MERKUR DIREKTE 15.9.2023. TÅGEN LETTER.

New Day Start Loading Good Morning Blue Sky Instagram Story

Det er en meget stærk Merkur, der går direkte i Jomfruens tegn her til aften. Vi har traditionen tro været tilbage og vende, analysere, revurdere og bore i dybden på de områder af vores liv hvor Jomfruen er fremherskende, og nu kan vi rykke fremad med stærke ressourcer og langt mere klarhed.

Tågen letter nu. Når Merkur er retrograd er det togene der letter og det kan være svært at navigere i.

Forude venter både Jupiter og Uranus i positivt flow til Merkur, hvilket giver ekstra gaver, styrke, medvind, hjælp og geniale ideer. Det gælder især når vi når de 21 grader senere på måneden som var det punkt, hvor Merkur gik retrograd får vi her en forbindelse til april 2024.

Det skyldes, at et af de store aspekter i 2024 er Jupiter og Uranus der mødes i konjunktion på 21 grader Tyren. Det sker den 21. april 2024, så har du fødselsdag eller planlagt noget der forvent et kvantespring eller et meget nyt liv hvor 21 grader Tyren befinder sig – og det er kimen til det, der bliver lagt nu hvor vi også har nymåne i Jomfruen som jeg skrev om i går.

Principperne er selvfølgelig de samme. Det handler om at skabe effektive systemer, rutiner og vaner i vores hverdag så vi forvalter vores ressourcer optimalt. Det er vores tid, penge, energi og opmærksomhed. Kreerer vi et genialt system kan vi ikke bare dagligt komme tættere på vores højere mål i livet, vi kan også skabe de lykkeligste omstændigheder i harmoni med jordens ”spilleregler”.

Det er altså vigtigt at se på hvordan vi behandler os selv, vores krop og vores tid i dagligdagen i det hele taget. Om vi gør det let eller svært for os selv, om de små ting vi gør i løbet af en dag enten spænder ben for os eller hjælper os fremad.

Det er værd at nævne, at det er sidste retrograd-cyklus i de indre tegn. Vi er på vej over horisonten, som det hedder astrologisk, hvilket betyder at vi er færdige med det indre arbejde. Siden årets start i marts har selvoptagetheden nået nye højder hvilket var tiltrængt, men nu skal vi se på om vi har skabt systemer i hverdagen der understøtter den vi er og den vi ønsker at være optimalt når equinox den 23.9 vender blikket udad mod omverdenen.

Det er vigtigt at se om vores hverdag kan stå selv. Kan vi stå selv i de systemer eller venter vi på at finde noget eller nogle, der kan støtte os. Noget eller nogle der kan fylde et hul, f. eks kærlighedsmæssigt eller pengemæssigt nu hvor vi skal til at tage os selv ud på markedspladsen og det resten af året i langt højere grad handler om partnerskaber og vores rolle i samfundet.

Har vi designet et system hvor vi er fuldt selvkørende har vi gjort det rigtigt. Stort plus til os og tillykke med den fremtid, der venter forude. Her kommer vi med en vare der har stor værdi.

De næste 20 år kommer til at handle om interdependens med Pluto i Vandmanden, hvor fokus er på at sameksistere i harmoniske grupper, men som fuldt selvstændige individer. Det er værd at have for øje for lige så positivt og sundt sådan et samfund kan være, lige så umyndiggørende kan det være for dem, der ikke har gjort det arbejde om man så må sige.

Ja, det er en meget jordnær, ærlig og direkte nymåne og stationering, vi her har. Vi er så langt fra fantasi og længsel efter noget eller nogen som man kan komme – bogstaveligt talt, da Månen har passeret en opposition til Neptun som er længst væk fra os nu.

Der kommer ikke noget bedre hvis nuet ikke er godt. Der må meget gerne være omstændigheder der kan forbedre og bidrage positivt til vores tilværelse, men det er ikke en fremtid der astrologisk lægger op til at skulle have støtte udefra for at kunne stå.

Vi skal kunne stå selv.

Hele vejen rundt.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under "månedshoroskoper september 2023" se hvilket livsområde der nu begynder at rykke fremad for dig. Månedshoroskoper for oktober 2023 er iøvrigt coming up, forhåbentligt her i weekenden.

Kategorier