DRAGENS ÅR 2024-2025. ALFA.

Red and Gold Elegant Watercolor Animated 2024 Happy Chınese New Year Instagram Story

Dragen er ankommet og som altid er den stor, magisk og mytisk.

Dragens år er det største og mest potente i den kinesiske Zodiak, så om noget kan man med fordel allerede nu forpligte sig til at få mest muligt ud af det kommende år da det kan bære frugt mange år frem.

Dragens år er kendt for at gøre noget stort. Der er et aftryk man vil sætte, der måske igen en solid grund til at leve. Det er det heldigste tegn i kinesisk astrologi, især når det kommer til økonomi.

I stil med de andre energier læst fra andre astrologiske systemer handler det hele om autenticitet. Det fortæller den Nordlige Måneknude i Vædderen også. Den eneste måde man kan få problemer, sorg og negativitet på et år som i år er ved ikke at være 100% autentisk.

Hvis folk pludselig tager en ny retning, personlighed eller andet er der ikke tale om et skifte. Der er tale om, at man viser hvem man i virkeligheden er. Dragen er et ydmygt og fredeligt tegn, men man må og skal passe sin egen butik. Problemer opstår, hvis man spiller politi over for andre med løftet, moralsk pegefinger.

Derfor er det godt at kunne stå selv. Igen ser vi det i de andre systemer også. Det er ikke et år for at læne sig op ad andre, vente på andre, have travlt med andre, få hjælp og vejledning fra andre.

Det er meningen at vi skal køre selv, navigere ud fra indre visdom som er personlig og kun kan høres, hvis der ikke er alle mulige distraktioner omkring os hele tiden.

Jungleloven hersker i dette Alfa-år, men vi bruger ikke tid på konkurrenterne. Videre til større og mere storslåede eventyr. Vær foran.

Der skabes minder og dannes aftryk, vær meget opmærksom på hvordan man ser ud på billeder i år, hvem der er på billedet etc. Det kan blive afgørende.
Igen er det det naturlige der vinder, så det kan være godt at skrue ned for digitale filtre, falske smil, makeup og generelt bs. Alt er transparent og på display, hemmeligheder og mærkelige scenarier bag kulisserne er yt. Vi vil se hvem du er og hvad du laver.

Alt er on eller off. Folk kommer eller bliver ikke hvis noget er falsk eller kedeligt. Det er et stensikkert pejlemærke et år som i år. Måske skal hårde kameler sluges, men så slipper man da for det ved Saturn-Neptun konjunktionen i 2026. Vær helt inde eller helt ude, ikke noget halvhjertet eller at forsøge at passe ind hvor det bare ikke giver mening.

Når det så er sagt er Drage-året som nævnt storslået. Det har flere peaks, det handler om at gå efter noget stort så længe det er virkeligt og noget man både kan og vil.

Sidste gang vi havde Dragens år var 2012, 2000, 1988, 1976 og 1964. Tænk tilbage på de store aftryk, der blev sat i dit liv dengang.

Louise Falkenberg

Coming up: Kinesiske årshoroskoper for Dragens År til Guldmedlemmer (+ en beregner hvis man ikke kender sit kinesiske stjernetegn).

Kategorier