PLUTO DIREKTE OKTOBER 2023. ET ORDENTLIGT POWERBOOST FREMAD.

Dark Ocean Coming Soon Mobile Video (1)

Pluto er stationeret for i nat at gå direkte. Den der nu-kan-det-være-nok-følelse vil kun tage til som ugen går på hæld, og Mars også træder ind i Plutos tegn.

Nu kan det være nok.

Det, vi har siddet med, måske i månedsvis eller årevis (det er sidste gang i vor levetid, at Pluto går direkte i Stenbukkens tegn hvilket vi ellers har været vant til de sidste 15 år).

Det, vi har ruget over. Rugetiden er forbi.

Er der noget "gift" tilbage skal det ud om det så skal kastes op, nyses, hostes, skriges, tudes eller skides ud. Der skal gøres rent bord til næste fase. Vi kan ikke bruge mere tid på denne her galej.

Det, der dog kan ske når døren til Underverdenen står på vid gab er, at mørket kommer op. Det har i sagens natur en indflydelse på både mennesker og jordklode, så uden at nogle skal råbe brand i gevær er det alligevel godt resten af ugen at holde sig fra åbenlyse karmaudløsere.

En åbenlys karmaudløser kan være at gå ind i en mørk gyde alene om aftenen. Det kan være optakt til en konflikt med ustabile personer. Det kan sågar være at håndtere med store maskiner og teknologi uden grund.

Pointen er ”uden grund”. Helt ærligt, så er der en my af farlig ugen ud, så kan man vente med noget der ret nemt kan udløse en uønsket effekt, så gør det i næste uge.

Indendørs efterårshygge i sikre rammer er sagen. Fødderne op, en ufarlig film på flimmeren og et blødt tæppe. Lede lys i lanternerne.

På lavpraktisk plan kommer denne stationering i en periode, hvor vi frem til slut november har ret rene energier for manifestation.

Bevares, Merkur er lynhurtig for tiden så vi har nok alle travlt og en masse at se til, men det er en god periode for at rykke og det er brændstof der kommer helt nede fra sjælen, der hjælper os hastigt fremad. Måske gennem en lille eksistentiel krise, men de er skam også gode katapulter.

Vi har meget Skorpion-energi på vej. Dybt, intenst og autentisk som altid. Pluto direkte betyder, at vi begynder at se ydre effekter af en langvarig indre transformation og det har primært med at have så meget magt som muligt over vores eget liv.

Skorpion-energi er superpower hvis man tør se sin frygt i øjnene.

Nej, stadig ikke på den dumme måde hvor man lægger arm med smeden fra den lokale bodega eller lige skal se hvad der sker i den der mørke gyde, men at man begynder at turde igen. Turde det, man måske har oplevet fiasko omkring en eller flere gange.

Det, man ikke troede at man fortjente eller endda nogensinde ville opleve.

Det er tid.

Louise Falkenberg

Kategorier