CHIRON DIREKTE DEC 2023. AT GØRE BANEN FRI.

Black Red Silhouette Motivational Quotes Book Cover

Det er en lidt speciel situation vi har i dag den 27.12.2023 da Chiron i Vædderen går direkte og vi stadig er ret følelsesmæssigt påvirkede af nattens fuldmåne i et andet kardinaltegn, nemlig Krebsen.

Chiron i Vædderen kan nemt sætte os i en situation, hvor vi bliver smidt af hesten med det formål at skulle op igen. Op og op på hesten igen, måske mange gange.

Det er ikke drillerier fra kosmos for at vi skal tabe modet. Det er en meget vigtig passage for at gøre banen helt klar til 2024, der lægger op til at kæmpe den gode kamp.

Chiron i Vædderen rammer os dybt på vores maskulinitet. Vædderen er det første tegn, det fyrige og modige tegn der bravt går efter det, den ønsker. Det er her vi står stærkt i vores identitet uanset hvad andre mener om det.

Chiron i Vædderen prikker os gang på gang i siden, på vores mest ømme punkt. Borer fingeren ned i det åbne sår og hælder salt i. Selvværd, mandsmod, handling, viljestyrke og beslutsomhed kan være langt væk lige nu og med den fuldmåne i Krebsen har vi måske mest lyst til at putte os under et tæppe med en tommelfinger i munden eller ty til fastfood, alkohol eller hvad vi måtte have af distraktioner.

Det kan være ok for den 27.12 og den 28.12 da Mars og Merkur i kvadrat til Neptun stadig giver et forvrænget billede af hvor vi skal hen og hvad der egentlig foregår, men så heller ikke mere end det – slet ikke når Jupiter går direkte nytårsaften, så skal jeg love for at kavaleriet endelig er på vej.

Lige en note til de to dage: lad ikke underbevidstheden overtage. Lad ikke gamle historier eller endda selvbedrag slukke lyset eller opfinde større dæmoner. Der skal virkelig disciplin til for ikke lige at lade en fjer blive til 15 høns, man kan så nemt blive revet med af ”hjerne-radioen” der bare spiller hvad den lige kan finde på og som ikke nødvendigvis har noget med virkeligheden at gøre.

Tilbage til Chiron i Vædderen handler det her om, at vi skal gøre det alligevel. Uanset hvor skrækslagne vi er, hvor mange mavepustere vi har taget eller hvor lavt vores selvværd er skal vi absolut gøre det alligevel.

2024 er bare ikke året for at have dårlig selvtillid, det er et magisk år hvor man kan gøre ting der går over i historien og det gælder for alle. Det er den ene gang i den 12-årige cyklus, hvor man bare rammer hovedet lige på det søm og efterlader sit eget stykke kæmpepynt på verdenshistorien.

Bliver man slået af den hest gang på gang, bliver man stærkere. Næste gang kommer man længere og man vænner sig til den feedback, man får fra virkeligheden. Det er det nogle kalder for ”fiasko”.

Det ord bruger vi ikke her. Vi har bare lært endnu mere ved at blive slået af den hest. Blevet endnu bedre, endnu mere modige, endnu klogere, endnu mere opsatte på at gennemføre.

Gør det. Bliv det. 2024 er året for at være virkeligt modig.

Lige nu har vi stadig lidt tid til at klargøre banen, især mentalt og følelsesmæssigt. Hvad skal fjernes, hvad er i vejen for os? Hvad forhindrer os i at være krigeren, helten, lederen eller forføreren?

Der er dog kun én vej, og det er vores egen. Det kan vi lige så godt vænne os til det kommende år. Her gør vi det selv. Det er vores helt egen måde at opnå vores helt eget mål på.

I 2024 er fokus på ingen måde hvad andre synes, hvad andre kan give os eller endda hvad andre kan hjælpe os med. Det er et gør det selv, gør det alligevel, byg det selv, find ud af det selv, prøv det af selv etc-år. Vædderen, som bliver storspiller i 2024 er den eneste person i verden. Andre mennesker eksisterer ikke engang endnu. Vi må køre selv og bygge den verden selv.

Det kan man lige så godt programmere sin hjerne til nu og det starter med at gøre klar til kamp. Uanset hvor langt nede, kikset, dum, kastreret eller alene man er skal der være fri bane til at angribe, til action. Kommer gamle historier om utilstrækkelighed, lavt selvværd op og hvad vi ellers har op er det nu man ser det i øjnene og beslutter sig for at gøre det alligevel.

Lige meget hvad.

Gør det alligevel.

Louise Falkenberg

Kategorier