MARS I VÆGTEN AUG-OKT 2023. DET FARLIGSTE DYR I VERDEN.

Red Yellow Simple Caution Dangerous Area Floor Decal

Det er nogle interessante transitter der hersker for tiden, primært på et højere plan der handler om forandring, udbrud, gennembrud og afsked, så derfor er det måske for en gangs skyld ikke så slemt at Mars falder ned i Vægtens tegn når vi når til søndag den 27. august 2023.

Mars er fuld af energi og drive, og er ikke særligt glad for at være i Vægtens tegn hvor der skal tages hensyn, overvejes og forhandles inden man kan rykke fremad – men i en tid hvor de færreste af os nok har det store overblik er det måske meget godt, at vi ikke bare kan blæse derudaf med løftet sværd.

For tiden har vi hele 7 (ja, du læste rigtigt) planeter retrograd hvilket indikerer interne processer, at afslutte fortiden og at intet rykker fremad.

Det er absolut ikke tidspunktet at lancere og rykke på store projekter og vil man slås med en Mars på den Sydlige Måneknude (som vi her får for første gang siden vi skiftede juli) må man hellere se virkeligt godt ud, have et virkeligt flot smil og noget virkeligt pænt tøj på - og så gøre hvad Vægten gør bedst, nemlig:

Kill them with kindness.

Smil dem i gulvet.

Har man fulgt mig længe har man også før hørt mig tale om, at Vægtens største våben er deres smil. Hvis jeg ser en smilende Vægt er der flere røde flag der popper op end hvis en Vædder kommer blæsende mod mig med 100 km/t med en flammekaster i hånden.

Ifølge internettet er det farligste dyr i verden en myg, men det er kun fordi de ikke har taget en smilende Vægt med i den undersøgelse. Her er det nemlig den smarte, der vinder.

En smilende Vægt er det farligste dyr i verden.

De Smilende Vægte ses ofte til cocktail parties, på Wisteria Lane og andre steder, hvor de er i deres natural habitat. Det er sådan noget med at være super velklædt, tale om vind og vejr mens man med vilje skubber samtalen i en retning man selv ønsker eller let og mildt baner sig vejen hen til kanapeerne uden at blive uvenner med nogen og samtidig lige får snakket med de rette personer undervejs.

Det er at komme fremad med pli, venlighed, mildhed og flotte gaver. Eller tænder. Flotte tænder betyder meget.

Det er her man skal holde sin kæft og se pæn ud i retssalen mens man lader sin advokat føre ordet.

Det er her man bruger den rette taktik og strategi til den rette kamp. Der er mange forskellige måder at vinde en kamp på, og det her en af dem hvor man ikke tager en kniv med til en pistolduel.

Det er her det kan være smartere at spille død eller se ud som om man overgiver sig eller lade som om man ikke spiller – alt sammen med henblik på at vinde spillet.

En af grundene er, at vi får langt mindre energi i et år hvor ressourcerne i forvejen er sparsomme. Mars falder til sit laveste niveau, vi kan ikke se langt ind i fremtiden nu og derfor må vi simpelthen spille det rette spil indtil vi har mere klarhed efterhånden som lag efter lag bliver skrællet af det løg.

Mars i Vægten er flink, smart, velklædt, ren og høflig.

Og så gælder det om at smile.

Smil, for h…

Det farligste dyr i verden.

Jeg si´r det bare. Så er I advarede.

Louise Falkenberg

Mars er i Vægten frem til den 12. oktober 2023 hvor Skorpionen står klar til at byde sin egen planet velkommen hjem, men først skal vi igennem en hel masse hulahopringe.

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde det handler om for dig under ”månedshoroskoper august 2023”

Kategorier