Fuldmåne i Fiskene den 31. august 2023. Practical magic.

Light Pink Minimalist Motivational Magic Wand T-Shirt

Den store hvide ost på himlen har de sidste dage smeltet sig nærmere og nærmere vores jordboerliv for at kulminere i en legendarisk fuldmåne i dag. Det er månedens tredje måne og sidste fuldmåne der på magisk vis fører os ind i en ny fase herfra.

Det er en af de sjældne, sidst vi havde en sådan var i december 2009 og den næste kommer i august 2032. Når vi taler Fiskene og fuldmåne er noget totalt slut (se hvilket livsområde det handler om for dig som Guldmedlem i databasen under ”månedshoroskoper august 2023”), og på lavpraktisk plan handler det ofte også om spiritualitet, isolation, meditation, kreativitet, renselse, overgivelse og den slags. Et detox retreat er åbenlyst her, f. eks.

Når vi har fuldmåne i Fiskenes tegn har vi samtidig Solen i Jomfruens tegn som for tiden er spækket med besøg. Her er fokus på de daglige aktiviteter der er nødvendige for at vi holder os sunde, raske og glade mens vi er på jorden. Det er sådan noget som kost, motion og søvn.

Fuldmånen i Fiskene vil normalt være lidt hyggeagtig med lidt rødvin og spirituel eskapisme midt i de tilrettelagte skemaer, i år er dog første gang Saturn er på besøg her. Det er snarere reality tjek og mulighed for konkret manifestation af de planer, vi har lagt.

Måske vi opdager at vi var i drømmeland eller en illusion af en art, og nu er vi færdige med at have de briller på. Alt godt, cirklen er bare sluttet og måske vidste vi ikke helt hvad vi skulle på den galej.

Vi kan have nok så perfekte skemaer og rutiner i hverdagen, træne nok så meget, meditere nok så perfekt og spise nok så sundt, men en Saturnfiskefuldmåne er lidt sån….såeeeehhh, er det noget du føler for og som holder i længden?

Saturn i Fiskene, som vi har frem til 2026, er ikke streng Saturn som vi har haft de sidste mange år, det handler snarere om at være fleksibel på at ændre regler og strukturer hvis de ikke funker.

Kontoret her befinder sig for tiden på Club La Santa (sportsresort på Lanzarote), og her er selvfølgelig tonsvis af aktiviteter for tonsvis af mennesker hver dag. Superhyggeligt og effektivt hvis det ikke lige var fordi man valgte at lave en systemopdatering under en Merkur retrograd og Uranus-stationering forleden hvilket har resulteret i, at alle systemer har været nede i dagevis.

Nåh, men Mars er i Vægten så folk er heldigvis høflige og det hele glider alligevel, om end de fleste jeg kender har brugt det som undskyldning til at hænge ud i wellnesscenteret og poolen i stedet når nu man ikke kan booke aktiviteter. Crossfitområdet er ikke så proppet længere hvilket også ville være mærkeligt med de energier vi står i. Alt er retrograd, kun Mars går fremad og det i sit ”værste” tegn at være i.

Jupiter i Tyren kalder ovre fra solsengen hvor der fodres med vindruer og Venus i Løven står med korslagte arme for at høre, om ”alt det der sport overhovedet er sjovt?”.

Det er ikke så lidt af en vigtig pointe.

Jeg har været i idrættens verden det meste af mit liv, både elite og bredde. Hvert år så længe jeg kan huske har jeg kigget i DIF´s årlige analyse af hvad der motiverer danskerne for at dyrke motion.

Hvert år så længe jeg kan huske har svaret været det samme: at det skal være sjovt!

På de andre pladser har faktorer som det sociale, konkurrencerne, det fysiske og kompetenceudviklingen skiftet rundt mellem årene, men ingen har slået nummer 1, uanset om det er elite, bredde, unge, gamle, grønne, gule, fynboer, jyder eller hvad ved jeg.

Det skal være sjovt.

Her taler vi selvfølgelig motionsrutiner, men i Jomfruen er det som nævnt rutiner i hverdagen i det hele taget. Selv det at tage opvasken eller gå op og handle er sjovt med det rette mindset og rette miljø.

Saturn giver os her en mulighed for at se realistisk på de strukturer, vores dagligdag består af os så drysse lidt magisk støv fra den Fiskefuldmåne på det hele.

Lidt practical magic til at forsøde hverdagens rutiner med, så det er et godt tidspunkt at se sit liv udefra – se den hverdag lidt som en film og hvor der måske trænger til lidt mere sjov, lir og glimmer.

Louise Falkenberg

Kategorier