I SKORPIONENS TEGN, OKT-NOV 2023. BLÅ MÆND.

Black Heart Modern Minimal Music Album Cover Art

I SKORPIONENS TEGN, OKT-NOV 2023. BLÅ MÆND.
Solen er trådt ind i Skorpionens tegn. Ind i den mørke hule, hvor kun det ægte og det rå befinder sig. Hvor vi kun kan få sandheden.

Skorpionens sæson lover som altid, at der vil være en død efterfulgt af genopstandelse. Det er transformationen, det er Fugl Fønix-princippet. ”Død” skal i denne forbindelse forstås som ego-død, og at der er dele af det vi er og det vi gør, vi ikke kan tage med videre herfra.

Dette kan komme med eller uden kamp og ofte med hardcore tests således, at vi kan modnes. Man kan dog også observere, hvad der lige så stille forsvinder eller opløser sig af sig selv. Ikke mindst fordi vi ugen ud stadig er i eklipse-sæson, der altid indeholder skæbnebestemte forandringer som er lidt ude af vores hænder.

Døden er selvfølgelig også det, der er dødt i vores personlighed, på vores krop, i vores privatliv etc. Skorpionen hersker over affald, afføring, kloakker etc. Hvor polariteten Tyren handler om det, vi indtager og f. eks putter i munden, så er vi i Skorpionens tegn kommet til det punkt, hvor vi skal af med det der er affald. Vi skal afføre.

Så pardon mit franske, men det sidste lort skal nu køres på forbrændingen. Ud til de blå mænd. Nedenunder kan vi se guldet glimte, men noget skal stadig skrælles, vaskes eller støves af. På dette tidspunkt kan vi meget vel alle stå i noget, der er eller kan blive virkeligt godt – overraskende godt – så jo mere indre og ydre efterårsrengøring man kan foretage, desto bedre.

Venus er for tiden i Jomfruen og hun elsker at gøre rent, rydde op og organisere. Hun kan desværre også være meget kritisk, så her skal man passe på at andre ikke stikker sig på en og går væk.

Ikke mindst fordi Skorpionen altid handler om grimhed. Om det smukke i det grimme.

Skal Venus i Jomfruen bruges bedst her skal hun kommunikere med Merkur, Mars og nu Solen i Skorpionen. Vise og fortælle de værste sider af hende selv, der hvor hun (skriig) ikke er perfekt og vide, at hun alligevel er elsket.

"Tell me the worst things you have done and let me love you anyway", som jeg læste et sted engang. Så smuk og relevant en sætning.

Det er også fantastisk for at nedbryde vores forestillinger eller luftige begreber om det gode liv, som Vægten - det tidligere tegn – hersker over.

Vægten opererer mest i pronominer, f.eks ”jeg vil være mere glad”.
”Hvad betyder ”mere glad””, spørger Skorpionen.
”Hvordan ser en glad hverdag ud for dig”, spørger Venus i Jomfruen.

Og det er jo så her Skorpionens fænomenale evne til at få autenticiteten til overfladen kommer frem. Den rå sandhed. Der, hvor vi står og glor på de af Vægten indkøbte grimme puder i sofaen i brændt efterårsbladsfaldsorange eller hvad hashtagfarvetrenden fra villavejenes trendsættere er for tiden og tænker: ”kæft, hvor er de egentlig grimme”. Smider lortet ud til storskrald med de lokale besvimelser og pariatilstande, det måtte medføre.

Om det er sofapuder, relationer eller sider af os selv der skal ud til de blå mænd på forbrændingen er ikke så relevant – bare, at det er det vi ikke kan bruge mere krudt på. Hvor ligegyldighederne og kedsomheden står i kø. Hvor der er for meget larm eller drama sprøjtet ud på omverdenen. Disharmoni.

Man behøver jo ikke at indtræde i kaos igen og igen. Skorpionen er en gigantisk drama queen, så vil man have konflikter får man det.

Der er dog smartere måder at modnes på og få spejlet de grimme sider af sig selv. Det er jo det, et godt forhold eller godt venskab kan. Jo mere lort man har stået igennem og delt med hinanden, desto stærkere og bedre er forholdet. De der sofapuder og villavejsfester, de binder altså ikke mere end som så i en relation.

Vægtens sæson var fantastisk for at identificere nye og eksisterende partnerskaber som værende relevante for fremtiden, og man kan blive meget overrasket over hvor gode investeringer man kan gøre her. Det hele er så real som noget kan være hvilket måske også hjælper på, at det der ikke var så interessant fader ud af sig selv.

En tid for at fjerne giftigt affald og komme ind til guldet. Solen, Mars og Merkur i Skorpionen fortæller os, at hvis der er noget vi vil have må vi også være klar til at gøre det beskidte arbejde.

Jo mere affald vi kan transportere ud til de blå mænd, desto renere fundament for nyt eventyr når Solen træder ind i Skyttens tegn om en måneds tid.

Tell me the worst things you have done.

And let me love you anyway,

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper oktober 2023” se hvilke livsområder der aktiveres for dig (læs for din Sol og din Ascendant for en mere nuanceret fortælling)

Kategorier