processen.

Derfor kan nogle få et meget stort og meget tiltrængt skub fra skæbnen, især hvis vi ikke er sunde og glade.

Der er brug for noget ild nu – derfor alle de gnister og knaldperler.

Der er brug for noget sund aggressivitet, for at komme afsted hvor tingene sker. Mere juice, flere vitaminer, mere mod.

Galoppér mod solnedgangen og prøv det græs, der er grønnere.

Især hvis det føles som at komme hjem.

Louise Falkenberg

Kategorier