I Vandmandens tegn, jan-feb 2024. You´ve got a friend.

Blue Digital Global Network Intro Video

Solen træder i dag ind i Vandmandens tegn og giver Pluto hånden i døren. Stafetten overgives i denne weekend hvorfor det langt fra bliver en almindelig Vandmandssæson som vi kender den.

Ikke alene skal Pluto skifte tegn, den skal også møde de personlige planeter en efter en til en lille transformationssnak. Den ukomfortabilitet vi føler, den følelse af at nej nu går det her ikke længere – den vil være fremherskende den kommende måned som scenen bliver lagt til forandring.

For nogle gælder det 1-2 livsområder, for andre hele deres liv og personlighed. Fælles for alle er, at vi står foran ukendt land, foran et territorie vi ikke kender. Et lærred blankere end det har været i mange år.

Bag os skal vi stadig op på hesten, vi skal stadig på arbejde – men hvor er min gnist, hvor er min fremtid? Måske endda min grund til at leve, til at gøre alt det her?

Det er en speciel situation for os alle. Vandmanden og alt det her Pluto lægger op til individualitet. Det er godt at lade folk gå deres egen vej de kommende måneder, også selv om det bliver i blinde.

Det betyder ikke, at man skal efterlade job og ægteskab og hus og hvad ved jeg medmindre det er åbenlyst, bare at der er nye sider af os selv vi kan få brug for ro til at lære at kende.

Vi får brug for objektivitet, for at se verden og os selv udefra. Som en satellit der svæver over Jorden og havde vi det overblik, ville vi måske også kunne se begyndelsen på en ny verden og en ny måde at være menneske på.

Vi har bare kun impulser at gå efter. Vi har de her blink blink som Vandmanden om nogen kan forstå betydningen af. Prikkerne kan forbindes, netværket vokse frem. Venskaber, fællesskaber og communities vil antage en mere autentisk og ligelig form.

Der er ingen grund til at sidde i en fængselscelle hvor døren nu er åben. Ligegyldigt for guldbelagt den celle er.

Udenfor venter en ny fremtid, nye venner og endda en ny verden.

Som nævnt mange gange kan det komme til at gå ret stærkt. Ikke få mennesker vil ændre hele deres livssituation på få uger eller måneder.

Det behøver på ingen måde at være ekstremt hvis man selv tager styringen ligesom der som nævnt ej heller er lagt op til at nu skal man forlade sit gamle liv. Der skal måske bare noget oprydning og omstrukturering til så man kan være i det med sit nye selv.

For nylig gled jeg på isbelagte brosten og knaldede hovedet ned i en betonsokkel, hvilket udløste en hjernerystelse som de fleste af jer ved. Umiddelbart inden havde jeg i bilradioen hørt sangen ”you´ve got at friend” og det skal jeg love for, at jeg føler at jeg har. En stor tak for jeres mange gode tanker og hilsener – man kan tro på bønner eller ej, her har de i hvert fald haft en healende og meget positiv effekt.

Nogle skal nye steder hen, nogle skal blive i det gamle på en ny måde. Der er no hard feelings, det er bare tid. Du skal op ad den stige og jeg skal op ad den stige. I andre tilfælde kan man atter byde gamle venner og communities velkommen, da man nu deler frekvens med dem igen.

Det bliver en spændende og foranderlig måned. Måske lidt skræmmende, men også spændende og tiltrængt. Det er vigtigt at søge at gå vejen med andre også, i venlighed, fællesskab og community.

Ain´t it good to know that you´ve got a friend.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper januar 2024” læse hvad det betyder for dig.

Kategorier