GLATTE VEJE MANDAG OG TIRSDAG. EN GUMMIGED, EN SKYTTE OG EN OMGANG GRUS.

Blue Modern Hello December Facebook Cover

Merkur er i kvadrat til Neptun for tredje og sidste gang mandag og tirsdag. Det giver altid glatte veje af den ene eller anden årsag, og i år er ingen undtagelse.

Heldigvis har TV2 interviewet ph.d. Lisbeth Skytte, der – som efternavnet antyder – ikke bare er uddannet fra universitetet, men også har Venus med sig for tiden. Venus strør hellere sukker end salt, men nogle gange er tingene bare hvad de er. Der skal grus til, det er besværligt, omstændigt og hårdt at arbejde med for Stenbukken ville ikke ønske det på nogen anden måde.

Gummigeden er altså kommet på banen og der opfordres til at pakke bilen, så man har ekstra ressourcer her. Nogle gange kan astrologien ikke blive mere tydelig. For tiden er alt lidt ”besværligt”, men er det værd. For nogle handler det om overlevelse eller at komme ud af noget for at komme til et bedre sted, for andre at stå tidligt op og gøre arbejdet da der er succes i luften. Den har lange udsigter, men er til gengæld nærmest en garanti.

Det gode ved disse sidste dage op til nymånen den 11. januar er, at de bevægelige tegn langt om længe er igennem en hård og måske lidt forvirrende periode. Det gælder Fiskene, Jomfruen, Tvillingerne og især Skytterne der i mange tilfælde har fået lagt en dæmper på festen de sidste tre uger deres fleksible natur til trods.

Når man skal gøre plads til skovl, snekæder, tæpper og varm kakao i bagagerummet kan med fordel rense ud på flere områder af sit liv nu. På mere abstrakt plan alt, hvad der begrænser en – eller i hvert fald tage meget realistisk stilling til, om det der begrænser en nu også er det værd. Uanset om det er internt i en selv eller eksterne omstændigheder.

Det er også et godt tidspunkt at smide posen med tricks ud. Falske smil og masker. Pseudo-situationer hvor man ”leger” at man er noget, om det så er et ægteskab, venskaber, karriere eller business. At kunne smile og være ”god med mennesker” på kommando, ligesom når værten på tv-avisen 3 2 1 gør klar til at smile selv om han eller hun øjeblikket før var en helt anden. Måske endda sig selv.

Fake kan være fint. Det er de bare ikke i de energier, vi står i. Overhovedet. Autenticitet og individualitet vinder. I nogle tilfælde kan det være hardcore wake up calls, måske endda på den lidt grove måde hvor nogen lige smider en bemærkning, men hey – så er vi på vej videre. Vi er fri. Tak, Saturn. Nu er jeg klar til noget ægte.

Merkur-Neptun kvadrat skaber illusioner og forvirring. Det der smil der bruges til alle og som virker i de fleste tilfælde, men bare ikke er autentisk. Den samme salgstale, de samme tricks.

Brug det ikke og fald ikke for det. Konsekvenserne er ikke det værd. Der er glat på vejene og der er glatte ål derude. Retningen er uklar, tag ikke store livsbeslutninger i starten af denne uge.

Louise Falkenberg

Kategorier