FULDMÅNE I VÆDDEREN DEN 29. SEPTEMBER 2023. ORAKLET I DELFI.

White Dark Photographic Romantic Good Night Phrase Quote Instagram Post

Over indgangen til Oraklet i Delfi står to universelle sandheder.

Den ene er ”kend dig selv”.
Den anden er ”alt med måde”.

Sidstnævnte er ikke nær så relevant for den kommende fuldmåne, der aktiverer en spændende og revolutionær måned - men det er den første i høj grad.

En fuldmåne i Vædderen er aldrig komfortabel. At sætte det kardinale ildtegn i den mest følsomme del er ikke rart, men i det her tilfælde er det mere nødvendigt end det har været længe.

Den Nordlige Måneknude er i Vædderen hvilket indikerer den vej, vi kollektivt går – og det er gennem impuls og instinkt.

Med en Sydlig Måneknude i det mere intellektuelle og reflekterende tegn Vægten kan vi hurtigt tale eller tænke os væk fra noget, vi brænder for. Hmm aj jeg er da også fjollet sådan at gå rundt og have lyst til dit og dat. Hvad vil naboerne ikke tænke osv.

Lyst er et stort tema ved denne måne. Det, der har ulmet og været undertrykt begynder at koge over og låget hopper af. Trangen til at få sit space, til frihed og uafhængighed er stor hos alle nu, uanset om man vil være ved det eller ej – og det kan vise sig på mange forskellige måder.

Venus er også i kvadrat til Uranus for 3. og sidste gang ved denne fuldmåne – samme tema. Vi vil prøve noget nyt. Vi vil prøve en ny smag is, en anden hårfarve, en spritny sexpartner. I nogle tilfælde trænger vi bare til at komme væk herfra.

Der er intet andet end trial and error her – måden er vitterligt at prøve det af man lyster efter for i oktober at finde ud af, at det var da megafedt eller at det bare skal blive ved tanken en anden gang.

Det kan ikke undgå at handle om relationer, det her. Det gælder os alle. Er det i romantisk sammenhæng er det ikke sjovt at skulle give sin partner frihed, nej – men det er uden tvivl vejen frem her hvis det er det det handler om (det er det nok altid, det er bare udtalt nu). Det samme gælder alle andre slags relationer.

Og så gælder det også måde at relatere til andre på. Den der flinkeskole, falske smil når man ikke har lyst eller mener det og jeg skal i hvert fald ikke skabe nogle problemer Vægten kommer med, kan man godt pakke et vist sted hen frem til 2025.

Det eneste fokus vi her bør have er på os selv. Vi må tillade de impulser og det begær for at kunne rykke fremad. Det skal være nyt og frisk, siger Vædderen – vi må ihvertfald for en stund rykke væk fra outdatede situationer for at få sund udvikling.

Det gælder også normer omkring hvad der er cool og hvad der ikke er. Vædderen er frisk, modig og stærk – det er et godt tidspunkt at gå efter noget man er lidt bange for, og man så alligevel bliver glad for at man gjorde bagefter.

Ok, man er måske gået konkurs, blevet skilt, har været single i 15 år, været i usunde relationer hvor man ikke satte grænser, sagde sin mening og alt det der…det er ligegyldigt. Gør det alligevel. Prøv igen. Nyt nyt nyt, som vi siger. Fremtiden venter forude. Det gør fortiden ikke.

Slet ikke nu.

Chiron i Vædderen vil trykke på nogle ømme punkter som hjælper til udvikling.

Meget skal skifte plads i oktober, som jeg sagde i vejrudsigten forleden. Det der ikke virker kan blive meget ukomfortabelt hvis vi (stadig) prøver at ignorere det.

Det vil fortsætte oktober og november og når Mars´ søster Eris ankommer til festen her i oktober, kan det blive rigtigt nasty. Så vil det være som at have en blindtarm, der er ved at perforere, men man sidder stadig der og spiser pasta uden at ringe efter en ambulance.

Det gode ved de her power-energier er, at man ikke er i tvivl om hvor skoen trykker. Ingen grund til at gå til terapeut eller clairvoyant her. Har man holdt tilbage og åh så smukt lidt i stilhed, kan man bare droppe det show nu.

Der er intet heroisk ved et martyrium, ved ikke at leve det liv man ønsker – det er en kliche, ja, men det bliver en meget udtalt kliche her i oktober. Sådan en underbevidstheden sørger for gør rigtigt avs, hvis man bliver ved med at ignorere den.

Til gengæld lover de ledende stjerner her, at man kun kan komme over i noget bedre. Det kan måske blive hurtigt eller for nogle voldsomt, men det er et bedre liv og et bedre menneske der kommer ud af det.

Det er et godt tidspunkt at gå efter X, hvad X så end er for en selv.

At komme ud af alt hvor man bruger sit krudt på at andre får det bedre, tjener flere penge, udvikler sig etc. Især hvis man står i en servicefunktion eller på en måde er en nobody der ikke bliver respekteret – det kan Vædderen ikke lide og det vil ikke kunne holdes nede.

Hvis ikke det sunde ego også selv bliver tilgodeset, man bliver i noget utilfredsstillende eller endnu værre – søger tilbage til fortidens mønstre og situationer er man helt på vildspor. Helt og aldeles. Vær varsom med at forsøge at skabe replika af noget, der heller ikke virkede sidste gang. Et stort tema i oktober også.

Kend dig selv, siger oraklet. Astrologien kan hjælpe lidt på vej, ens fødselshoroskop kan give nogle hints til hvem man er og hvor man skal hen – men man må selv afprøve det i praksis for at se præcis hvilken smag, der passer en bedst og hvordan horoskopet manifesterer sig i praksis i det jordiske liv.

Det er det fuldmånen handler om. Det, kroppen skriger efter. Ikke det naboerne, Facebookvennerne og ugebladene synes.

Overhovedet.

Fordi det er instinkt-energi er der måske ikke noget intellektuelt at navigere efter ligesom det hele kan være meget nyt.

Men det er den vej at gå nu.

Det er derfor man må prøve det af i virkeligheden og på den måde lære sig selv at kende.

Kend dig selv, siger oraklet.

Kend dig selv.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper september 2023” se hvilke livsområder der aktiveres for dig.

Kategorier