MERKUR I VANDMANDEN FEB 2024. MORSEKODE FRA MODERSKIBET.

The Alien Invasion Book Cover

Merkur er i dag skiftet til Vandmandens tegn og har startet en periode på 18 dage hvor begivenheder, tilbud, nyheder og ideer kan være meget nye, meget spændende og det hele kan ske meget, meget hurtigt.

Om de er led i en større proces vil vise sig senere, lige nu gælder det om at gribe mulighederne mens de er der. Skrive ideerne ned, sige ja til det man instinktivt føler for og følge med den hurtige strøm i det hele taget.

Det er ikke en tid for lige at skulle tænke mere over det, overveje, studere eller undersøge ekstra medmindre der er god grund, for der er en udtalt risiko for at man ikke får chancen igen. Det gælder på alle livsområder. Bolig, job, invitationer osv.

Der er dog ikke tale om 180 graders vendinger og sikkert heller ikke noget splinternyt. Vi fortsætter ad den vej vi allerede går, vi er færdigbagte i os selv uanset hvem og hvad vi består af nu, så et kvantespring til et nyt liv ville ikke give meget mening i de fleste tilfælde. Kun en mere autentisk, skarp eller effektiv version af det, vi allerede står i eller den, vi allerede er.

Merkur er ophøjet i Vandmandens tegn – mildt sagt – fordi Uranus er den højere oktav af Merkur, og det er Vandmandens planethersker. Det er altså højfrekvent kommunikation (ja, det er derfor vi ikke kan sove for tiden), men data vi ikke kan omsætte til logik med menneskehjernen. Derfor bliver det pr impuls og ahh jeg ved ikke helt, men jeg føler at jeg lige må gå i denne retning lige nu uden at jeg helt kan forklare hvorfor.

Det er moderskibet, der tålmodigt prøver at morse vores næste skridt til os og de signaler kommer igen og igen til vi har fanget den – derfor kommer perioden med stor sandsynlighed med et element af Groundhog Day, hvis man kan huske den film.

Den er fra 80erne og handler om en mand, der sidder fast i den samme dag i årevis – i øvrigt er datoen den 2. februar i filmen. Sådan noget kan kun ske i Vandmandens sæson :D.

Forhåbentligt skal vi ikke bruge år på at gentage den samme situation dag ud og dag ind som stakkels Bill Murray skal i filmen, slet ikke når vi nu ved at det handler om os der skal have en lettere version af os selv og livet. Tænk gerne i langtidsholdbarhed, på hvilke situationer i ens liv man kan holde til i længden og hvilke man ikke kan.

Er du Guldmedlem kan du i databasen kigge under ”Månedshoroskoper” og finde ud af hvilket livsområde det handler om for dig. Kig under Soltegn og ascendant for en mere fyldestgørende indsigt.

Louise Falkenberg

NB! En stor TAK til alle de mange dejlige mennesker der kom forbi og hilste og krammede og kom med gaver og hvad ved jeg i weekenden – det var bare så fedt! Dejligt at se jer alle! Næste messe for mig er i Allerød den 16. – 17. marts 2024 (se link længere nede), og det bliver samme setup med salg af bog og minisessioner, så nåede du ikke den ene eller begge dele kan du måske nå det der. Minisessionerne var udsolgt på kort tid alle dage i Brøndbyhallen, men der var også mange mennesker og lang kø ved indgangen – jeg tror, at det er lidt mere afdæmpet i Allerød. Mere om det senere, god dag til alle :)

Coming up: Daglig energivejrudsigt for marts 2024 til Guldmedlemmer.

Messe i Allerød 16. - 17. marts 2024: https://etoshelsemesser.dk/alleroed2024/

Messe i Brøndbyhallen feb 2024:

shan messe 224- 2

messe 2024

jack messe

 

Kategorier