VENUS I VANDMANDEN, FEB-MAR 2024. MANGA.

Pink Cute Kawaii Anime Princess Phone Wallpaper

Venus er skiftet til Vandmandens tegn hvilket først og fremmest betyder, at der nu bliver smidt nogle sukkerstænger ind hvor vi nok har kæmpet lidt af en kamp de sidste par uger. Planeterne rejser sjældent i en klynge som de gør her i starten af året, så det kan mærkes når det hele sker på et bestemt livsområde.

Det startede i Stenbukkens tegn i januar og hele festen flytter til Fiskenes tegn som vi kommer tættere på marts, men indtil da skal vi ikke bare have effektiviseret og foretage virkelighedstjek når det kommer til kærlighed og penge – vi skal måske have et helt nyt værdisystem. Der sker ihvertfald en stor, intern omstrukturering i vores feminine og maskuline poler for tiden.

Det skyldes, at Venus startede lørdag morgen med en konjunktion til Pluto, hvilket vi jo er vant til efterhånden - både Solen, Merkur og Mars har været her inden for den sidste måned, men det kan alligevel være lidt trættende. Kunne vi ikke bare holde fri fra alle de her dybe, intense transformationer i weekenden i det mindste.

Niksen, siger panelet. Vi har ikke tid til outdatede mennesketyper der hvor vi med lynets hast bevæger os hen, så alle må tage deres tørn. Fordi Saturn også nærmer sig Solen kan vi regne med en lidt tung slutning på februar 2024, til gengæld begynder det at ligne noget der smager af en spændende fremtid selv om der skal gøres et stykke arbejde.

Og fremtid, det er noget Vandmanden kan lide. Ah, come on, gider jo ikke den gamle, støvede version længere. Det kan være alt fra vores måde at være i forhold, venskaber eller forretningsrelationer på ligesom det kan være vores syn på penge, design og æstetik. Er vi vokset fra at gå i den slags tøj eller have de billeder hængende på væggene. At have de møbler eller den stil.

Tidens tand er jo absolut at eksperimentere og med al det Vandmand kan vi foretage os en masse spændende, men det er stadig på impulser. Det er stadig de her brødkrummer, der er ved at føre os frem til eller åbne os op for næste fase som ikke er startet endnu. Det er derfor godt at holde det hele meget fleksibelt og nøgternt. Venus i Vandmanden er superkreativ på sin egen, specielle måde og den prøver at hjælpe os til at åbne mere op for vores kreative og måske endda seksuelle potentiale.

Min fredag gik med at være til åbningen af J-Popcon 2024 (en convention for japansk popkultur). To voksne og to børn drog vi afsted til et eventyrunivers af trolde, prinsesser, manga og anime. Kitty hviskede Hello til os allerede i indgangen og Freddy Krueger var vist gået forkert. Sidstnævnte til trods var arrangementet perfekt til Venus i Vandmanden.

Våben var der masser af og derfor også kontrol i indgangen. Tak, Pluto. Heldigvis tog de ikke min skarpe tunge fra mig.

Venus var netop trådt ind i Vandmandens tegn på det tidspunkt og sådan et forum, hvor man trygt kan spille en rolle når man måske ellers bliver set skævt til i samfundet er jo alle tiders eskapisme under en transit som denne. Jeg har selv en ide om, at det at klæde sig ud, spille rollespil, klæde sig i drag og danse, synge, spille skuespil etc i mange tilfælde vil virke lige så godt som almen terapi. Måske endda bedre. Det er jo bare en sjovere måde at processere følelser på.

Tilbage til Venus i Vandmanden, så er det et fremragende tidspunkt at være i et community eller sådan en slags spil, hvor man kan eksperimentere eller prøve noget af gennem en form for rollespil.

Om det er en swingerklub eller at spille rollespillet 'Børnefamilie i forstæderne' er ikke relevant, pointen er at vi selv er arkitekter for vores fremtid her. Vi må prøve at se hvilken version af os der ønsker at komme frem nu.

Det er lidt den klassiker med den magtfulde direktør der vil have klaps i numsen i privaten eller hende den kedelige fra bogholderiet, der er dominatrix i sin fritid. Igen – om det udleves gennem terapi eller rollespil tror jeg giver samme resultat uden at jeg selv er terapeut. Det er bare det med at integrere og balancere polerne.

Det kan også handle om at ”forelske sig” i noget der har med teknologi og internet at gøre. En sexrobot eller datingrobot må allerede være lavet, eller måske noget med internet-dating.

Vær dog lidt varsom over for creepy stalker typer når Venus og Pluto rejser sammen her i starten. Folk kan godt have lidt trang til at besøge the dark side – hvad det så er for en selv – eller få et forvrænget syn på tiltrækning etc. Sådan lidt 'du er forelsket i mig men ved det ikke endnu'-agtigt. Man kan være lidt besat af noget eller nogen for tiden, og små ting kan blive til store dramaer. Vær varsom med afvisninger og mærkelige mennesker her i stalker's paradise, men vil du prøve at have røde gummistøvler på i sengen, så be my guest.

Altså i din egen seng. Bare hvis nogen skulle finde på at misforstå det. Disclaimer disclaimer.

Nå, det er ikke for at skræmme nogle, bare fordi Pluto er Pluto (the dark side) og mørke sider er helt klart også noget Vandmanden har og ofte ønsker at dykke ned i. Igen er det jo her fremtiden og den mere autentiske version af os ligger ligger, det er derfor vi må være åbne over for eksperimenter. Vi kan opdage en ny interessesfære, men vi kan også skabe Frankenstein. Det er pointen.

Her i starten - lad os sige februar ud - er det dog værd at holde sig manga, anime, Hello Kitty og små søde klistermærker. Freddy Krueger (som jeg stadig mener var gået forkert) må file sine negle ovre i hjørnet.

Alene.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper feb 2024” i databasen se hvilket livsområde der her forsødes for dig (kig for din Sol og Ascendant for et mere nuanceret billede).

Kategorier