FULDMÅNE I TVILLINGERNE, NOV 2023. LYVER LYVER SÅ BUKSERNE FLYVER.

April Fools Day Circus Instagram Post

Der er nogle der lyver. Rigtigt meget, endda. Lyver lyver så bukserne flyver.

Morgendagens fuldmåne er i Tvillingernes tegn. Tvillingerne hersker over løgn i Zodiakken. Primært af kreative årsager og på grund af nysgerrighed fordi det ”kan være sjovt at se hvad der sker når man lyver”. Det er ikke et tegn, der er udspekuleret nok til at bruge løgn som manipulation som sådan.

Fordi Merkur – Tvillingernes planethersker – er i kvadrat til Neptun samme dag kan den historie blive ekstra god. En virkeligt god dag for at skrive fiktion, en ret skidt dag for at tage imod "et supergodt tilbud”. Vent, hvis du kan - allerhelst til slutningen af januar 2024 hvis det er muligt. Alt kan se meget anderledes ud til den tid.

Denne fuldmåne er en anelse mærkelig, fordi den er lidt ligegyldig i det større billede og samtidig kan det have så afgørende konsekvenser, hvis man ikke tager den seriøst.

En fuldmåne i Tvillingerne er som regel fyldt med sjov og nye eventyr, og denne gang har vi så lige en opposition fra Mars og en kvadrat til Saturn oveni. Det kunne tyde på, at omgivelserne viser os, hvor vi er allerbedst til at lyve, nemlig over for os selv - især hvis vi lyver omkring, hvor sjovt vi egentlig har det i livet.

Den, vi bedst narrer er altid os selv og en fuldmåne vil skinne sit ubarmhjertige lys her (som Guldmedlem kan du se hvilket livsområde det handler om for dig under ”Månedshoroskoper november 2023”, læs for din ascendant og dit soltegn). Det vil være åbenlyst hvor vi lyver for os selv.

Forude venter et 2024 hvor man kan vinde stort, men kun på ren og rå ærlighed. Denne fuldmåne kan med Merkur i Skytten bruges smart til at sætte sig selv i forhør, sådan for alvor. Hele dagen spørge sig selv om det her nu er ja eller nej. Om de store linjer i livet og de små valg i dagligdagen.

Med Mars i opposition kan det være ret meget "in our face", altså hvor vi begynder at væve en eller anden historie og så drejer den anden person bare om på hælen og går fordi de simpelthen ikke gider høre på vores ævl længere. Den samme historie om og om igen. Tro på det hvis det sker. Få en ny historie.

Skytten er det hurtigste af de spirituelle tegn, kan man sige, fordi ilden bare brænder sandheden ind som svaret. Den er instinktiv. Det er derfor Skytter ikke er gode til det med debatter, for de ved jo bare hvad det rette er – uanset om facts, videnskab eller andet siger det modsatte. Skyttens indre sandhed eller følelse af samme kan drive andre til vanvid af samme grund.

Vi kender her sandheden i hjertet. Sandheden om vores værdier, vores drømme, vores håb i livet. Om vores seksualitet, om hvem eller hvad vi elsker. Om hvem vi er inderst inde. Om vores følelsesmæssige, fysiske eller mentale helbred. Om vores sociale liv og popularitet eller måske mangel på samme.

Sociale færdigheder kan være stort når vi taler Skytten og Tvillingerne, så her er det vigtigt ikke at kaste med bowlingkugler hvis man selv er en kegle. Der kan Mars og Saturn servere nogle harske sandheder omkring hvordan man begår sig.

Saturn er stærk nu og lægger en dæmper på det sjove. Igen skal vi se på om det er er besværet værd. Er det her realistisk og ægte eller bliver jeg her bare fordi jeg fortryder, at jeg ikke valgte bedre for mange år siden? Der kan nemt være fortrydelse i luften, og den bedste måde at omgå dette er ved at lægge en realistisk og langsommelig plan for, hvad der kan lade sig gøre og hvad der skal til for at nå målet.

Selv om vi ikke vil kunne spurte afsted er den gode start helt klart at stå af karrusellen. Samsara pariserhjulet. Være helt sikker på, at man ikke tager endnu en tur i karma-hjulet uden grund (!). Der kan være et vink med en stegepande her, hvis man lyver for sig selv.

Til gengæld har vi alle folk omkring os, der kan give os koderne. Der kan give os nøglen til den dør, der fører et bedre sted hen. Det er her man lige bliver hevet til side og får et godt råd af chefen eller kommunens medarbejder eller sådan noget. Lyt til det og tag imod det, uanset hvordan det serveres. Hvor man er på besøg på sin vens slot og så kan man komme ud gennem en hemmelig gang efter at have trykket på knappen bag maleriet over kaminen og den slags.

Endelig er det et godt tidspunkt at tjekke sine transportmidler. Her taler vi ikke bare vinterdæk på bilen, men gennemgå stel, motor, bremse og den slags. Sørge for, at der er nok blinklysvæske på og alt det der. Se til, at man ikke lyver om køretøjets tilstand.

Det er ikke en tid at gå eller køre med skyklapper. Det er ikke en tid for stadig at sætte sit liv og sig selv på falsk display, for ingen tror på det show alligevel. Ikke mere sminke til det lig.

Succesen er der og den er absolut til at opnå. Der er kage nok til alle.

Hvor stort et stykke man får kommer an på hvor meget man lyver.

Lyver lyver så bukserne flyver.

Louise Falkenberg

Kategorier