VENUS I JOMFRUEN, OKT-NOV 2023. NÅR VI HOLDER ALLERMEST AF HVERDAGEN.

Blue and Yellow Simple Minimalist Professional Cleaning Service Promotion Instagram Story

Venus i Løven tager i aften sit sidste buk på den scene, hun har hersket over de sidste 4 måneder og håber, at vi nød dramaet. Eller at vi som minimum lærte en masse om hvem og hvad vi elsker. Og at det endelige fokus landede på den største kærlighed af alle, nemlig den til os selv.

Natten til mandag den 9. oktober 2023 træder hun ind i Jomfruens tegn og starter en uge med mange energiskifte. Om mindre end 10 dage kan tingene se meget anderledes ud for os, og alligevel så naturlige.

Fordi det også er eklipse-sæson er der altid denne her (korrekte) følelse af, at noget er ude af vores hænder og på en måde skjult for os. Så hvad kan vi gøre?

Vi kan udnytte Venus i Jomfruen optimalt, kan vi. Hvis der er noget hun elsker, så er det at holde styr på de gode linjer i hverdagen.

God søvn, kost, motion, rengøring, skemaer og rutiner. Det gode ved dette skifte er, at vi måske ikke er så stolte og forfængelige længere. At vi nu er beskedne nok til at overkomme en barriere, der har stået i vejen længe.

Den er rigtigt god for alt hvad man foretager sig i hverdagen, kærligheden og skønheden fra Venus bringer det hele et nøk opad.

Bedre stemning på arbejdspladsen, harmoniske stunder med kolleger, mere sjov i hundeparken, fitnesscenteret eller hvor man opholder sig. Vi har også langt nemmere ved at konstruere en glidende hverdag, som vi nyder. Finde glæde i praktiske gøremål. Pludselig danser vaskemaskinen rundt eller det håndtag skruede sig selv på igen helt uden problemer.

Transitten er en vaskeægte ”jeg holder af hverdagen”, som Dan T udtrykte det.

Det kan være en fordel at holde lidt øje med de mere skarpe kanter på Venus i Jomfruen, for det er ikke Venus´ favoritplacering. Den kan være meget kritisk, både over for sig selv og andre.

Lillith befinder sig også her, så de kritiske stemmer kan være ekstra stærke denne gang. Jomfruen er en smule autistisk, så her bliver tingene taget mere bogstaveligt eller falder folk for brystet, hvilket endnu engang leder os til Merkur, Mars og Solen i Vægten for tiden, og deres understøttende egenskaber i at være diplomatiske, taktfulde og veje vores ord på en guldvægt. Især i den kommende uge.

Vi har dog også skønne, harmoniske forbindelser til Uranus, Pluto og Jupiter i de andre vennetegn fra Jordklubben, så Venus i Jomfruen er i godt selskab.

De planeter kan give et element af, at man er her for sjov, men ikke nødvendigvis for livet hvilket nok er meget godt når vi taler Jomfruen. Så bliver det nemlig ikke så vildt og dramatisk.

Ligemeget hvor meget vi fester, shopper eller hvad Venus elsker, så husker vi lige at drikke det glas vand inden vi går i seng eller ah at vi nok ikke skal bruge flere penge nu osv.

Venus i Jomfruen vil mest udspille sig i de her hverdagsrutiner. Det kan være noget med at Uranus og de andre planeter får indflydelse i forhold til måske at shuffle sin playlist (det kan være vildt for os med Jomfru-placeringer når vi nu VED hvilken sang der plejer at komme efter den anden sang) eller at prøve en ny slags pasta.

Skal det være vildt er det måske en ny rute til arbejde eller med hunden, og den er ukendt. Grin du bare, men sådan noget tager vi seriøst. Jeg kender ikke en eneste med udprægede Jomfru-placeringer, der ikke online har tjekket menukortet på den nye restaurant, vi så frivolt begiver os mod, inden ankomst.

Ikke en eneste.

Not a chance.

Vi vil være sikre på, at det er sundt. At der er rene ingredienser og høj kvalitet. Ingen sure smileyer til os, det er helt sikkert.

En dæmper på det hele, det er Venus i Jomfruen – men også flere smukke og kærlige om end flygtige oplevelser i hverdagen.

Sådan noget der giver lidt krydderi.

For Venus i Jomfruen holder af hverdagen.

Allermest holder hun af hverdagen.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper oktober 2023” se hvad det her betyder for dig (tjek dit soltegn og ascendant for en mere nuanceret forståelse).

Venus er i Jomfruen frem til den 8. november 2023, hvor hun skifter til Vægtens tegn.

Kategorier