SÅDAN VINDER DANMARK EUROVISION 2024.

eurovision

DR har sat sig for, at Danmark skal vinde Eurovision i 2024 (link til artiklen i kommentarerne). De har sat alle sejl til, analyseret, higet og søgt i gamle sange for at fremtrylle opskriften på en vindersang i 2024.

Jamen, det skal ikke hedde sig at jeg som borger ligger på den lade side. Skal vi vinde i Malmø må alle midler tages i Øresundsbro (ja, sådan fortsætter det herfra) og siden ingen åbenbart har tænkt sig at give den gamle glimmermastodont ein bisschen frieden, kan vi lige så godt tage stjernerne til hjælp også.

Den danske finale afholdes den 17. februar 2024.

Den europæiske finale afholdes den 11. maj 2024 med semifinaler fra den 7. maj.

Vi er til den tid ude af eklipsesæson og stort set fri for retrograd (med undtagelse af Pluto under selve finalen, men det er ikke så relevant i det store billede) hvilket betyder, at der ikke er nævneværdige problemer eller forhindringer.

Med andre ord er der fri bane – og sikke en bane, der venter forude.

Ved den danske finale står der Vandmand hele vejen ned. Solen, Merkur, Venus, Mars og Pluto befinder sig her. Månen er trådt ind i Tvillingernes tegn og den Nordlige Måneknude er stadig i Vædderen.

Lige præcis Vandmanden, Tvillingerne og Vædderen bliver hovedpersonerne fra 2025 og frem, og da de store planeter ( = de store indflydelser på verden generelt) til den tid er flyttet fra jord og vand til ild og luft vil vi alt andet lige se de første glimt af en meget ny og langt mere flippet verden her.

Nu er Eurovision jo indbegrebet af flippet (Eurovision selv er Tvilling, der elsker gak, løjer og letfordøjelig underholdning) i forvejen, så hvordan kan man tage det til nye højder?

Det er et godt spørgsmål jeg vil lade DR om at besvare, men vi er nødt til at se noget meget nyt. Noget progressivt, kontroversielt, innovativt og endda provokerende. Der må gerne falde et par gebis eller tre ned i aftenkaffen der. Det er mere end aj har du set, Erling – hun danser i bare tæer eller Søren, der bliver skubbet i svømmepølen.

Meget mere.

Det er aj, det gjorde de bare ikke. Det er robotter, AI, ligestilling, menneskerettigheder og fremtid. Det er space, politik, inklusion og astrologi.

Venus er også i interessant konjunktion til Pluto, så vi vil også have lir. Der skal noget med fra underverdenen. Djævlen vil have sex, tabu og udtrykte lyster. Det er også noget Vandmanden og
Tvillingerne er enormt cool med. Fedt. Endelig skete der noget spændende. Diggiloo diggiley, mand.

Om det skal være ny afstemningsteknologi- eller struktur (Vandmanden), store dildoer og enhjørninger på scenen ved jeg ikke – men det skal være noget der rammer præcist ind i (frem)tidens tand så vi fanget av en stormvind kan blæse hen over Øresund og endnu engang sejre i Sweden.

Jeg ved selvfølgelig ikke hvilken dato vi skal på senen ved Eurovision-finalen, så vi må se på de store linjer mellem den 7. og 11. maj.

Solen, Venus, Jupiter og Uranus er i Tyrens tegn her (!). Den 8. maj er der nymåne i Tyren i konjunktion til Uranus og Jupiter. Herefter er månen heldigvis i Tvillingerne igen – tjek. Det er lige os. Det skal altså stadig være sjovt, uventet og folkeligt, men der er også meget stor forskel på Tyren og Vandmanden.

Eller er der?

De to tegn har nemlig stået i kvadrat til hinanden i årevis, hvilket vi især mærkede i 2021 hvor det hedonistiske liderband Måneskin tog prisen. Uranus – Vandmandens planet – er som nævnt stadig i Tyren, så vi vil stadig have et opgør med sådan som det var engang. De komponenter DR plukker frem fra deres arkiver bør sættes sammen på en meget ny og hidtil uset måde. På alle fronter.

Tyren har til den tid også netop overstået en historisk konjunktion med Uranus og Jupiter her, så selv om Månen nok når at gå i Krebsen ved selve finalen den 11. maj skal der stadig skrues helt op for charmen og det meget unikke. Krebsen er dog også hjemland, så der skal selvfølgelig spilles på den tangent som sædvanligt.

Alle disse energier er meget maskuline, så glem alt om at fimse rundt Barbie-style. Næh, her har Ken overtaget med sine muskelmotorcykler og lædervest.

Glem også kønskampen et øjeblik. Også selv om det her ikke handler om mænd og kvinder, men om den maskuline selvledende modige gu kan jeg så skabe mit drømmeliv sunde ego-energi der kun vil være tiltagende herfra og som er i os alle.

Ikke noget politisk korrekthed og kuperet maskulinitet. Ikke noget power til mænd eller power til kvinder.

Uranus der her netop har passeret Solen vil have intelligent ligestilling, og den vil brage frem med det. Det kan også være en ide at hype eller promovere på en hidtil ny og uset måde. Inklusion er et must, måske det snarere handler om power to the people. Om det globale individ.

Det bliver andro, der vinder Eurovision 2024.

Andro?

Ja.

Andro Gyn.

En ting er sikker og det er, at det er nogle energier der kan få alle tidligere versioner af Eurovision til at virke støvede og kedelige.

Er der noget der skal sejle den nat, så skal det være rumfærgen.

Følger vi disse råd fra din energist skal vi nok fly on the wings of love og smagen af sød sejr tilbage over Øresundsbroen den 11. maj 2024.

Louise Falkenberg

 

LINK TIL DR ARTIKEL: https://politiken.dk/kultur/art9547891/DR-%C3%A6ndrer-strateg 

Kategorier