NYMÅNE I SKORPIONEN NOV 2023. EN VULKAN I UDBRUD.

Volcano Minimal Modern Music Album Cover Art

Nymånen den 13. november 2023 er one of a kind. Intens, voldsom og et fænomenalt brag til en ny start, opbrud, nedbrud eller gennembrud.

Vi har dog stået i baljen af Skorpion-energi så længe, at det for de fleste nok bare er tid til denne her bragende ny start eller i det mindste at komme væk fra sumpen af gamle skeletter, selvlede, undertrykte følelser og gamle historier. Denne ukomfortable energi har simret så længe, at det der varslede vulkanudbrud på Island burde være en fuser ved siden af vores personlige, følelsesmæssige og psykologiske gennembrud i disse dage.

Det er det sidste, der skal ud her. Det skal bare ud. Knips knips, ud med det der ikke er kvalitet. Der er noget kodylt lort. Det er nu det skal gøres for vi kan ikke have storm efter stilheden om nogle måneder hvor vi er et helt andet sted. Gør det nu.

Knips alt det væk, der er giftigt – enten fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt. Besat af noget? Hæld du bare det i sumpen, dynamitten er lige ved at være klar til at eksplodere og sikre, at det aldrig kommer igen.

Vi kommer ikke uden om at både Solen og Månen står over for Uranus hvilket gør, at overraskelserne ser ud til at komme udefra selv om det er en spejling. På godt dansk møder vi altså det vi har brug for at se i os selv, uanset om det er smukt eller grimt. Når det er Skorpionen er det altid grimsmukt på sin egen, specielle måde.

Noget af det jeg elsker ved Skorpion-energi er, at det er the real deal. Skorpionen gets it. Skorpionen forstår hvad der foregår, især under overfladen.

Det er åbenlyst hvad problemet er. Ondt i maven - Hvilken ”gift” har du indtaget? Opfører dit barn sig helt godnat – er du selv i balance? Er der en vulkan der er ved at gå i overraskende udbrud i nabolaget - hvor er du selv ved at gå i udbrud?

Osv osv.

På teknisk plan starter denne nymåne de næste 5 nymåner på 21 grader, så har man noget som helst fra 19-22 grader i sit horoskop kan man forvente nye begyndelser her de næste 5 måneder.

Er du Guldmedlem kan du læse i databasen under ”månedshoroskoper november 2023” hvilke livsområder, der aktiverer nye begyndelser for dig (læs for din Sol og Ascendant for et mere nuanceret billede).

Ikke Guldmedlem? Bliv det på louisefalkenberg.dk og få adgang til en database med masser af hjælp til navigation i hverdagen, i året og i livet.

Disse nye begyndelser vil alle have et tydeligt element af afslutninger med sig. Skorpionen er jo kendt for Fugl Fønix-processen, at noget ”dør”, transformeres, heales og genopstår af asken. Der er intet at forcere, der er ikke engang meget at snakke om eller tænke over. Vi har intet ild og luft i energierne for tiden. Det her er primalt, ihvertfald frem til medio december.

Der kan føles, kan der. Det kan skides nu, svedes ud, tudes ud, skriges ud eller kastes op. Pointen er, at man må følge processen, fjerne affaldet og overgive sig. Tilpasse sig det der er, det der var og det der er på vej.

Der er masser af festligheder på vej. Ude i horisonten blinker Skyttens farverige julelyskæder, men lige nu skal vi af med den del af vores personlighed og de strukturer der ikke længere skal være i vores liv. Der er ingen vej udenom. Det er fingrene ned i sumpen og mærke det ubehagelige nok til, at vi vil af med det én gang for alle.

Det er en vild tid for os alle selv om det primært er indre transformationer, vi står i. Dybe følelser og for nogle gamle og glemte traumer. Det kan ikke længere vores en del af vores fundament.

Når vi smider den tændstik og ser hele den sump af klamme, dybe, glemte, grimme, ulækre og mørke ting fra vores sind sprænges ud for derefter at gå op i røg, kan vi starte på rejsen.

Rejsen tilbage til os selv.

Louise Falkenberg

Jeg må lige tilføje, at den vulkanhistorie ikke kunne være mere symbolsk for denne nymåne. Sådan noget, der har ulmet og 1000 år og som overrasker alle. Hvis den rammer nymånen eksakt klokken 10.23 mandag formiddag tager jeg endnu en hat af for naturens smukke ironi.

Kategorier