ÅRETS MEST KARMISKE UGE VENTER FORUDE. INGEN PLUDSELIGE BEVÆGELSER.

Cream Brown Illustrated War History Book Cover

Årets mest intense og ikke mindst karmiske uge venter forude.

Det er et skidt tidspunkt for store livsbeslutninger og store armbevægelser.

Venus er stadig i kvadrat til Neptun, så også et skidt tidspunkt for store kærlighedserklæringer.

Der er de dybe lag, der bliver gravet op nu. I os selv, i andre, i samfundet. Man kan let opleve nogle af de mørkere sider nu.

Har man mod på at udvikle sig - og det kan her gøres meget hurtigt – er det godt at prøve at forstå mennesker og begivenheder i stedet for bare at dømme. Altså virkeligt forstå. Spørge ind, være åben.

Advanced level: Udover Sol-Pluto konjunktionen og skiftet til Vandmanden over den kommende weekend står vi også i den sidste passage af Stenbukken. Det er altid noget ancient noget og typisk meget karmisk.

Kan man prøve at følge brødkrummerne tilbage og se, hvad der har gjort en person til det, de er eller det, der sker, kan man virkeligt udvide sin horisont. Det er nok længere tilbage end barndommen eller 1-2 liv, det kan være mønstre i hele slægten vi her taler om. Hvad er der sket af grimme ting i tidligere generationer som har udløst denne personlighed, tilstand eller begivenhed.

Den gode nyhed er, at vi snart er igennem. Det her er den sidste af de massive Stenbukke-energier, vi kommer til at se i vores liv. Nu har vi været alle kombinationerne igennem.

Forude venter en måske overraskende god version af os selv og tilværelsen.

Louise Falkenberg

Kategorier