VENUS I SKORPIONEN DEC 2023. HOW DEEP IS YOUR LOVE.

Yellow Vintage Mardi Gras Greeting instagram Post

Venus træder mandag aften den 4. december 2023 ind i Skorpionens tegn efter at have solet sig på hjemmebane i Vægten det sidste stykke tid.

Venus i Skorpionen er pr definition en mindre god placering da der er lidt for mørkt og dystert i underverdenen til den nydelsesglade Venus, men denne gang kunne transitten ikke komme på et bedre tidspunkt, tror jeg.

Til forskel fra Venus i Vægten som er diplomatisk, taktfuld og tænker på alles velbefindende er Venus i Skorpionen langt mere intens og passioneret. Nu ved vi godt hvad vi vil, hvad der er sort, hvad der er hvidt. Hvad der er ægte og hvad der er falsk. Der er sagt på godt dansk ikke så meget pis der.

Det er måske ikke en lige så komfortabel transit som Venus i Vægten, men vi har brug for at cleare fundamentet inden vi går ind i et mildest talt meget autentisk år hvor det er udleve og tale sin sandhed vil være mere oplagt end nogensinde før.

Venus i Vægten bryder sig ikke om at blive upopulær og det bliver man nemt hvis man er en der siger ting højt. Den, der adresserer elefanten i rummet. Den elefant Vægten uden problemer kan danse la la la rundt om i årevis.

Den, der siger en sandhed højt eller tager initiativ til en svær samtale bliver måske upopulær, men ikke halvt så upopulær som den, der ikke gør. Det er virkeligt skidt at lurepasse frem til januar 2025, faktisk kan man meget nemt blive sat af holdet hvis man sidder der og væver for at være den søde der ikke siger sin sandhed højt.

Det skyldes især, at Vægten er på den Sydlige Måneknude – det, vi efterlader de lave vibrationer af – og at Pluto går i Vandmandens tegn, som er meget autentisk og bare sig selv.

Man må endelig ikke misforstå ikke vigtigheden af det med at leve så tæt på sin sandhed som muligt. Man vil få svært ved at blive respekteret som en voksen i 2024, meget sværere end ellers hvis fakenice er vejen frem.

Venus er lynbørge denne gang (og faktisk hele 2024, måske hun prøver at jage Mars der i den grad har taget teten – 2024 bliver et meget maskulint år), hun skifter allerede til Skytten i slutningen af december, så skal man have noget ud af Venus i Skorpionen skal man være hurtig. Det betyder også, at hun er der til jul så måske en god juleaften at give gaver, der kan bruges til noget eller som er meget ægte.

Jeg ved ikke om nogle af de store firmaer har lavet dildo-ornamenter til juletræet, det ville Venus i Skorpionen nok elske, men ellers kunne et klippekort til en psykolog måske være mere oplagt end noget dyrt tingeltangel der primært eksisterer for at blive fotograferet til Insta eller vist frem for naboerne.

Venus i Skorpionen er fremragende til at tage en relation dybere. Det kan være romantisk, venskabeligt eller professionelt, men det er her man vælger at blotte sig og være mere sårbar i intimitetens navn.

Omvendt kan en relation også slutte hvis den karmiske cyklus er ovre – i så fald har man nok fået et clue søndag eftermiddag/aften (den 3.12) da Venus var i kvadrat til Pluto, hvilket kan have været en frustrerende dag hvis man står i noget usandt eller outdated, kan man sige. Hvis ens twin flame i virkeligheden er traume-bonding og den slags. Hvis cyklussen med en anden er ovre.

December 2023 er ikke nødvendigvis tiden for store beslutninger medmindre de kommer helt naturligt, til gengæld nærmer vi os en stor skillelinje og det er i dagene omkring 20. – 21. januar 2024.

Solen møder først Pluto i konjunktion hvorefter Pluto triller ind i Vandmanden. Så er vi der hvor tingene for alvor rykker og manifesterer sig, endda i adskillige måneder hvor der er fart på.

Venus i Skorpionen er real. Den er ægte.

Venus i Skorpionen spørger hvor dybt vores følelser stikker.

How deep is your love?

Til os selv, til partneren til livet - you name it.

Måske en lidt ukomfortabel runde, men vigtig for vores videre færd.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper december 2023” se hvad denne transit betyder for dig.

Kategorier