ÅRSHOROSKOPER 2024 FOR ALLE TEGN ER NU OPPE

Gold Navy 2024 Sparkler New Year Animated Social Media

ÅRSHOROSKOPER 2024 FOR ALLE TEGN ER NU OPPE
(for Guldmedlemmer)

DU FINDER DIT ÅRSHOROSKOP LIGE HER: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/89784-aarshoroskoper-2024

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Husk, at du som Guldmedlem kan downloade app´en "Simplero", så har du hele databasen ved hånden på en nem måde hele tiden :)

I årshoroskopet kan du se hvad de store temaer for 2024 betyder for dig personligt og hvilke livsområder, der aktiveres.

Læs om:

- Pluto træder ind i Vandmandens tegn igen (januar 2024)

- Uranus direkte i Tyrens tegn (januar 2024)

- Første eklipse (Vægten, marts 2024)

- Anden eklipse (Vædderen, april 2024)

- Sjælden Uranus-Jupiter konjunktion i Tyrens tegn (april 2024)

- Jupiter træder ind i Tvillingernes tegn (maj 2024)

- Tredje eklipse (I Fiskenes tegn, september 2024)

- Fjerde eklipse (I Vægtens tegn, oktober 2024)

År 2024 kommer ikke med de store forandringer, da det stadig er et overgangsår. Vi er derfor enten stadig i gang med nogle temaer eller ved at afslutte dem. Pluto slutter i 2024 også sin flerårige overgangsfase til Vandmanden fra Stenbukkens tegn.

Der er til gengæld mange skift i 2025, og det er de ydre planeter. Det betyder, at det er de store strukturer i vores liv og i verden omkring os. Det er altid mangeårige transitter, så det har stor indflydelse når vi ser skift her.

For at få en mere præcis forecasting i forhold til, hvad der uundgåeligt kommer op af temaer, bør du læse for din ascendant. Det er det, der er lagt i dit ”blueprint” inden du inkarnerede og noget, man ikke kommer uden om. Tingene sker mest af sig selv her, kan man sige. Kender du ikke din ascendant kan du lægge dit fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk – husk dog, at det skal være med dit præcise fødselstidspunkt som det står på fødselsattesten. Har du ikke fødselsattesten, kan du bestille den hos Rigsarkivet (se link nederst på forsiden af hjemmesiden).

Dit Soltegn er også relevant om end det er et andet område af dit liv. Det er lidt som at sidde i en bus: der sker noget til højre, men der sker også noget til venstre. Der er aldrig kun et område af vores liv, der er aktiveret. Dog handler soltegnet om vores identitet, om den vi ønsker at være i dette liv, så der er rig mulighed for at vi skal handle mere og udvikle os personligt, hvis vi vil have det optimale ud af de temaer, der er aktiveret hvor vi har vores Soltegn (stjernetegn).

Mange læser også for deres Månetegn, hvilket giver en indre oplevelse. Det vil dog sjældent manifestere sig som eksterne omstændigheder medmindre månetegnet er det samme som Soltegnet eller Ascendanten.

God fornøjelse,
Louise

Kategorier