MARS-VENUS KONJUNKTION FEBRUAR 2024. NYT TERRÆN.

Black and Pink Gradient Motivational Quote Desktop Wallpaper

Det er en ny, stor cyklus der starter når Mars og Venus mødes i Vandmandens tegn (7 grader) den 22. februar 2024. Venus peger på det, hun nu ønsker og Mars lover, at det skal han nok sørge for kommer til at ske.

Når det er i Vandmandens tegn er det i mange tilfælde nok ikke romantisk, men har snarere med vores tilhørsforhold at gøre. Hvilke grupper, venskaber, teams, foreninger og organisationer tilhører vi – og skal vi blive ved med det?

Når Mars og Venus smelter sammen sker det også i os selv, så er der en maskulin eller feminin del af os vi har lagt ud på noget eller nogle andre i samfundet, vil vi ikke længere have behov for det støttehjul.

Vi kan godt selv og da Månen træder ind i Løvens tegn onssdag eftermiddag den 21. februar 2024 og møder begge inkl. Pluto i opposition, kan det være åbenlyst hvor vi selv har behov for at udtrykke os på vores egen unikke måde.

Det kan være kreativt eller kunstnerisk, og det har måske endda været skjult for os selv eller omverdenen indtil nu at det her vil vi gerne, det er noget vi indeholder.

Forvent hemmeligheder, der kommer op de næste par dage eller måske overraskende partnerskaber/opbrud. Komponenter og dele vi manglede, begynder at komme til os med strømmen fra Solen i Fiskene.

Det er åbenlyst, at vi her må være modige. Det vil være det altoverskyggende tema for denne transit. At vi må stå modigt som den vi er eller gerne vil være. Vandmanden handler om fremtiden, ikke om hvad vi altid har været og hvor vi er stagneret. Guldet ligger i at træde ud af vores comfort zone her uanset hvad samfundet synes om det.

Fordi Saturn hersker over Vandmanden er det noget, der kan holde længe, men som også er meget nyt for os. Det her er nyt terræn og alligevel så naturlig en del af den, vi altid har været.

Louise Falkenberg

Coming up: Månedshoroskoper for marts 2024 for Guldmedlemmer

Kategorier