I SKYTTENS TEGN, NOV-DEC 2023. WANDERLUST.

Blue Watercolor Mystery Forest Woods Book Cover

I SKYTTENS TEGN, NOV-DEC 2023. WANDERLUST.
Solen træder ind i Skyttens tegn onsdag den 22. november 2023, og det er som altid tid til at lade festlighederne begynde. Ude af Skorpionens mørke navlepillende hule kravler vi op ad stigen, op mod solen og lyset med fornyet håb og måske en bedre forståelse af, hvem vi er og hvorfor noget var.

Merkur er allerede i Skyttens tegn og får nu selskab af Solen onsdag og Mars på fredag, så alle sejl er sat til nye eventyr – eller er de?

Skyttesæsonen får en lidt akavet start i år, da vi står i nogle halvstramme energier hvilket man måske allerede har opdaget.

Skyttens trang til at komme ud og udvide sin horisont, til wanderlust, bliver i år strammet af Saturn som lægger en dæmper på begejstringen og måske endda end bremse på speederen.

Og det er ikke bare godt. Det er rigtigt godt, for er der en fælde vi nemt kan falde i her, så er det at begynde at manifestere noget på gamle mønstre. At bygge noget, vi allerede er færdige med at have lært. Karma, der allerede er afsluttet. Visdom, vi allerede har gjort os gennem hårdkogte erfaringer.

Det er uden tvivl ugens store tema, og her kommer Saturn nænsomt ind for at minde os om, at vi måske skal tænke os om en ekstra gang eller fem.

Vi vil gerne rykke nu. Det kan især mærkes når Mars kommer til Skytten også. Go go go, lyder det – og alligevel må vi lige se på, om det nu også er det vi vil.

Er det et realistisk mål, er det det rette projekt, situation eller forhold, er det den rette metode? Ved vi hvordan vi vil opnå vores mål og har vi den kompetence, de data, den sandhed, erfaring eller tid der skal til?

Svaret er med ret stor sandsynlighed ”nej”. Adskillige Neptun-kvadrater vil undervejs få os til at tro ”jaaa”, men det vi tror at vi vil er ikke nødvendigvis det rette for os. Det er også muligt, at vi stadig mangler noget information eller en del af historien.

Det er så til gengæld et stort tema hele december, hvor vi kommer til at svinge mellem ja og nej – så hvad kan vi bruge Skyttens sæson til i år?

Midt i alt det her lidt akavede eller sure noget, så får vi håbet igen. Vi kan vandre ud i livet, nyde og smage på tilværelsen igen. Vi bliver mere udadvendte og klar til festligheder. Vi kan atter se muligheder og potentiale.

Der er altid noget at fejre på denne årstid. For nogle vil der være ekstra taknemmelighed for, at man ikke endte i den suppedas man så klart i Skorpionens sæson. Det er det overblik Skytten giver os og som vi ikke kan se mens vi har hovedet oppe i vores egen fedtudskiller i Skorpionens sæson.

Skytten lærer os, at der er større ting, der er større gevinster i livet end det vi kan opnå her og nu. Med de Saturn-kvadrater vi går igennem oplever vi, at hvis vi ofrer noget nu får vi et bedre resultat i fremtiden. Det burde være ret åbenlyst for de fleste.

Det er Saturn, det er at være voksen og det er sådan man skaber et godt liv for sig selv. Ved at se målet i fremtiden og tilpasse sin adfærd i nutiden, uanset om det er surt eller hårdt.

Og så skal vi ikke glemme, at der er full stop på gentagelse af karmiske mønstre nu. Det gælder året ud. Bliver man blokeret, udfordret, forsinket etc, er det med en vis sandsynlighed kosmisk hjælp til ikke at betræde den samme stupide vej, man har betrådt 100 gange før. Der er ikke mere for os på den galej.

Intet kan blive det samme herfra. Skytten sætter målet højt – rigtigt højt. Sådan er det sjovest.

Forude i 2024 venter Dragens år, der om noget er hvor man går efter den store guldmedalje. Et ærligt og åbenlyst år, hvor vi ikke kan gøre noget halvhjertet. Det er all-in, det er go big or go home. Det er det, der under stort ståhej skal udspille sig på den scene, vi med møje og besvær har bruge 2023 på at bygge.

2024 bliver med den Nordlige Måneknude i Vædderen så ægte som noget kan blive. Transparent. Og sandhed er noget Skyttens elsker. Måske man allerede nu mærker trangen til bare at lade den maske falde, til bare at være helt og aldeles ærlig. 100% sig selv og i den transparens ser man også muligheden for at overgå sine egne forventninger fremover. For virkelig at sætte et solidt aftryk på verdenshistorien når man nu alligevel er her.

Go big or go home, venner. Eller bare gå.

Når det er Skytten går vi bare ud af døren. Vi tager sko på og går ud på eventyr. Ser hvor en højere sandhed tager os hen eller viser os muligheden for at være i fremtiden.

Det er den glade vandrer. Det er wanderlust, som vi siger på godt tysk.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper november 2023” se hvilket livsområde Solen nu aktiverer for dig den kommende måned (læs for din ascendant og soltegn).

Kategorier