NYHEDSBREV DECEMBER 2023: Personlige sessioner, årshoroskoper og LIVE-vejrudsigt

Blue White Snow Hello Winter Instagram Story

Det numeriske år slutter ganske fint med december som en af de bedre og mere magiske måneder i 2023. Jeg har lyttet til jer, så her kommer lidt ekstra tilbud for december.

....................................................

FOR DIG, DER ØNSKER EN PERSONLIG SESSION:
Jeg har frigivet et par ekstra tider op i december 2023 og januar 2024. De er klar til booking her (book max 1 session): https://calendly.com/louise-falkenberg/personlig-session-med-louise-online?month=2023-12

Jeg har frigivet ret mange tider, så der burde være nok til alle.
Brænder du for en session, men kommer for sent eller kan ikke en af de ledige datoer, skriver til mig under ”kontakt” på louisefalkenberg.dk.

Vi kan tale om det du ønsker ved sessionen. Det kan være kærlighed, job, skæbnevej, relationer, højeste potentiale og meget andet. Vi kigger altid på hvad der er aktiveret i dit felt, hvilke livsområder og hvordan du håndterer eller udnytter det bedst.

Husk, at sessionen skal betales umiddelbart efter booking. Det gør du her: https://www.louisefalkenberg.dk/products/172502-Personlig-session-med-Louise-online

Prisen er 1.499,- inkl moms (45-55 min). Det er ikke muligt at afholde sessionen uden forudgående betaling.

Når du betaler skal du også udfylde de nødvendige data for at jeg kan foretage beregningerne, så det er vigtigt at have de præcise data klar.

Det er:
Dit fulde navn som det står i Folkeregisteret.
Fødselsdata (dag, måned, år, fødeby og nøjagtigt fødselstidspunkt som det står på attesten. Sessionen kan godt afholdes uden, men det er bedst med tidspunktet som du kan bestille gratis hos Rigsarkivet hvis du ikke har attesten).
Eventuelle tidligere navne

Jeg optager sessionen og sender dig efterfølgende et link + password, så du altid kan tilgå din session i skyen.

....................................................

FOR DIG DER ØNSKER ET ÅRSHOROSKOP (3 ÅR FREM):
Det bliver sidste omgang for årshoroskoper og for overskuelighedens skyld udgår 5-års horoskoperne. Der bliver kun frigivet et fåtal årshoroskoper med forecasting for dit personlige felt 3 år frem.

Det sker tirsdag den 5. december 2023 klokken 19.00 hvor der bliver sendt en mail ud med link til køb (vær tilmeldt nyhedsbrevet på louisefalkenberg.dk for at modtage den). Der kan altså ikke bestilles tidligere og er desværre heller ikke venteliste.

Systemet lukker automatisk når loftet for bestillinger er nået, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne for ligesom med de personlige sessioner har årshoroskoperne det med at blive revet væk. Bemærk, at du skal udfylde de samme data som ved den personlige session, så hav dem klar for bestillingen kan ikke gå igennem uden.

....................................................

LIVE-ENERGIVEJRUDSIGT FOR JANUAR 2024!
Det er så hyggeligt med LIVE engang imellem og da 2024 for en gangs skyld starter med nogle nye og friske energier mødes vi og snakker om hvad der venter forude i starten af året.

Det sker lørdag den 30. december 2023 klokken 14.00 duttelut og vi synger nogle af julens flotte salmer, bl.a den kendte "Et barn er født som Guldmedlem".

Det er selvfølgelig GAS med salmen - til gengæld er det ganske gratis og for alle, tilmeld dig her for at få notifikationer når LIVE med Louise går i gang: https://fb.me/e/40PIVYru8

....................................................

DECEMBER FOR GULDMEDLEMMER:
Læs månedshoroskop for dit Soltegn og din ascendant, så du er klædt på til alle slags energier den kommende måned!
Du finder månedshoroskoperne lige her (7 A4-sider pr tegn denne gang – der sker meget!): https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/73222-maanedshoroskoper-2023

Læs din daglige energivejrudsigt for december 2023 lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/72222-daglige-energivejrudsigter-2023

Husk, at vi ses til den astrologiske vejrudsigt for år 2024 den 12. december klokken 19! Link til onlineforedraget sendes ud dagen inden.

Programmet for onlineforedrag 1. halvår 2024 er næsten på plads og udkommer snart.

Optagelsen af det numerologiske foredrag fra sidst er for første gang forsvundet, jeg optager et nyt lørdag den 2. december og sender linket ud til Guldmedlemmer.

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til for 149,-/md i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Rigtigt god weekend til alle,
Louise Falkenberg

Kategorier