FULDMÅNE I JOMFRUEN, FEBRUAR 2024. TJEK, TJEK, TJEK.

Orange Modern Pattern Spice Ginger Powder Kitchen Label

Det er måske ikke den mest party-party måne, der venter os i dag den 24. februar 2024, medmindre det er et oprydnings- og rengøringsparty man har planlagt eller er inviteret til.

Det er en god weekend for at muge ud, rense løs, lave bedre systemer så man med lukkede øjne lige kan stikke en hånd ned i skuffen og så ligger de rigtige sokker lige, hvor de skal ligge.

Det, vi kan være sikre på med en fuldmåne i Jomfru og Saturn i opposition er, at intet er godt nok. Jeg har selv her til formiddag optimeret krydderihylden, og lur mig om det var bedst at sortere i farver, alfabetisk rækkefølge eller udløbsdato. Der er blevet rykket rundt og rundt for at finde det perfekte system for standarden er høj i dag, også for krydderihylder!

Skal du til fest er det jo fedt, for der er nok en gennemarbejdet bordplan, der vil være et kongehus-event værdigt ligesom man næsten er garanteret, at der er nok quinoa&kålchips til alle og har du smagt denne her trendy naturvin uden alkohol?

Jomfruen hersker over sundhed, og Saturn blev vi jo i går enige om har meget travlt med at give os et karmisk rap over nallerne for tiden, hvis vi gør noget unødvendigt hvilket – det festlige islæt ud fra kulturelle normer til trods – det jo må siges at være, når man hælder gift i form af alkohol og fed mad ned i kroppen. Det er nok ikke ligefrem en fest for organerne. Til gengæld slipper man selvfølgelig for at være sit frygtelige selv de næste mange timer.

Der er dog elskelige aspekter ved fuldmånen! Vi har både Neptun i sekstil og Jupiter i flot trigon, så uanset hvor økologisk og clean weekenden bliver, kan det være ret tydeligt at vi faktisk har en del støtte og ressourcer til vores rådighed ligesom vi kan klappe os selv på skulderen for at være nået hertil. Bravo, godt klaret. Det er ikke nemt at være menneske på jordkloden i dag.

Der er et tydeligt scoreboard på væggen. Vi ser resultaterne af vores indsats, af den virkelighed vi har skabt. Det her virker, det her virker ikke. Kryds af, tjek, tjek, tjek. Her vil jeg optimere så til det formål følger jeg denne her plan fremadrettet.

Tjek, tjek, tjek.

Vi kan sagtens optimere på alle livsområder – det er faktisk det Drageåret 2024 primært handler om – men vi må forvente at skulle gøre et væsentligt stykke arbejde, måske over en længere periode og sikkert med forsinket resultat.

Til gengæld bliver resultatet rigtigt godt. Begge energier hersker over de jordiske spilleregler, som giver 1:1 udfald. Det, man lægger i er det, man får ud. Bum færdig. Ingen dikkedarer, uretfærdigheder eller overraskelser.

Jeg har selv defineret de jordiske spilleregler som at man skal ”forvalte sine ressourcer – sin tid, penge, energi og opmærksomhed – effektivt i organiserede systemer på en måde, så man hver dag nærmer sig et højere defineret mål for personlig succes”.

Ellers kører man bare rundt og rundt i cirkler (hvilket der er mange, der gør) og/eller opfinder unødvendige ting at tage sig til.

Altså, vi ved jo godt at for overhovedet at have et fundament for et lykkeligt liv, skal vi gøre de ”kedelige” ting som ligger her i Jomfruens hus: vi skal være rene, vi skal sove og spise ordentligt, vi skal have rene omgivelser, vi skal motionere, have gode systemer, rutiner, vaner etc. Ellers er der ingen præmie, tværtimod begynder skidtet at vokse os over hovedet. Det er det usynlige lim, der holder sammen på tilværelsen.

Tilfreds med tingenes tilstand?

Ikke tilfreds med tingenes tilstand?

Det styrer du 100%. Ok, lad os sige 99%.

Pointen er, at tingene åbenlyst er hvad der er nu og der er ingen grund til at slå sig selv i hovedet eller pege fingre. Lav i stedet en solid plan for handling. Vær ikke kritisk, vi er alle mennesker der prøver at lære, og vi begår alle fejl. Jomfruer sjældnere end andre, men alligevel.

Overse ikke detaljer, gør hellere tingene besværligt på en grundig måde, så der ikke senere er en liden tue, der vælter læsset. Det er meget vigtigt og igen åbenlyst når det er en fuldmåne i Jomfruens tegn. Tag det sunde valg.

Har man fulgt bloggen her og praktiseret det åbenlyse smarte valg indtil nu, nemlig at få lagt det fundament og en hverdag der fungerer efter ovenstående principper de sidste par måneder, står man virkeligt godt til de energier, vi er på vej ind i.

Det bliver sværere at styre det hele og nærmest umuligt at lægge fundamentet på det tidspunkt, men har man gjort det ser det meget fint ud. Så kan man navigere sit solide skib i høj sø uden problemer og udnytte den højnede energi, vi får i Drageåret.

Der er mange, mange muligheder, chancer, held og portaler i 2024 – men det kan vi overse hvis vi har travlt med at skrubbe gulv i eget hjem eller reparere skodder etc. Det skal selvfølgelig forstås i overført betydning, det er bare godt snart at være klar til at stå stærkt og hoppe et par højder når det nu er det her flotte og sjældne Drageår, der kan optimere ens livsfundament mange år frem.

Er du Guldmedlem, kan du under ”månedshoroskoper februar 2024” læse om, hvilket livsområde det handler om for dig (læs for din sol og ascendant for et mere nuanceret billede). Bliv Guldmedlem her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 


God weekend,
Louise Falkenberg, der nu står før merian og efter kardemomme på krydderihylden

Kategorier