NEPTUN DIREKTE DEN 6. DECEMBER 2023. DRØM ELLER VIRKELIGHED?

Blue Dream Starry Magic Daily Motivation Facebook Post

Neptun er stationeret og gået direkte her i eftermiddag, hvilket er en af de passager der giver os mere klarhed for tiden.

Neptun har været retrograd i Fiskenes tegn siden juni 2023 hvor drømmene og fantasierne har været mere indadvendte. Det kan have været svært at manifestere noget konkret her og især når det er Neptun og Fiskene kan det være noget meget smukt og romantisk. En drøm af en art. Noget vi længes efter og ikke kan opnå. Som måske kun eksisterer i vores hoved.

Den drøm bliver også nemt til et mentalt fængsel og det er det vi kommer ud af efterhånden som Neptun kommer op i gear i december og januar. Det, vi har længtes efter, men ikke konkret har kunnet forme vil vi kunne hive ned på jorden og gøre til noget man kan tage og føle på – eller vi kan opleve, at det kun var en drøm og at den absolut ikke har gang på jord.

Der var engang en der sagde, at det smukkeste forhold er det der aldrig blev til noget. Så kan det eksistere i en drømmeverden for evigt. Det kunne man sige om alle sine drømme for vi behøver jo ikke at opleve kritik af vores bog hvis vi aldrig skriver og udgiver den ligesom vi ikke skal have med beskidte underbukser og andres dårlige sider at gøre, hvis vi kun beholder drømmen om et parforhold oppe i hovedet.

Den går ikke (længere), siger Neptun. Ikke mindst fordi Saturn også befinder sig her, så er vi på den drømmende galej mod eskapismens havn er det her vi kommer tilbage til virkeligheden. Vi kan ikke længere forsinke eller sabotere os selv ved at kigge gennem en linse af mystik, romantisering eller fantasi.

Der er helt sikkert nogle ting eller forhold vi ikke har brug for længere. Det er åbenlyst for tiden. Åbenlyst hvad og hvem vi er vokset fra eller hvad der skal skrues ned for. Det er fint at bryde fri af lænkerne hvis det er tilfældet ligesom det er fint at lade andre gå væk hvis de skal det.

Mange uddaterede energier, ideer og endda relationer falder bare af, ligesom døde hudceller eller blade, der falder af træerne. Det er fint at lade noget gå i glemslen eller selv blive glemt. Det er helt fint. Der sker en masse naturlig refill for tiden.

Noget bliver til noget, andet gør ikke.

Til gengæld kan vi nu få noget meget ægte, noget meget sandt.

Noget, der eksisterer i virkeligheden sammen med os.

Louise Falkenberg

Kategorier