(UDSOLGT) ÅRSHOROSKOPER KAN BESTILLES IGEN DEN 13. FEBRUAR 2024, LOUISE I JYLLAND OG ENDNU EN BOG I TRYKKEN

grunbog synastri

Hej alle,
Tirsdag den 13. februar 2024 kl 12.00 åbnes der for bestilling af årshoroskoper 3 år frem.
Årshoroskopet er en analyse dit fødselshoroskop i forhold til hvad der aktiveret af de store transitter samt

- Hvad det betyder for dig helt personligt
- Hvordan det kan manifestere sig
- Hvad det betyder i forhold til din højere skæbnevej
- Hvordan du håndterer det optimalt
- Hvornår energien peaker (og selvfølgelig hvilken periode hele transitten varer og hvornår det skifter samt hvad det skifter til)

Et flerårigt årshoroskop er en kæmpe fordel for så ved man, om man er på hjemmebane og kan udnytte energien optimalt eller om der er ukendte sider af sig selv der skal udforskes i perioden. De store transitter danner strukturerne for hele vores liv og vores vej videre frem.

Årshoroskoperne 3 år frem laves personligt af Louise Falkenberg, er på 45-50 sider og sendes personligt som PDF på mail.

Følgende transitter analyseres i forhold til dit personlige felt og din skæbnevej:
Jupiter
Saturn
Neptun
Uranus
Pluto
De Nordlige og Sydlige Måneknuder (vores skæbneveje)

Dine progressive aktiveringer

Dine profektionstemaer

Samt alle andre skæbnepunkter du måtte passere i perioden - det er meget individuelt

Du lærer hvilke livsområder og sider af din personlighed der er aktiveret, hvordan, hvornår og hvordan du håndterer det optimalt. Hvad er det der kræves af dig, hvis det er udfordrende og hvor kan du ride på bølgen (samt hvornår). På den måde kan man få selv det bedste ud af en svær transit og får det ultimative ud af en god transit samt hele tiden bygge videre på det fundament for ens eget perfekte liv, et liv i overensstemmelse med den man er og det man er kommet for i dette liv.

Pris: 2795,- inkl moms.

Årshoroskopet varer fra 1. maj 2024 til 1. maj 2027 (mindst). Du modtager det senest den 30. april 2024.

Bemærk, at det er et begrænset antal, så det kan betale sig at sidde klar ved computeren da de plejer at blive revet væk. Husk at have dine data klar: fødselsdato (dag-måned-år), tidspunkt (som det står på attesten) og fødeby.

Der kommer link til bestilling ud på mail og på Facebooksiden.

LOUISE I JYLLAND
Jeg er på krop-sind-ånd-messen i Aalborg fra 1. – 3. marts 2024. Kom og sig hej på stand 33 i Aalborg Kongres & Kultur Center!

Konceptet bliver det samme som i Brøndby, du kan købe minisession: "hvilke skæbnepunkter er aktiveret hos dig pt" (20 min, 300,-) samt den astrologiske grundbog + endnu en bog til messepris. Læs om den i næste afsnit.

Læs om messen her: https://www.daninfo.dk/messerne/aalborg/

Jeg er også at finde på stand 55 den 16. – 17. marts 2024 i Nordsjællands Konferencecenter (mere om det senere, læs om den her: https://etoshelsemesser.dk/alleroed2024/ ).

ENDNU EN BOG I TRYKKEN
Min e-bog ”Grundbog i synastri – forstå dine forhold gennem astrologisk analyse” er i trykken, og den når at komme med til Aalborg!

Det er en ting at kende sit eget fødselshoroskop, men når man kender to personers fødselshoroskoper og forstår hvor de mødes, hvorfor og hvordan det udspiller sig i praksis begynder astrologi at blive et helt andet niveau!

Vi taler og tænker forskelligt, vi handler på forskellige måder, vi elsker forskelligt og har individuelle værdier, skæbneveje, karmiske temaer, heldige områder og meget andet. Gennem forståelse af hvordan vores horoskoper mødes kan vi ikke bare forstå hinanden og relationen meget bedre, vi kan også se de mønstre vi har og måske træder rundt i igen og igen.

Synastri kan bruges til alle typer forhold og er virkeligt interessant. Kærlighedspartner, venner, veninder, mor, far, chef, børn, forretningspartner – you name it.

Vil man blive klogere på hvem man tiltrækker, hvorfor og hvordan man håndterer det er denne grundbog en must have.

OM BØGER GENERELT
Tak for jeres mange henvendelser om at få sendt de trykte bøger med posten. Den astrologiske grundbog samt grundbogen i synastri kommer med på begge messer og herefter finder jeg ud af om de kan sendes ud, hvad prisen og leveringstiden er. Det bliver altså tidligst i slutningen af marts, så vil du sikre dig et eller flere eksemplarer er det bedst at komme til messen i Aalborg eller messen i Allerød :)

God mandag,
Louise Falkenberg

Kategorier