CHIRON-NORDLIG MÅNEKNUDE FEB 2024. EN HÅRD FØDSEL TIL NÆSTE NIVEAU.

Blue Brown Modern Book Cover

Vi står i nogle lidt hardcore og intense aspekter nu og de kommende dage eller endda uger, så er man lidt nede eller endda brudt helt sammen er der en grund til det.

Udover Pluto, der er i gang med sit job og det på den intensive måde et par gange i denne uge – det skriver jeg om i morgen – så er Chiron også tæt på at møde den Nordlige Måneknude.

Det sker næste mandag den 19. februar, men er højaktiveret i den kommende uge også og efterfølgende vil Saturn møde Solen, så jeg opfordrer på det kraftigste til, at man passer godt på sig selv og ved, at man er i gang med en lidt hård evolutionær udviklingsproces for tiden.

Den vil typisk vise sig som noget der er ”galt” med en. Sikkert et livslangt tema når det er Chiron. Det var det jeg mente forleden, da jeg skrev om at vi kan opleve temaer, situationer og roller vi har kendt til helt fra vores barndom.

Det, der er ”galt” med os er grunden til at vi ikke kan komme videre. At vi ikke kan gå vores højeste vej, udvikle vores fulde potentiale. ”Desværre” er den Nordlige Måneknude nu ankommet, så klar eller ej – toget skal snart køre til næste perron.

Det er altså tid til ikke bare at integrere og favne det, der er ”galt” med os – det er også nu vi skal til at bruge det som kul til det lokomotiv.

Grundet alt det Vandmanden og nu Pluto her også handler det sandsynligvis om ens rolle i samfundet. Det kan vise sig gennem diskrimination af en art. At der er noget man ikke kan få eller opnå.

Måske kan man ikke få job, bolig, venner, kærlighed eller lignende fordi man har en bestemt hudfarve, seksualitet, alder eller kropsform for at tage nogle klassiske eksempler.

Problemet er, at vi ikke bare kan smide os på gulvet og tude. Det vil sige, det kan vi godt, men Saturn kan ikke se os leve i den offertilstand længere.

Det er meningen at vi skal transcendere dette problem og det gør vi ved at blive bedre. Ved at blive så gode, at vi altid er mange points eller skridt foran. Måske ved at være ligeglade og bare være autentiske, men vi er nødt til at indse hvad det åbenlyse problem er. Hvor ligger forhindringen. Hvorfor er det sådan en ømt punkt. Hvad er roden af det.

Jeg dyrkede sport på eliteplan i mange år og blev først rigtigt god da min træner lærte mig altid at være så god, så dygtig, så strategisk og altid så langt foran konkurrenterne at det var ligegyldigt om dommerne var korrupte eller at udstyret ikke virkede, det ikke var min dag eller hvad ved jeg.

Ikke ved at brokke mig over tingenes tilstand og pege fingre, men ved at blive god. Rigtigt god. Udvikle mig til et stærkere og højere niveau. Ikke være så bange for mit potentiale. Opleve hvor meget jeg stadig kunne udvikle mig. Aldrig lade omgivelserne definere mig eller begrænse mit resultat mere end højst nødvendigt (!).

Man må være ærlig omkring hvad de her opfattede begrænsninger er og det kan kun rettes indad. Det er meningen, at vi her skal blive så meget bedre at vi også selv kan hjælpe andre til udvikling.

Louise Falkenberg

Kategorier