NYMÅNE I SKYTTEN DECEMBER 2023. PÅ EVENTYR I DECEMBER.

Ice Blue Vintage Car Travel Phone Wallpaper

Årets sidste nymåne er traditionen tro i Skyttens tegn, og den kommer lige over midnat netop som datoen er skiftet til den 13. december 2023.

En nymåne indikerer nye begyndelser, som minimum for den kommende måned om end det er i en lidt speciel eller måske mere midlertidig form denne gang. Det skyldes, at Merkur går retrograd kun få timer senere og at Neptun i Fiskene er i kvadrat til nymånen.

Merkur retrograd får traditionen tro sit eget indlæg, men det vi i hvert fald kan identificere er, at der ikke er tid til at sætte sejl året ud. Det er ikke tiden for store forandringer og at bygge noget langtidsholdbart. Det kan sagtens være på vej, men vil antageligvis først begynde at tage form fra medio januar 2024 hvor tingene til gengæld også begynder at gå rigtigt stærkt og vi her har et mere konkret billede.

Med Neptun i kvadrat til nymånen er der n vis sandsynlighed for, at planen ikke er klar. Måske er der noget vi ikke ved eller nogle har misforstået noget. Teknik, trafik og kommunikation kan opføre sig meget mærkeligt nu, Neptun er ren kryptonit for den slags. Mars rejser dog med Solen i Skyttens tegn og er som ildtegn fyrig og flammelig, vi skal op og vi skal afsted og vi skal ditten og datten – vi ved bare ikke helt hvor vi skal hen eller hvordan vi skal komme dertil.

Det, man med stor succes kan bruge denne nymåne i Skytten til er at se, hvor man ikke skal være længere. Hvor der ikke er mere energi eller endda er for ukomfortabelt at opholde sig. Skytten som arketype har ikke rigtigt nogen skyggeside hvilket i det her tilfælde er ret godt, for så kan vi meget let identificere hvor der bare ikke er sjovt at være – skal vi ikke sige det sådan. Hvad der bare ikke er fedt.

Al sin glade energi til trods kan Skytten faktisk godt ende som en tro tjener for folk, der hverken er nødvendige for deres udvikling eller gode for deres sprudlende humør. Det, der nogle gange ligner boheme-energi hos en Skytte kan være lavt selvværd, ikke mindst fordi Saturn naturligt trykker på det område. Det er ikke ualmindeligt for en Skytte at være en slags bizar serviceorgan for nogle, der ikke kan lide dem eller at spilde tiden med at vandre rundt fordi der ikke er noget der er interessant eller prestigefyldt nok. Ikke at blive inviteret til de rette ting fordi folk simpelthen ikke kender Skytten godt nok til at vide, hvad der er interessant for vedkommende.

Man kan jo tjekke hvor man har Skytte-energi og se om man har et møgrolle eller der er nogle der er vrede og sure på en. Om der er unødigt meget støj i forhold til at udleve denne her rene sandhed, som Skytten altid søger at udleve, og at være meget intentionel om at styre sit liv så det er positivt.

Nymånen er helt klart bedst brugt på at gå 100% ind i det positive. I det magiske og fantastiske livseventyr. Jeg vil næsten sige det, der er så optimalt og optimistisk tænkt, at der ikke er en sky på himlen. Hvor der ingen negative situationer eller mennesker er.

Hele pointen med at være i Skyttens sæson er, at vi er ude af mørket. Ude af Skorpionens dybe hule, som er ukomfortabel, men nødvendig for healing. Vi skal ikke være nede i lorten længere – overhovedet – så det er et godt tidspunkt at se på hvor man er glad eventyrer eller hvor man bare vandrer rundt til den ene utilfredsstillende situation efter den anden.

På det her tidspunkt bør det næsten være detaljer. Det store karma-rum er clearet, man har gjort dette år rigtigt hvis man har det godt, trygt og komfortabelt. Hvis der ingen ballade er. Frem til marts 2024 er vi oppe i det ”store” tegn og her er det detaljer der skal reguleres – men man skal så sandelig også være skarp på at skifte de detaljer ud hvis de har en negativ indflydelse. Det skal ikke være sådan, at man bare har sååå gode venner, men engang imellem er de lige lidt toxic og bagtaler en etc. Det skal være 100% rent nu, i hvert fald i sin intention eller vision.

Meget er nu vand under broen, men der er plads til et par spande mere. Det er helt fint at være lidt nede på selvværdet for så går man måske ikke ud og finder healing eller aktivitet hvor det ikke bør være eller er i sin reneste form.

I Skyttens nymåne går det nye generelt ud på at udvide sin horisont. Tage på nye eventyr, møde nye mennesker, få nyt perspektiv. Stole på de åbenlyse situationer og på, at det hele nok skal lande i løbet af et par måneder – også hvis man nærmest har renset det hele ud nu. Det vigtige er, at man ikke opsøger det samme i negativ form.

Jo mere sandhed man kan navigere med, desto bedre. Er der stadig situationer hvor man spiller en rolle, der er unødvendig, ukomfortabel eller man ikke vil have er det tid til at se på hvilket overbevisninger der ligger bag det. Hvad ligger der omkring moral, skyld, skam etc? Der er ingen der skylder nogen noget her. Ingen.

Det største tema herfra og mange år frem bliver individualisme. At være så ægte en version af sig selv som muligt og stadig have en plads i samfundet. Skytten hjælper til at finde ind til den personlige sandhed uanset hvilket nationalitet, slægt, klasse, familie, samfund, religion, nabolag, uddannelse etc man kommer fra.

Det kan være svært at udleve og det kræver mod – og det er jo netop her vi har Skytten som helten der er på rejse gennem livet. Den oplyste og vise, der sætter intentionen for sin drømmetilværelse ved at skyde sin pil langt ud i fremtiden. Vi er bare ikke klar til det meget konkrete endnu. Vi behøver ikke at løbe stærkt selv om Mars og Solen i Skytten kan få os til at føle noget andet.

Den kommende måned er snarere her vi vader ind i et tilfældigt scenarie uden at vide, at vi har ramt plet. Vi træder direkte ind i den rigtige situation eller noget, der smager af samme. Vi sparker til bolden for sjov og scorer. Det er rigtigt Skytte-agtigt. At ”winge” den hvilket kan se tilfældigt ud, men altid er en del af en kosmisk grand master plan. Lige hoppe op og snuppe mikrofonen ved Open Mike Night og opdage, at man egentlig er ret sjov.

Det er ikke tid til stor og langsigtet planlægning lige nu, snarere til research og endda at klovne lidt rundt. Danse tango lige der midt i stuen eller tage på tur. Nogle gange kan fjollede ideer få en langt og få den sande drøm tættere på.

Vi skal drømme, vi skal visualisere og vi skal nye steder hen. Om vi bliver der er ikke til at sige, men det er ej heller relevant nu.

Bare det et godt, sjovt og rart.

Rigtigt godt, sjov og rart.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper december 2023” se hvilket livsområde det her handler om for dig.

Kategorier