I FISKENES TEGN, FEB-MAR 2024. EKSISTENS.

Green and Blue Modern Welcome March Instagram Post

Solen skiftede i morges til Fiskenes tegn og startede derved den sidste måned i årets cyklus. Vi begynder så småt at lukke ned for det, der ikke skal med i næste årshjul ligesom det er almindeligt at trække sig for at lade op til året starter med et brag ved Solens indtræden i Vædderens tegn den 20. marts 2024.

Fiskenes sæson starter dog lidt tungt i år da vi har Saturn siddende her. Da vi samtidig har mindre energi på begivenheder på det fysiske plan kan det føles som at tungt lod, der hiver en ned. Vores projekter og investeringer kan være tre gange så besværlige og udbyttet være ringere end ellers.

Det er primært februar ud det står på, og vi kan med fordel tage det reality tjek før som senere. Saturn vil vide om vi forvalter vores ressourcer optimalt. Bliver tid, penge, energi og opmærksomhed brugt på nogle eller noget, der fører os frem med et højere mål, vi selv har defineret som succes?

Hvis ikke bør det helt klart reguleres eller sparkes til hjørne. Vi kan blive testet ved at noget eller nogen spilder vores tid uden grund. Det vil være ret åbenlyst og tager vi de kritiske samtaler eller svære beslutninger, står vi noget igennem i denne sidste del af måneden består vi voksen-testen og er klar til next level fra marts 2024 – og den er det værd. Indsatsen er helt klart udbyttet værd, især i et Drageår.

Det handler også om at have en plan, der holder i længden. Mange har fanget den nyligt indfundne Drage-energi og er måske allerede ved at brænde ud. Det gør den nemlig hvis man ikke sørger for at have et fundament og en hverdag, hvor der også er plads til at lade op, have det sjovt og slappe af. Det er en af hemmelighederne ved et Drageår som i øvrigt først peaker senere på året. Vi er lige gået i gang, motoren er ved at varme op.

Fiskenes sæson 2024 er altså godt brugt på at have en plan. En, plan der virker i længden hvor vi ikke brænder ud. En plan, der er realistisk i forhold til hvem vi er og hvad vi har at tilbyde, men som også ligger vores unikke kreative hjerte tæt. Vi er færdige med old school Stenbukke-energi hvor vi knokler for samfundet eller en situation uden at få penge, anerkendelse eller hvad vi måtte ønske igen. Det martyrium og den offermentalitet vil Saturn i Fiskene ikke se på længere.

Når det så er sagt, så er det jo en fremragende måned for at se vores drømme begynde at tage form. At have denne her plan, at beslutte os for at gå efter vores inderste drømme. At opleve kunst og kreativitet i alle flotte former og måske bare flyde lidt med. Nyde at Solen er længere tid på himlen og at foråret begynder at pippe frem.

Fordi Chiron også rejser med den Nordlige Måneknude i Vædderen pt bliver de eksistentielle spørgsmål måske mere udtalte end ellers. Hvem er jeg, hvem vil jeg gerne være mens jeg er på denne planet – og giver jeg mig selv lov til at være den person?

Generelt er det også en tid for at lægge mærke til understrømmene. Intet er åbenlyst og sikkert heller ikke endeligt besluttet endnu, men der er masser af strategier, impulser og nyheder. Hvad har arkitekten Vandmanden haft gang i da den mødes med Venus og Mars i Plutos underverden i sidste uge? Hvad er den underliggende historie?

Det er ”lovligt” at gøre tingene pr intuition her eller endda fra inspiration gennem musik, meditation og vores drømme. Når vi tjekker ind med os selv, trækker os lidt for at flyde i det evigt foranderlige kosmos vil ovenstående også blive mere og mere åbenlyst til vi har en klar vision så vores forhold til omgivelserne fremtidigt kun kan hjælpe til yderligere healing eller i hvert fald ikke længere såre os.

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper februar 2024” i databasen se hvilket område Solen oplyser for dig den kommende måned. Læs for dit soltegn og din ascendant for et mere nuanceret billede.

Louise Falkenberg

Kategorier