MERKUR I FISKENE, FEB-MAR 2024. SHHH....

Blue and Purple Illustrated Quiet Night Book Cover

Planeten for kommunikation er i dag trådt ind i Fiskenes tegn, hvilket sender os fra den højeste oktav til den mest stille og endda stumme transit. Vi kunne, vidste og tænkte en masse og nu er der pludselig ikke mere at sige.

Merkur er meget speciel i Fiskenes tegn. Her fungerer sædvanlig logik, facts og analyse ikke. I stedet hælder vi til symboler, musik, kunst og beskeder fra hinsides. Der kan være større trang til eskapisme, uanset om det er gennem meditation eller cocktails – whatever floats your boat.

Transitten starter lidt interessant med en Sol og en Saturn, der er ved at ”dø” her i slutningen af februar. Vi er ved at skifte ham og primært opløse samt afslutte det, der ikke skal med videre.

Det er ret vigtigt ikke at skubbe til en sur Saturn, der sidder klar til at spille Karma & Konsekvens.

Undgå drama, ekstremer og generelle dumheder. Gør intet unødvendigt, vær ingen unødvendige steder eller med mennesker, der ikke er relevante for dit liv. Det er virkeligt vigtigt.

Vent.

Sov.

Saturn i Fiskene er x-large karma, fordi det er et evighedstegn. Der kan være hårde læringer i luften hvis man har undgået at stramme op, hvor man åbenlyst skulle stramme op.

Alle lidelseshistorier kan lægges på hylden ligesom det meget vel kan være, at der ikke er flere chancer. Der er ikke noget med at blive reddet denne gang. Det går ikke denne gang. Der er måske ikke meget tolerance hvis man ikke følger samfundets eller gruppens uskrevne regler etc.

Den gode nyhed er, at det er ret åbenlyst. Noget kan begynde at eskalere ret hurtigt for at vise os hvor sindssygt noget er eller kan blive. Fiskene spiller med de store muskler eller måske snarere store bølger for at få os til at fatte hvad realiteterne er, så vi kan nå at komme ud i tide. Vær ikke et sted, hvor noget eskalerer og vær slet ikke en del af dramaet.

Helt grundlæggende slut februar 2024: Lad vandet tage det selv. Pres intet eller ingen. Bliv på egen sikker grund. Drop small talk og unødige opgaver.

Det var den tunge del (der dog i min optik er ret seriøs, vi kan rydde hylden til at få noget bedre eller hele reolen kan falde ned – og det er os selv, der er tømreren på det projekt).

Når det så er sagt, så er Merkur i Fiskene måske ikke den bedste transit på en jordklode, hvor det hele handler om snak og medier og tænke tænke etc, men måske sund for mange mennesker.

Den er fantastisk for bare at hygge, trække sig, sove, fantasere, være kosmisk kreativ, meditere eller bare sige...ingenting.

Shhh….

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper februar 2024” se, hvilket livsområde der aktiveres for dig.

Merkur er i Fiskenes tegn til den 10. marts, hvor den bliver fyr og flamme i Vædderens tegn.

Kategorier