MARS I VANDMANDEN, FEB-MAR 2024. EKSPERIMENTARIUM.

Yellow Pink Illustrative Simple Research Forum Poster

Mars er trådt ind i Vandmandens tegn og mødte i morges Pluto i konjunktion. For nogle er det kaboom – raketten er klar til affyring og for andre den totale nedsmeltning. Som nævnt før er dette en af de mest intense uger på hele året, så jo mere vi kan følge med og passe på os selv, desto bedre.

Når det så er sagt er Mars i Vandmanden en af de mest interessante placeringer i Zodiakken, synes jeg. Den er så excentrisk og tilsyneladende tilfældig, men formår alligevel altid at nå sine mål ad omveje. Det vigtigste at huske frem til 23. marts 2024, hvor Mars skifter til Fiskenes tegn, er at vi eksperimenterer.

Der vil være masser af op og ned og frem og tilbage og til højre og til venstre, hvilket man nok har opdaget allerede nu, og vi er sheriffen der skyder på det hele som var vi en sukkerstopfodret 8-årig på et killing spree med vores venner i High Chaparral.

Noget rammer, noget gør ikke. Der er hverken fiasko eller succes for tiden – kun feedback. At Pluto blander sig allerede ved nulpunktet indikerer en større transformation end ellers, men Pluto er normalt ikke eksplosiv. Den gør snarere sit arbejde på en mere intens og langsommelig måde, men med Mars ser vi nu, at hvor noget har brygget et stykke tid kan vulkanen nu gå i udbrud.

Forvent mindst et rap i nummeren de kommende 6 uger hvis man er i gang med noget, der ikke hører til ens næste evolutionære trin.

Fordi Mars også møder Venus undervejs (den 22.2) er det en meget ny cyklus der starter, og her har vi den ekstra dimension af det maskuline og feminine, der transformerer. Der foregår meget under overfladen for tiden. Når det er Vandmanden ved vi ikke hvilken vej det vil gå, for den er non-lineær. Til gengæld er den hurtig, kaotisk og lander det helt rigtige sted til slut som tidligst er omkring den 20. marts.

Det, vi jo har at navigere efter (udover Plutonummerraps) er impulserne. Det er elektriske stød i vores nervesystem. Vi mærker noget i os vi ikke har set før, måske en passion der vil bidrage til verden på en ny måde.

Vandmanden er sin forandringsvillighed til trods et fast tegn, og de bryder sig ikke om forandring hvilket er en af de mange kompleksiteter Vandmanden består af. Det er dog værd at være meget, meget ærlig omkring de grupper eller segmenter i samfundet man tilhører. Det team, den forening, den gruppe, de venner, den organisation, den virksomhed, det community, den type mennesker.

Hører man stadig til her?

Som nogle måske husker ved min nytårslive fortalte jeg, at januar og februar 2024 bedst kunne bruges til at sætte et dagligt system, der virker og så gøre det endnu bedre. Vi er på vej mod nogle lidt mere kaotiske energier og her er det godt at have et fundament, der allerede er på plads for det bliver svært at skabe det når vi
kommer ind i foråret (især eklipsesæson mar-apr 2024).

Når det er i Vandmandens tegn er det så vores plads og grupper i samfundet, vi måske prøver af og vælger til eller fra. Det er også vores egen plads i samfundet, den rolle vi udfylder gennem vores unikke væremåde. Autenticitet er som alt andet for tiden nøgleordet. Er det nu også så sjovt og givende at være med i den grundejerforening/bogklub/vennekreds/befolkningsgruppe/parti/udvalg osv? Hører jeg stadig til her?

Scenen er sat, de sidste forberedelser er i gang inden showet skal starte. Vi laver ikke om på showet mens det kører ligesom der bliver nok at tage sig af ellers. Mars i Vandmanden kan være rigtigt god til nøgternt at identificere og så kappe det, der tynger vores fundament i stedet for at løfte det, så her kan man for tiden opleve nogle både hurtige og kontroversielle valg i sit liv og omgivelser.

Stabilitet er ikke det, der venter forude, og det er ej heller meningen. Det er tid til at prøve nogle ting af, endda være revolutionær.

Det er en tid for at eksperimentere og måske endda opfinde noget helt nyt.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper februar 2024” se hvilke livsområder der aktiveres for dig (læs for din sol og din ascendant).

Kategorier