VENUS I STENBUKKEN, JAN-FEB 2024. MOD ELVERRIGET.

Gold Black Elegant Wedding Ring Instagram Story

Venus er i dag trådt ind i Stenbukkens tegn efter en mere eventyrlig periode i Skyttens tegn. Der er lagt op til mere ansvar, disciplin og kvalitet når det kommer til det og dem, vi elsker.

Venus i Stenbukken er klassisk for at skabe et solidt fundament, der kan holde i lang tid, især arbejdsmæssigt, og selv om det ikke er nogen dårlig ide at arbejde på sagerne, så er det alligevel specielt at få Venus ind som den sidste planet efter at have haft Stenbukke-fest med mange af planeterne de sidste par uger.

Pluto har forladt Stenbukken hvilket betyder, at Venus for første gang i 15 år nu kan gøre sit job, nemlig forsøde det område i vores liv eller personlighed, hvor vi har Stenbukken placeret. Er du Guldmedlem kan du se det under ”Månedshoroskoper januar 2024” (læs for din Sol og ascendant. Månen viser den indre oplevelse).

Der er ikke mere transformation, der er ikke flere hårde læringer. Venus hersker også over økonomi, og det er ikke meningen at Stenbukken herfra skal tjene penge på den hårde måde, hvilket Venus på sin helt egen kærlige måde nok vil prøve at vise under denne transit.

Pluto har taget sin kasse med dynamit og er rykket ind i Vandmandens tegn hvor alt, der ikke kommer samfundet til gode vil blive sprængt i stumper og stykker den kommende tid.

Det er skønt for Stenbukken, men vær også meget varsom med stagnation nu. Efter så mange år med intense bevægelser fra kosmos er man måske vant til at der hele tiden kommer en ny karmisk udfordring udefra der hvor man har Stenbukken placeret i sit fødselshoroskop, men dem er der ikke flere af. Det er godt at sikre sig, at det ikke er en isoleret, fugtig kælder der kun kan bruges til arbejde, Pluto efterlader.

Mal de vægge, køb en blomst, tillad bakterier. Der skal være noget liv, der skal være noget fjol og noget dans, så vi ikke har et frossent gravkammer her om 25 år.

Stenbukken kan sin kardinale personlighed til trods nemlig godt finde på at stagnere og der er ikke noget værre end en sur, gammel, isoleret og bitter Stenbuk, der aldrig fik farver på væggen. Der, aldrig fik anerkendelse og popularitet for sin store indsats. Der i sidste ende arbejdede for...ingenting.

Køb et spøg-og-skæmt diplom, sæt det på trøjen og spankuler rundt i rummet mens bamserne i sofaen ønsker dig tillykke og siger godt klaret.

Jeg mener det.

Hvis man ryster buret lidt hvor man har Stenbukken placeret falder brikkerne måske på en måde, så man undgår at arbejde videre på noget, der ikke længere har en fremtid.

Enhver, der har haft en Stenbuk tæt på sig ved, at det er et af de mest fjollede tegn. Det foregår dog ofte bag lukkede døre. Den fjollethed kan give en friskhed som sår frøene til næste fase. Det er ligegyldigt om det er job eller parforhold eller mad eller skole eller hvad det måtte være. Tillad et par naturlige fjollerier frem til medio februar.

I nogle tilfælde kan det også handle om en blød måde at sige farvel til Pluto. Selv om det er hårdt at huse Pluto giver den også meget magt og indflydelse.

J. R. R. Tolkien, som skrev ”Ringenes Herre” var selv Stenbuk. Hele Ringenes Herre-trilogien handler om Stenbukkens rejse.

Pluto er som at have ringen og hvor Stenbukken ikke har bukket under for ringens mægtige kraft i alle disse år, kan den som Frodo ej heller tage tilbage til herredet. Det er Stenbukken vokset fra. Om man vil tage til elverriget eller fjolle lidt rundt i det fri er op til en selv, men noget bør der ske.

Stenbukken er jo en ged og gedebukke er berømte for at bryde fri af deres fangenskab. Lågen er nu åben og græsset er rent faktisk grønnere alle steder nu. Med sin fiskehale i vandet har Stenbukken nemlig også tendens til eskapisme, det sker bare gennem den materielle verden – og voila, så har vi historien om en workaholic.

Arbejdet, der kan føre til fysisk og materiel tilfredsstillelse.

Der er som sådan ikke nogen grund til at flygte længere eller endda frygte Pluto, men der er grund til at forsøde sit arbejdsliv eller sit materielle og økonomiske liv på en lettere måde. Bliv ikke ved med at arbejde på det samme i et eller andet kommende gravkammer, som egentlig hørte til den Pluto-transformation.

Shake things up, bare en smule. Tag et nyt sted hen i hverdagen, mød nye mennesker. Luk vinduerne op og få noget frisk luft ind.

Hvem ved, hvad der ellers kan komme af nye, spændende eventyr den vej.

Det kan Stenbukken sagtens finde ud af at genkende, men nye eventyr bør ikke genkendes i det eksisterende – i hvert fald ikke uden inspiration først.

Louise Falkenberg'

Kategorier