I JOMFRUENS TEGN AUG-SEP 2023. EN GLIMRENDE HVERDAG.

Green Yellow Retro Colourful Daily Journal Cover

Der falder lidt ro over feltet når Solen træder ind i Jomfruens tegn onsdag morgen efter en bombastisk Løve-sæson, der nåede nye højder i år.

Når Solen træder ind i Jomfruens tegn venter en måned, hvor vi har fokus på hverdagens skemaer, rutiner og vaner. Vi skal falde til og dagligdag med arbejde, skole, sport eller hvad man har gang i skal spille.

Vi har dog stadig meget Løve-brændstof hvilket ikke tillader os at falde tilbage i en kedelig eller ufrugtbar trummerum. Hele dramaet handlede jo netop om vores passioner og hvordan vi får romantik, kreativitet, sjov, fest, passion og barnlig leg ind i hverdagen.

Zodiakken er så smart bygget op, at der altid kommer et jordtegn efter et ildtegn i den udviklingsproces vi bl.a ser når Solen når hele vejen rundt i løbet af et år.

Ildtegnet er passioneret, intuitiv, kreativ og vil hen hvor det ”brænder” – og når jordtegnet (som her er Jomfruen) så kommer skal det manifesteres. Det skal gøres til noget konkret, noget man kan tage og føle på, se et reelt resultat af.

Samtidig har vi en langvarig og ret fantastisk Venus i kvadrat til Jupiter, hvilket kan mærkes det meste af september 2023 også. Det gør, at vi bliver holdt fast i det her med overdreven nydelse, kærlighed, romantik og passion.

Det hele kan slet ikke blive til systemer der kun handler om overlevelse og drift i Jomfruens sæson i år – næh nej, vi vil have ægte sundhed, rigdom og vitalitet i vores daglige liv. Vi vil have kærlighed, nydelse og tilfredsstillelse.

Hvem og hvad der så repræsenterer det gode, lækre, smukke, fede, sjove i ens liv er jo en individuel vurdering som vi får masser af tid til at finkæmme de næste 5-6 uger. Hvad er min smag, hvad er mine standarder – og det kan være hele vejen rundt.

Det kan være hvor meget eller hvor lidt salt der skal i maden, om der mangler planter i huset, billeder på væggene.

Det kan være måder man vil eller ikke vil elskes og ses på.

Overvejelser omkring hvilke mennesker der lyser ens hverdag op og hvilke der måske formørker den.

Det kan være en gedigen makeover hvor Løven lige giver os en albue i siden og siger ”hey, hvad med garnet? Skal det have en overhaling?”

Er det tid for en ny garderobe? Flere eller færre smykker? Flere eller færre filtre og like-hunting på sociale medier?

Som en heads up her fra redaktionen kommer det til at handle rigtigt meget om relationer de kommende måneder hvilket man måske kan mærke allerede nu. Det skyldes, at Vægten befinder sig på den Sydlige Måneknude og her kommer ingen uden om at skulle træde et trin op på udviklingsstigen og efterlade den lave version af Vægtens egenskaber.

Det er sådan noget hvor man er i en relation af de forkerte grunde. Venus retrograd belyser kraftigt, at der er forskel på at være i en relation med nogen der overordnet bidrager med noget positivt i vores liv, men hvor vi måske må gå på kompromis og leve med deres særheder ligesom de må leve med vores – sat op mod at være i en relation, det kan være et parforhold, venskab, arbejde, fordi så er man ikke alene, ensom eller fattig.

Er man i relationer med folk man dybest set er inkompatibel med eller måske ikke engang kan lide vil det falde tidligere end senere – den Nordlige Måneknude i Vædderen vil have, at vi skal kunne stå stærkt og stå selv og på den måde skabe sunde, ligelige relationer overalt i vores liv.

Der er altså ikke så få undertoner til den ellers ydmyge Jomfru-sæson, og de er farverige.

I år handler det måske ikke bare om at optimere et værelse, men også om der skal noget farve vi godt kan lide på væggene.

Det handler måske ikke bare om at få sat gang i et motionsprogram, men hvilken type motion vi bare elsker. Den dag jeg møder en glad kondiløber holder jeg op med at danse som mit primære fitness-program, skal vi ikke bare sige det ah haha.

Det kan også være at dyrke motion med nogle vi elsker eller holder af, eller nogle vi har det sjovt sammen med.

Det handler måske ikke bare om at få den rette type næring sat sammen på den rette måde, men også farver i maden og måske sjov, kreativ madlavning og en æstetisk flottere tallerken som nydelse.

Som nævnt er der mange, mange områder det her vil være vores proces i vores liv.

Nøgleordene er rengøring, oprydning, organisering og effektivisering af hverdagen – og dertil at huske, at der ikke er noget der hedder ”for meget glimmer”.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du i månedshoroskoper for august 2023 i databasen se, hvilket livsområde der aktiveres for dig.

Kategorier