URANUS DIREKTE JANUAR 2024. ET CRAZY OG MAGISK ÅR VENTER.

Pink Orange Y2K Neon Party Event Poster

2023 var et siddestilleår.

2024 er det modsatte.

Uranus er som den sidste planet nu gået direkte, og derfor kan begivenhederne nærmest snuble over sig selv. Tingene tager fart den kommende tid og i et år, der er lige så crazy som det er magisk er det helt klart her man sætter tingene på display. Sig selv, sine varer eller hvad man har til verden.

Når det så er sagt så står vi stadig i en afsluttende fase i et afsluttende år. Derfor kan det, der nu tager fart og skrider fremad også være en stor afslutning der er nødvendig for at en ny, stor begyndelse kan ske.

Det behøver hverken at være dramatisk eller negativt, men med Uranus der vender skuden i Uranus´egen sæson må man stole på, at alt der er dødt, kedeligt og gammeldags bare ikke kan længere..hvis der ikke er energi på noget kommer det sandsynligvis ikke igen.

Det er den sandeste af den sandeste periode, uanset hvad vi synes om udfaldet og de eventuelle indsigter og forandringer. Vi får vist vores egen fremtid ret tydeligt.

Frem til 1. april, hvor Merkur går retrograd, er det tilrådeligt at løbe alt hvad man kan. Ud og vise sig frem, gå efter det man ønsker, sælge sine ting etc uden større eftertanke.

Ud i verden. Hver dag. Ja, det er hårdt, men betaler sig og chancen er her kun sjældent.

Det er ikke en tid for at reflektere, researche, file negle, uddanne sig, slappe af, file flere negle, se fjernsyn, forberede sig lidt mere etc.

Mangler man at gøre noget inden man er helt klar bør det gøres nu og i en helgolands fart.

Det bliver et crazy år. Sådan et hvor vi skal ud og lave en masse klovnerier. Gøre det, vi altid har drømt om. Det kan vi tale mere om på et andet tidspunkt.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper januar 2024” se hvad det betyder for dig. Se link i kommentarer.

Du kan også se hvad Uranus i Tyren 2018-2026 betyder for dig. Se link i kommentarer. Læs for din Sol og ascendant for begge.

Kategorier