MERKUR I SKYTTEN, NOV 2023. ANANAS I EGEN JUICE.

Blue Pineapple Fact Did You Know Instagram Post

MERKUR I SKYTTEN, NOV 2023. ANANAS I EGEN JUICE.
Merkur trådte her til morgen ind i Skyttens tegn og blev således den første planet, der hjælper os op fra Skorpionens dybe og komplekse hule, fri fra mere navlepilleri og klar på nye eventyr.

Selv om Skytten er et kommunikationstegn er det ikke helt den måde, Merkur kan lide det, så vi får et clash mellem visioner og ideologier over for facts og detaljer. Det er et fint tidspunkt at studere på, skrive, planlægge en rejse eller andet der kan udvide vores horisont, men fordi Merkur har det lidt stramt i dette visionære tegn med vidtløftige ideer kan vi hurtige overse de mere kedelige facts der kan ende med at blive læsset, der vælter eventyrvognen.

Merkur er dog lynhurtig for tiden og tilbringer derfor kun tre uger i Skyttens tegn, hvorefter den glider ind i Stenbukkens tegn den 1. december og her begynder en interessant dans, der varer ind i januar 2024. Det skyldes, at Merkur i december 2023 vil gå retrograd mellem de to tegn, og det er ikke så lidt af en skillelinje at danse frem og tilbage over.

Skytten står for potentiale. Her kan alt lade sig gøre, verden er åben og ligger for vores fødder.

Stenbukken står for realisme og bryder sig ikke om potentiale. Det er ikke interessant hvad noget ”måske en dag kan blive til”.

Stenbukken ved, at hvis man ikke følger de jordiske spilleregler og rent faktisk gør arbejdet, vil det altid blive ved håbet og potentialet.

Se, det er jo nærmest en perfekt parringsdans for at begynde at konkretisere noget og ikke bare snakke om det til det er for sent eller man står med et ben i graven. At skabe noget man virkeligt gerne vil have og måske virkeligt gerne vil vise frem.

Forude venter det vigtigste år i kinesisk astrologi, nemlig Dragens år 2024 og hvis der er noget vi skal her, så er det at flashe our stuff. Det er ret godt at sigte højt og gøre klar til store, fede armbevægelser.

Vi er der dog ikke helt endnu selv om Skytten nok ville ønske det, så det er vigtigt at tøjle den drage lidt endnu selv om impulserne er der. Merkur i Skytten er ikke så lidt af en profet, men kan have svært ved at gøre sig forståelig eller er måske ligeglad.

Det er lidt som når folk er stive ved en fest og debatterer højlydt, men egentlig ikke lytter til hinanden. Den kan være ret så professor Kloge-Åge der er forelsket i egne teorier og perspektiv. Vi er ret så ananas i egen juice, eller var det vodka.

Det er altså primært en tid for at udvide sin horisont, reflektere, debattere, tage på eventyr, studere, høre foredrag eller bare træne sin intuition og se hvordan dagen udfolder sig. Det er også Skytten.

Ok, jeg havde planlagt at gå til højre her, men nu føler jeg for at gå til venstre. Jeg er selv født med en Mars-Neptun-Nordlig Måneknude-konjunktion i Skytten og lever sådan til daglig.

Med Merkur i Skytten skal der være en følelse af frihed. Af at kunne bevæge sig frit, tænke og tale frit. Det er filosoffens vej, og vi gider ikke blive holdt tilbage af egne og andres begrænsende overbevisninger og stramme livsskemaer. Derfor får vi nok de her ophedede debatter og meninger, hvilket måske er tiltrængt.

Nåh, vi ses.

Jeg skal i Rema 1000.

Måske.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper november 2023” læse om hvad Merkur i Skytten betyder for dig (læs for din ascendant og dit soltegn for et mere nuanceret billede. Har du selv planeter i Skytten kommer der mere tanke og kommunikation her samt aktivitet, som regel i professionel form).

Kategorier