MARS I FISKENE, MAR-APRIL 2024. DEN SPIRITUELLE KRIGER.

Meditation spirituality minimalist motivational pastel purple instagram post

Nu håber jeg, at vi alle kan svømme for Mars er trådt ind i Fiskenes tegn og tilslutter sig således lidt af en Fiskestime, der kan gøre tingene tungere end normalt for tiden.

Mars er vores ”krigsplanet”, som ser til at vi får det vi vil have. Vi har haft virkeligt gode Mars-transitter siden oktober 2023, hvilket er en sjældenhed, og nu falder Mars lidt i værdi for det giver sig selv, at når en stor, fyrig ildkugle rammer havets overflade, så siger det ffssfsfssfsssssss…..

Som alle andre transitter kan den selvfølgelig bruges optimalt, vi skal bare lige vide hvordan. Mars vil have action, og gerne noget der har med krig, erobring og konkurrence at gøre. I år, hvor vi alle helst skal være helte i vores eget eventyr, har vi bruger for modet, ridderligheden og musklerne fra Mars.

Fiskene er det sidste tegn i Zodiakken, det mest udviklede så her er Mars´ behov lidt uden for nummer. Vi har med spiritualitet, empati og næstekærlighed at gøre, så hvad gør man når krigeren møder pacifisten?

Man rykker fremad på en naturligt smart måde, gør man. Mars i Fiskene er den spirituelle kriger. Gennem koder, symboler og vejvisning fra kosmos. Gennem intuition og beskeder i vores drømme. Vær dog opmærksom på at følge det mere naturlige, kosmiske flow som har det med ikke helt at følge opskriften på en almindelig dagligdag på Jorden.

Heldigvis er det nok påskeferie for de fleste, vi må alligevel flyde med det næste stykke tid fordi eklipserne er ved at sætte nye skakbrikker for os og vælte de gamle, så det er en god tid for sommerhusstemning. For at sove når man skal sove – uanset hvad "klokken" er – og være aktiv når man er aktiv - uanset hvad "klokken" er. Det er den rigtige måde at bruge Mars i Fiskene på, også hvis man har den i sit fødselshoroskop.

Mars møder Saturn den 10. april, og starter således en ny Mars-Saturn-runde. Når Mars og Saturn mødes har vi en slags nymåne for rocker-energierne, så det er meget godt at være lidt obs her (den sidste var i Vandmanden apr 2020, den lukkede hele samfundet ned som vi nok husker).

Mars og Saturn i Fiskene henleder opmærksomheden på alt, der har med vand at gøre. Det kan være, at vi skal tage nogle ting mere alvorligt her, uanset om det er krig på havet, undervandsvåben eller bare at være realistiske (Saturn) omkring, at havene nu skal renses (Mars).

Det er dog godt at være ekstra respektfuld og realistisk omkring vand og væske de næste par år, altså på med redningsvest hver gang, dobbelttjek medicin og alt der kan være ”farligt” som har med vand at gøre, uanset om det er pirateri eller fugt i kælderen. Vær også meget varsom med at blande for meget tonic i din gin (!).

Når det så er sagt, er det måske meget godt at der er lagt en dæmper på Mars i april, for det er en vild måned og der er i forvejen masser af Mars og eksplosiv Uranus-energi.

Mars er i Fiskenes tegn til han kommer hjem til Vædderen den 30. april og derfra blæser derudaf igen med flammekaster og jetjager.

Så er det slut med sommerhusstemningen.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper marts 2024” se hvad det betyder for dig og hvilket livsområde, der aktiveres (læs for din Sol og din ascendant for ydre begivenheder. Månen er den indre oplevelse).

Kategorier