MARS I SKORPIONEN OKT-NOV 2023. STEALTH.

Black green simple drama thriller action movie poster

Mars kom hjem i Skorpionens tegn her til morgen, og sikke en skøn brik der da faldt på plads. Mars er en af Skorpionens planetherskere og er således på hjemmebane i det her intense, dybe og følsomme tegn. Nu er vi endnu mere klar til at gå efter det, hele vores krop (ok underliv) og sjæl har sat sigtekornet på.

Mars i Skorpionen er stealth. Det er en klassisk snigskytte-energi.

Hvor Mars i Vægten sagtens kan være en formidabel modstander, især når det kommer til networking og forhandlinger, så er Mars i Skorpionen slet ikke en der gider at spille efter reglerne.

Mars i Vægten er fair. Det er Mars i Skorpionen ikke, så enhver form for regelsæt man synes at man selv og måske andre bør følge kan man godt pakke væk her. Derudover er Saturn i Fiskene så for tiden er der ikke rigtigt nogle der kender reglerne eller også skifter reglerne hele tiden.

Hvor Mars elsker at blæse derudaf med bjælder og fanfarer, så er Mars i Skorpionen den der sidder skjult i et træ og venter på at trykke af på det helt rigtige tidspunkt. Er man et mål vil man blive ramt her, især hvis man ikke har været nær så strategisk og afventende, som den stærke Skorpion er.

Det kan også være, at man befinder sig det åbenlyst forkerte sted som jeg skrev forleden, eller at man fylder for meget. Ikke noget jeg normalt ville anfægte, men vi står i ret mørke energier i et år hvor det gælder om at skabe så lidt drama og konflikt som overhovedet muligt. Hvis nogle har haft et horn i siden på en længe kan man nemt få balanceret den karma nu.

Når det så er sagt er Saturn i Fiskene heldigvis i trigon til Mars i Skorpionen, så vi får trods alt lige et reality tjek. Ahh, er det nu også så vigtigt at hævne det her, eller er det det værd at indgå i denne her relation, aktivitet eller hvad det måtte være. Er det det værd at bære på det her tunge nag eller ansvar.

Når Saturn er så fint aspekteret som her og vi har med to vandtegn at gøre, handler det om grænser. Hvad er mit og hvad er de andres. Efterårets helt store tema. Det kan være svært at skelne, især hvis man er stærkt følelsesmæssigt investeret som Skorpionen ofte er, men det er arbejdet værd.

Saturn operer i 30-års cyklusser og befinder sig på nulpunktet (altså i starten af den cyklus) hvor Saturn også går direkte start nov 2023, så et godt tidspunkt at designe sine sunde grænser mellem sig selv og omverdenen nu – ikke mindst før drageåret 2024 kommer og vores nydesignede livsstil og fundament gerne skulle stå stærkt. Det er det vi har oasen 2023 til, som er meget mere rolig og tilbagetrukket mens vi omrokerer.

Tilbage til Mars i Skorpionen lægger den sig flot op ad den Nordlige Måneknude i Vædderen der ligesom Skorpionen overhovedet heller ikke gider spørge nogen om lov.

Inden man handler på noget er det dog igen lige værd at huske, at vi havde den Sydlige Måneknude i Skorpionen i flere år indtil for nylig og at vi måske her har redefineret vores emotionelle behov og værdier hjemme i hulen, men ikke har processeret det mentalt.

Vi kan udnytte, at Solen og Merkur som befinder sig i Vægtens tegn lige nu er på den Sydlige Måneknude. Her er det godt at sige historien højt inden den forsvinder. Mærke, om der overhovedet stadig er energi på den historie – uanset om det er noget der begejstrer eller irriterer en.

Mmmm….det er der måske ikke. Det er der nok ikke. Det er ikke sikkert, at noget eller nogle skal hævnes, knaldes eller hvad det måtte være - også selv om det engang var den vild historie der fyldte os med raseri eller passion.

Skal man virkeligt tage det til next level kan man jo i bedst Vægt-stil sparre med en anden, evt en professionel. Der er utroligt så meget indre følelsesmæssigt drama der flader ud når man siger det højt eller får andres perspektiv. Det er derfor kommunikation og sparring er så vigtig så vi ikke bare ligger gemt i vores hule og lader noget brygge indtil det koger over, og det er især vigtigt med Skorpion-energi som er instinkt-energi. Det er godt lige at kanalisere den, også mentalt, og holde øje med, hvad der kommer op.

Det skal ud i lyset. Det skal op fra underverdenen og ud i Solen. Vi skal lige huske, at Skorpionen – altså dyret selv - er nødt til at spise sin mad ude i Solen. Ellers kan den ikke overleve.

Inden da skal vi dog ned. Vi skal med elevatoren helt ned i underverdenen, i det dybeste og det grimmeste fra vores sjæls mørkeste krog. Det hvor instinkt og overlevelse befinder sig og som er vores knap til transformation og fuld self empowerment, som vi siger på godt dansk.

Med Mars i Skorpionen de næste 6 uger er der no more mr. Nice guy eller girl. Nu gider vi ikke sidde der i pænt tøj og klirre Mågefuckingporcelæn længere.

Niksen.

Vi er nemlig stealth, er vi. Vi lever og bor i huler og mørke træer. Vi er hvor og når man mindst venter det og slår til på det helt rigtige tidspunkt.

Et fremragende tidspunkt at gå efter det, man virkeligt gerne vil have. Låse sigtekornet og kun fokusere i den retning.

Sørg dog for, at det er det værd.

Nu, i morgen og om 30 år.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper oktober 2023” se hvad det her betyder for dig (læs for dit soltegn og ascendant for en mere nuanceret forståelse).

Kategorier