MARS I STENBUKKEN, JAN-FEB 2024. CHEF I EGET LIV.

Blue Gold Modern Award Congratulatory Facebook Post (1)

Mars træder i dag ind i Stenbukkens tegn. Hverdagen eller virkeligheden sætter ind. Vil du have det næste? Så skal der arbejdes for det og det er efter alt at dømme på egen hånd.

Mars i Stenbukken de kommende 6 uger sætter standarden for det, 2024 handler om – nemlig at gøre det selv. At gøre det selv, stå selv, bygge det selv, finde ud af det selv etc. Omgivelserne kan ikke (længere) være vores forældre.

Heldigvis for os er Mars ophøjet i Stenbukkens tegn, og fungerer således allerbedst her. Der er masser af power moves til os og selv om vi selvfølgelig alle har individuelle liv og omstændigheder, så handler Mars i Stenbukken altid om at forvalte sine ressourcer optimalt hver dag på en måde, så det langsomt fører en mod et højere mål eller opgradering af en art. At have en solid plan.

Derfor siger vi samtidig nej til det, der er omsonst eller ikke længere er energi på. Det samme gælder det, der ikke giver et frugtbart resultat, hvor man spilder sin tid, penge, energi eller opmærksomhed.

Så langt, så godt. Mars i Stenbukken er en virkeligt stor hjælp til os og den er nem at forstå.

Alt afhængig af overskuddet kan man nemlig også nu begynde at tage tingene til næste niveau. Kvante, I ved. Det talte vi om i LIVE-vejrudsigten.

Pluto dingler på de allersidste grader af Stenbukken, så der er her også noget omkring temaer vi har været i gang med siden 2008 eller senere og som vi nu skal vurdere, om der skal sorteres i. Mars handler om at skære fra og Pluto om at destruere.

Stenbukke-energi kan virke lidt kold, hård eller endda hensynsløs. Blev man advaret mod at køre ud i snestormen skal man ikke sidde nu og brokke sig over, at man har siddet fast uden mad og drikke i 16 timer. Det er vist dagens mest åbenlyse eksempel. Der er konsekvenser af vores handlinger. Altid. Det kan man nemt lære på den hårde måde i disse dage.

Er der ingen kære mor eller far nu er det fordi der ikke skal være det. Der, hvor vi har Stenbukken placeret i vores horoskop er der nok nu processer og temaer, vi er pænt trætte af. Hvor vi simpelthen ikke gider mere.

Og her kommer kvantespringet til Vandmanden, som vil herske det næste stykke tid, ind i billedet.

Stenbukken manifesterer næsten altid på noget gammelt i en eller anden forstand. På traditioner, normer og ritualer. Uh sådan her har vi altid gjort hos Mærsk, jeg skal sørme ikke være den der pludselig tager en anden farve slips på så, siger Stenbukken. Uha nej.

Vandmanden er nærmest omvendt. Det er ”her er jeg i mit autentiske udtryk og det er den unikke brik, jeg udgør i samfundets og menneskehedens puslespil, så hvordan forbinder vi de prikker, venner?”.

Her bliver traditioner, regler og normer kun brugt til noget hvis de 1) giver mening og 2) er holdbare i den fremtid, der venter. Hvor Stenbukken kender og følger reglerne, så kender Vandmanden også reglerne, men laver dem om hvis det er tid til at lave dem om.

Derfor er denne transit også godt brugt på at skære det fra, der egentlig ikke er en selv. Det, der er gamle mønstre eller noget, der er nedarvet i familien. Det, vi har gjort fordi vi har lovet nogle det engang eller ønskede som børn uden at vide, hvor meget indflydelse forældre og omgivelser havde på den drøm.

Det gælder især hvis man har for mange forskellige retninger eller identiteter. Det har i mange år været populært både at kunne begå sig hos Rotary, men også i bogklubben hvor damerne diskuterer franske krimier. Hvor man da har den type venner her, men også den anden type venner her som er et helt andet segment.

Det kommer nok ikke til at holde fremadrettet for der er en høj risiko for, at man ikke er autentisk alle steder, men snarere har rettet ind af en eller anden grund. Det er nu vi skal strømline vores liv, og det i forhold til at være en autentisk spydspids, kan man sige.

Stenbukken er meget forbundet til kroppen, det kan nemt mærkes i kroppen hvis det er et ja eller et nej. Meget nemt. Vi kan bare nemt overhøre eller undertrykke det.

Kan man ikke se sig selv i sine nuværende livssituationer om 10, 15, 20 eller 30 år bør de klart tages op til revidering. Det gælder også om man så nærmest skal skære alt fra. Skal man det betyder det ikke, at man har gjort noget forkert, men bare at det er tid til noget andet.

Den åbenlyse indikator når Stenbukke-energi har nået målet er altid, at det er blevet støvet eller surt. Pessimistisk. Bittert. Så skal man trykke på reset-knappen. Når Stenbukken er ensom, gammel, glemt og forladt eller begynder at råbe ad børnene over hækken, er det klart tid til reset-knap.

Start forfra. Mere strømlinet denne gang. Der skal være lige så meget sjov som der skal være arbejde i næste runde, ok? All work and no play makes Jack a dull boy. Og så skal det være autentisk.

Husk dog, at der kan være elementer eller komponenter fra den gamle cyklus, der måske kan sættes ind i sammenhænge i den nye cyklus. Vandmanden borger absolut ikke for at opfinde den dybe tallerken igen.

Der er tid til at tage ansvaret selv. Det fulde ansvar for eget liv og fremtid. At stå på egne ben.

Nogle står allerede stærkt og stolt, andre spæner derudaf med hornene forrest. Nogle vakler usikkert, men prøver.

For stå på egne ben – det skal vi helt sikkert herfra.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper januar 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig (læs for soltegn og ascendant).

Kategorier