MERKUR I SKORPIONEN OKT-NOV 2023. RAVNEROCK.

Black And Red Horror Movie Poster

MERKUR I SKORPIONEN OKT-NOV 2023. RAVNEROCK.
Jeg skal love for, at vi bliver blæst ned i underverdenen en efter en disse dage og i den kommende weekend. En interessant overgang til Merkurs indtræden i Skorpionens tegn søndag og Solen mandag.

Mars venter allerede på os i underverdenen og har lige tændt et par ekstra fakler, for i år får vi virkeligt lov til at komme længere ind. Langt ind i sindet.

Kønt bliver det ikke nødvendigvis de kommende dage, så jo hurtigere man kan lægge sig fladt ned og overgive sig til de dybe understrømninger, desto bedre.

Man kan prøve at meditere, træne, snakke, tænke sig så meget ud af den kommende måned man vil – men overflade og distraktioner virker ikke her. Sukker, alkohol, hash, sociale medier etc – prøv bare, men alle dulmerier vil også kun være at udsætte en uundgåelig passage.

Det bliver ikke mere real end Merkur i Skorpionen, så det er bedst at mærke den. Sådan rigtigt mærke den. Det er især weekenden over, og pludselig er vi ude på den anden side hvor fuglene pipper.

I underverdenen pipper blåmejsen ikke, det er snarere heavy metal med ravnene.

Altså ravnerock.

Åhhh høhø kunne ikke lade være.

Tilbage til underverdenen, så er der kun én vej og det er igennem med åbne øjne så nøgen og ædru som muligt.

Bange, siger du. Næh, sådan opererer vi ikke her. Jo større frygt Pluto, som hersker over underverdenen, sniffer desto mere af den får vi smidt i bærret. I underverdenen kan den mindste lille flagermus blive til en kæmpe batman i skyggerne.

For det er skyggerne vi primært arbejder med når Merkur er i Skorpionen. Vores egne skyggesider (ja, det er den med at det man ikke kan lide ved andre er noget man mangler at arbejde med i sig selv), det er det vi har fortrængt, glemt eller holdt hemmeligt.

Måske hemmeligt for os selv, måske for andre. Merkur elsker tabuer her. Pointen er, at det er noget vi skal kigge på hvis det er i vejen for at vi kan skabe bedre situationer i vores liv.

Merkur i Skorpionen er autentisk, ægte, dyb og rå. Det er ærlighed in your face. Ikke mere dupti duu Vægten der vimser rundt og støver hylder af med en petit fjerkost og lader som ingenting mens huset brænder, nej nu bliver det the real deal. Peger man ad andre peger 100 fingre tilbage på en selv her.

Det er fantastisk for ærlige og sårbare samtaler og forbindelser, vi kan styrke vores følelsesmæssige bånd til os selv og andre her. Supergodt for okkulte studier, men ikke ånden i glasset eller hvad I unge leger med nutildags, vel.

Merkur i Skorpionen kan også være paranoid, borende og besat af noget, men inden man slår sig selv i hovedet over det må man lige 1) finde ud af hvad det besættelse går ud på og 2) stole på sine instinkter hvis noget lige føles off i en samtale. Det kunne jo være, at man havde ret.

Det er en fremragende transit for at bore dybere i noget, og man kan få mange brikker til puslespillet. Måske endda brikker til en puslespil, man ikke vidste at man var ved at lægge. Det er også fantastisk for at rydde ud i kælder og på loft, mest af alt for at få nogle af de lig ud.

Man skal ikke være bange for Merkur, Solen og Mars i Skorpionen, men det er omvendt heller ikke transitter at tage let på hvis man nu ved, at de kommer. Det er healing og forståelse af dybere og ofte tunge, følelsesmæssige emner – ofte forårsaget af en form for krise eller katarsis som er Skorpionens garanti for, at der efter denne lille egodød følger noget virkeligt godt når vi bliver genfødt.

Det kan være noget, der har ligget længe, som kommer op her. Barndommens misforståede version af, hvad kærlighed er. Skuffelser, skam, fortrydelse, illoyalitet og endda traume eller overskredne grænser, hvis man mangler at heale sådan noget. Ikke for at overtænke, men for at mærke og se hvad det er og har gjort så omprogrammering kan finde sted.

Det er forståeligt hvis man vil hygge lidt rundt i stuen og bytte om på pyntegenstandene, men den dør ned til kælderen…det er den der bliver åbnet. Vi skal ned i den skræmmende, mørke kælder – altså indtil lyset bliver tændt og vi ikke længere er kontrolleret af vores skygger.

Skorpionen er altid intens og kompleks, og intet viser at det skulle blive anderledes i år. Tværtimod da vi også står i eklipse-sæson og en masse Pluto-kvadrater. Det er som om Pluto i Stenbukken vil sikre sig, at vi nu også får ryddet ud i hele den kælder inden den skifter tegn om et par måneder.

Uanset om man bliver skubbet ned i kælderen eller frivilligt går derned, er det med spirituelle svømmevinger og kosmisk korkbælte, for vi har masser af støtte fra universet hele vejen til at lade de dybe følelser komme op.

Lad de frosne tårer smelte og den sandhed komme frem. Det er en
slags mini-ragnarok, der venter - det er sandt. Når lys og skygge danser sammen i underverdenen kreeres den smukkeste musik.

Ægte, smuk musik.

Vi ses til Ravnerock 2023.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper oktober 2023” se hvilke livsområder der aktiveres for dig (under dit soltegn og ascendant).

Coming up: De Bedste Datoer 1. kvartal 2024 (for Guldmedlemmer)

Kategorier