MERKUR I VÆDDEREN, MARTS-MAJ 2024. SIMPLY THE BEST.

Best of the Best Award Nomination Facebook Post

Jeg skal love for, at vi får lidt af et energiskifte denne weekend og en af grundene er vores kommunikationsplanet Merkur, der skifter fra det sidste tegn, Fiskene og starter en ny cyklus i det første tegn, Vædderen.

Det gode er, at vi får noget klarhed og noget retning. Vores bevidsthed fødes på ny, ahh nu forstår jeg at jeg vil denne her vej, jeg vil gøre det her, være det her etc. Det er vores instinkter, der kan omdannes til konkrete planer og mål.

Merkur kommer til at være i Vædderens tegn i lang tid grundet retrograd i april 2024, helt frem til medio maj 2024, og Vædderen er et fint sted for Merkur at befinde sig – især i det år, hvor det netop handler om hvem og hvad vi er inderste inde. På det mest autentiske plan.

Det kan dog være en lidt voldsom start for nogle, da vi i denne weekend (9. – 10. marts) har en Mars i kvadrat til Uranus og en nymåne, der starter eklipsesæson. Lige så uskyldig og fyrig Vædderen er, lige så provokerende og tankeløst kan den udtrykke sig, så man skal være klar til at modtage nogle meget tydelige og måske langvarige konsekvenser, hvis man går over grænsen denne weekend.

Drageåret 2024 spyr ild, og det gør Merkur i Vædderen også. Så længe ilden er rettet mod at blive den første, få den bedste fremtid, præsentere sig selv for omverdenen er den perfekt. Hvis den kommer indefra og ud.

Er det derimod en reaktion på omgivelserne må man være forberedt på, at tolerancetærsklen er meget lav nu. Hvis folk i forvejen er trætte af ens pis, kan man nemt blive vist døren nu. Det er ikke et tidspunkt at presse noget eller nogen unødigt, ej heller prøve grænser af.

Når det så er sagt synes jeg, at vi har en smuk Merkur-runde forude. Den sparker showroom i gang, den sparker den del af 2024 i gang som handler om at vise sig frem. Her er jeg, det her mener jeg, det her vil jeg. I år kan vi ikke vente på, at andre fatter interesse eller spørger ind til os. Vi må selv på banen og være assertive.

Det er bare ikke året at lurepasse eller have hemmeligheder. Det ville være sørgeligt at gøre ting bag kulisserne eller bag begrænsende overbevisninger og romantiske forestillinger, hvor man er offeret.

Efter denne lidt voldsomme weekend har vi faktisk en rolig uge, hvor der sker meget lidt på himlen inden Vædderen blæser ind på scenen den 20. marts og det nye årshjul begynder.

Det er en meget god periode for afbrænding. For at brænde de gamle historier, mønstre, ideer og overbevisninger af. Det gælder især dem, der på nogen måde kan holde en tilbage fra at forbedre sine livsområder, hvilket 2024 handler om. Det er smart at tilgive og glemme. Have rent og klart bord, hjem, krop og sind som fundament for det nye år.

Bare brug den sidste tid i Fiskenes sæson på at lade det flyde ud. Skylle væk, opløse sig i havet. Det der med at skrive lange breve og have lange samtaler med nogle, prøve at løse tingene eller tage de her hurtige, dramatiske beslutninger er meget off i forhold til energien. Let it go, people.

Let it go.

Diskussioner, sladder, at have så travlt med alle andre end sig selv er så stort et spild af energi – og energi skal vi bruge, hvis vi skal udnytte energien Vædder-style, nemlig ved at blive den bedste version af os selv og få det bedste.

Simply the best.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde der aktiveres for dig under ”månedshoroskoper marts 2024” i databasen.

Coming up: Den årlige iværksætterrunde, som starter den 20. marts 2024. Jeg sender info ud i morgen søndag, så følg med hvis du går med tanker om enten at starte en virksomhed på et solidt fundament eller har brug for hjælp til at udvikle eller sparke salg i gang, automatisere din indkomst, få mere effektive systemer etc.

Kategorier