VENUS I FISKENE, MARTS-APRIL 2024. MAGI I LUFTEN.

Seek Magic Every Day. Purple Very Peri magic background with glitter twinkling stars flash.Your animated motivational quote Promotional Instagram Story

Hvis man følte sig lidt ekstra romantisk eller fortryllet her til morgen er det ikke så mærkeligt da Venus har smyget sig ind i Fiskenes tegn. I en lidt speciel tid er det en dejlig transit at have, Venus er nemlig ophøjet her så det giver lidt ekstra magi til os alle i hverdagen.

Det hele handler om relationer for tiden. Romantiske, venskabelige, professionelle. Om hvordan vi får eller har plads til vores autentiske, unikke udtryk i vores forhold. Der kan være mange skæbnebestemte forhold og temaer oppe for tiden eftersom vi også har en måneformørkelse i partnerskabstegnet på vej.

Venus i Fiskene kommer denne gang både med det sure og det søde.

Det ”sure” er Saturn, som hun møder i konjunktion den 22. marts 2024 og som kan mærkes i dagene omkring. Det er et klassisk reality tjek, og alt afhængig af om man står i en god eller ikke god relation, vil det være her man får resultatet. Lægger fundamentet for noget mere seriøst eller står af toget, så her kan være lidt køligere samtaler eller beslutninger.

Venus i Fiskene har mange gode, kreative, kunstneriske, romantiske og empatiske talenter, men har også tendens til at være grænseløs, illusorisk og selvopofrende. Er man i en relation der ikke er ligeligt baseret mellem to autentiske, selvstændige voksne mennesker vil det helt klart skulle reguleres eller afsluttes. Det kan være nogle der skal "reddes", er sat på en piedestal, ubalance i forhold til hvad man føler og investerer osv.

Det er dog også fint at lade en mere grum fortid hvad forhold angår skylle væk med Venus i Fiskene, uanset om det er minder, mønstre eller fysiske genstande. Fremtiden skal bygges på noget langtidsholdbart, siger Saturn, så måske må vi sige farvel til noget der er fint for nu, men ikke vil være det om 3, 5, 10 eller 20 år.

Vær meget opmærksom på ikke at love for meget for tiden. Fiskene har det med at elske det magiske og måske romantiske nu, men det forsvinder så snart situationen er ovre eller det kan være noget, der kun havde med nuet at gøre. Der er ingen garantier for noget lige nu ligesom vi alle transformerer med lynets hast for tiden. Det er nemt at blive eller være forelsket i forelskelsen her.

Lidt magi i hverdagen er selvfølgelig fint, men med så meget Fiske-energi er det godt at bruge polariteten til at tynge og skabe balance, og her har vi Jomfruen. Hvis vi holder os til de simple ting i hverdagen, tøjvask, rengøring, motion, gode vaner og renlighed svømmer vi lige igennem og ind i det nye år på bedste vis.

Hvad det søde angår, møder Venus sin ven Jupiter i Tyren i flot harmoni undervejs, og det er fantastisk for alt der er kreative og kunstneriske ting, man kan tage og føle på. Keramik, malerier, tøjdesign og den slags. Det er både at udøve det og sælge det, f. eks.

Altså en smuk transit, der altid kommer med den mystiske dobbelthed, Fiskene står for. Det er sandhed, klarhed, transparens eller det er fantasi, løgne og illusioner. Måske endda i samme situation, hvilket kan være forvirrende.

Det kan også være sorg over afslutninger og opløsninger, som i mange tilfælde måske vil være de her illusioner vi kan have haft omkring romantiske forhold, venskaber eller endda det at tjene penge, hvilket også er Venus. Den eller de krykkestokke, vi i bedste mening har støttet os til, men som samtidig har holdt os i et mindset hvor vi absolut ikke fik manifesteret en drøm kan være en sorg at sige farvel til.

Der kan være et hul eller tomrum, som også er Fiskene og her vil mange automatisk søge at fylde det ud med alkohol, sukker, stoffer, distraktioner, tv, internet, porno, spiritualitet som eskapisme, sex, fantasier eller hvad man nu har lyst til at forsvinde i. Det er her vi ser dobbeltheden.

Vi kan sagtens nyde disse ting med måde, men de duer ikke til eskapisme – til at undgå virkeligheden og hvordan vi i virkeligheden føler eller har udsigt til. Der vil Saturn være harsk denne gang, så vi kan komme ud af vores martyrium en gang for alle.

Det kan føles mere naturligt at være alene, når Venus er i Fiskene. Den er romantisk, ja, men ikke nødvendigvis rettet mod en bestemt person, ting eller genstand. Det er en grundlæggende magisk følelse, og da den er meget sensitiv kan vi være mere udsatte når det kommer til negative energier, hvilket jeg vil anbefale at man helt undgår. Hellere være hjemme og sove end at være i dårligt selskab, det er helt sikkert.

Venus er i Fiskenes tegn frem til den 5. april 2024, hvor hun skifter til Vædderens tegn. Er du Guldmedlem, kan du i databasen/app´en under ”månedshoroskoper marts 2024” læse, hvad Venus i Fiskene betyder for dig. Læs for Soltegn og ascendant for et mere nuanceret billede. Læser du for din Måne indikerer det din indre
oplevelse af transitten.

Louise Falkenberg

NB! Kosmisk Business Forløb forår 2024 sælger ret hurtigt, så hvis du har tænkt dig at være med, men ikke fået dig tilmeldt bør du måske ikke vente for længe da der er et begrænset antal pladser. Husk, at du altid er velkommen til at skrive til mig (se i indlægget fra søndag) hvis du har spørgsmål.

Kategorier