SATURN DIREKTE NOVEMBER 2023. ET SIMPELT FOKUS.

Blue And Gold Saturn Music Album Cover

SATURN DIREKTE NOV 2023. ET SIMPELT FOKUS.
Det er uden tvivl Saturn Enterprises, der leverer underlægningsmusikken for denne uge hvilket giver en følelse af, at nu må jeg hellere tage mig lidt sammen og arbejde ordentligt her, opgradere her, være lidt voksen, stå noget igennem etc.

Saturn går direkte lørdag den 4. november og det er på 0 grader Fiskene. Det er altså lidt af en portal vi står over for, hvilket betyder reality tjek og eventuel manifestation hvor vi har Fiskene placeret.

Saturn er i Fiskene 2023-2026. Er du Guldmedlem kan du i databasen eller app´en se hvad det betyder for dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/77215-saturn-i-fiskene-2023-2026-og-hvad-det

Læs under din ascendant for mere præcis forecasting og din Sol for at se, hvor du selv kan udvikle dig mere.

Vi har haft en del måneder til at blive mere ansvarsfulde, disciplinerede og kompetente her, så nu ser Saturn gerne, at vi er klar til at gå ud og manifestere på et fundament, der kan holde de næste 28-30 år.

Da vi også står i slutningen af et år, der handler om at designe et bedre fundament og smartere hverdag i dejlige omgivelser vil der også være reality tjek i forhold til hvordan vi bruger vores ressourcer.

Giver vi for meget ud eller investerer i noget, der ikke giver samme igen? Saturn siger, at så skal det enten afvikles eller korrigeres.

Følgende vil falde nogen for brystet selv om det ikke er første gang, at jeg nævner det. Saturn i Fiskene er også reality tjek i forhold til spiritualitet, healing og endda kunst og kreativitet. Lever man et liv i fantasiland som også hører under denne arketype og ikke har brug for det længere, måske er man healet eller bare klar til en mere jordisk hverdag, kan man opleve at blive puffet i den retning. Så skal man måske ud at arbejde og studere igen eller hvad det måtte handle om.

Det gælder især hvis man selv har en virksomhed her eller har prøvet at starte noget op. En terapeut, der bare ikke gider kunderne længere er nok det mest gennemgående tema gennem årene i min praksis. I langt de fleste tilfælde skyldes det, at man forsøgte at heale sig selv gennem andre eller lignende og nu er færdig med den proces - og så er andres problemer ikke lige så interessante længere.

I det tilfælde lukker man bare butikken eller det produkt ned med hård hånd. Så skal man have fred og space til at gå i en retning, der er mere autentisk for ens fremtid, og for langt de fleste vil det handle om én stor ting man nu kan overskue eller skal gøre.

Ét simpelt fokus på et område, der giver det samme ud som vi giver igen.

Så har vi gjort vores Saturn rigtigt.

Louise Falkenberg

Kategorier