MARS I SKYTTEN NOV 2023-JAN 2024. EVENTYR FOR VOKSNE.

Blue and Green Surreal Fiction Book Cover

MARS I SKYTTEN NOV 2023-JAN 2024. EVENTYR FOR VOKSNE.
Mars er trådt ind i Skyttens tegn her til formiddag, og selv om det tilfører endnu mere af den glade og eventyrlystne Skytte-energi så får vi intet foræret. Slet ikke her i starten af transitten.

Det skyldes, at vi Mars også møder den kvadrat til Saturn der har været temaet hele ugen. En lettere frustrerende uge hvor det sjove kunne være forholdt os, forsinket eller endda lukket. Mars i Skytten er ellers fyr og flamme, vi er klar til at tage af sted og så er der noget, der ikke er klart, noget man ikke ved, ikke har gjort eller opdaget.

På sin vis kan det være godt da Mars i Skytten kan have lidt for stor tendens til at ”winge” den.

Ahh vi ser på det når vi kommer frem. Ahh vi finder ud af det undervejs. Ahh vi køber billetter derovre. Ahh det danser jeg mig ud af.

Når Mars træder ind i Skyttens tegn fyrer Skytten sin pil afsted, højt op mod himlen og ud i horisonten. Vi er klar til at forlade herredet og vandre mod Mordor eller et andet stort eventyr.

Om Mordor må lade vente på sig afhænger lidt af hvor voksne vi er omkring hvor vi skal hen og hvorfor vi skal derhen. Vi ved, at tidens astrotema er at det ikke er muligt at gentage karmiske mønstre. De karruseller kan vi ikke længere hoppe på, så vil man afsted med hovedet under armen for at slippe for noget, for at stikke af eller bare søge beskyttelse i det velkendte, der er outdated – så nej, så er den karrusel lukket.

Vi har kunnet mærke den hele ugen. Temaet kan nemt have været en slags undertrykkende miljø. Faderen eller moderen, der synes at det er spændende med ens iværksætter-ide, men minder en om at man kun er 13 år. At chefen siger nej til forfremmelse, fordi man faktisk ikke er helt dygtig nok endnu - ikke fordi de har et horn i siden på en eller bedre kan lide en anden eller sådan noget. At andre ser ud til at have det sjovt eller få deres ønsker opfyldt mens man ikke selv har samme oplevelse.

Lad os lige adressere den først:
1) Med Mars indtræden i Skyttens tegn forlader vi også sidste Skorpion-energi, så nu må man lade navlepilleriet og spørgsmålene ligge for en stund. Har man ikke indset, at det man har så travlt med ikke at kunne lide hos andre mennesker og i omgivelserne kun er en projektion af noget i sig selv og måske bare bunder i misundelse, så var det ikke denne gang man skulle forstå det. Der kommer andre muligheder en anden gang.

2) Chiron og Saturn serverer i disse dage en af livets store hemmeligheder, nemlig at livet er som man tager det. Det er også meget stor Skytte-energi, det her med at man selv vælger sit perspektiv. Man kan nemt falde en fælde hvor man for tiden føler sig som offer for omstændigheder, men vær sikker på at løsningen med disse energier er at skifte perspektiv, få overblik, være realistisk og lære af det. Stå noget igennem eller forlade det alt afhængig af, hvad der er det voksne at gøre. Se noget fra en andens side. Hvis chefen siger, at man ikke er klar til forfremmelse er det her, man skal tro på det og allerhelst lægge en plan for så at blive dygtig nok. Det er ikke nu vi skal ty til hævngerrighed, brok etc.

Man bestemmer altså selv om man vil være bitter eller bedre.

Bitter eller bedre.

Altid.

Mars i Skytten handler altid om at sætte sig selv fri. Altid. Denne gang kan det bare ikke lade sig gøre i form af eskapisme, så prøver vi at tage på eventyr for at slippe for noget ryger vi direkte tilbage i den varme stol.

Den første uge af denne transit er som til skriftlig eksamen, I ved – man må først lægge blyanten og forlade lokalet, når man har lavet opgaven. Indtil da går der vagter rundt og holder øje med en.

For nogle er dette også karma i form af at forlade faderens anerkendelse. At slippe fri af en ydre autoritet som sætter blokeringer i ens liv, men at den frihed vil komme med ansvar. Ofte økonomisk.

Uanset hvordan situationen udspiller sig er det dog vigtigt at fokus er på at komme fri. At blive fri. Det er gennem mod, realisme og facts. Gennem sandhed. Har man travlt, er man for desperat – vupti, tilbage til eksamensbordet. Du mangler lige at svare på spørgsmål 9 i testen.

For de fleste vil det her være sidste barriere og så er kysten også klar. Man må rejse sig og tage på eventyr. På overordnet plan er de fleste fri af triste, karmiske situationer der producerede den samme historie igen og igen. Hvor man bankede på samme unødige dør eller prøvede at være og udstråle noget, man egentlig ikke var.

Der er steder og relationer, der ikke længere er energi på. Der er tøj man ikke gider gå i længere. Der er en sten i skoen eller en torn i øjet. Indse hvad sandheden er. Den, der kan sluge den største kamel får lov til at ride ud på den bagefter. Giv det tøj væk. Lad en anden bo i den lejlighed osv osv. Bare kom af med det og kom ud af eksamenslokalet.

Eventyret er der og det er stort. Rigtigt stort. Mars i Skytten er kun bigger, better, larger. Det er optimistisk, det er håbefuldt og med god grund. Derfor må vi også brænde det sidste lort af inden vi ryger afsted fra den affyringsrampe. Ikke tage nogen eller noget med, der bare ikke hører til et stort og spritnyt eventyr hvor fortiden er nærmest ikke-eksisterende.

Så…et par dage til at løse den sidste opgave og så venter festen ude på den anden side. Friheden.

Eventyret.

Det er et stort eventyr.

Og det er et Eventyr for Voksne.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper november 2023” se hvad det her handler om for dig (læs for din ascendant og Sol).

Kategorier