Retrogradperioder april 2024-april 2025 er nu oppe!

Blue Teal Gradient Zodiac Signs Horoscope Instagram Post

Du finder det lige her eller i app´en:
https://louisefalkenberg.simplero.com/admin/sites/62702/courses/97146-retrogradperioder-dette-aar

I nogle perioder går alt fremad og vi kan løbe stærkt for at manifestere, starte nye projekter eller initiere nye begyndelser i det hele taget. Energien er da fremadrettet, så der vil altid være fokus på udvikling og fremdrift i det man bruger ressourcer på her hvilket er godt, hvis det f. eks er en virksomhed.

Når planeter er retrograd er energien indadrettet og lægger i højere grad op til introspektion, revurdering, gen-evaluering og lignende, så her vil vi som regel gå ind og gennemarbejde noget, tilbage og løse noget der manglende, genforhandle med andre etc. Retrograd er bedst til at gå tilbage, arbejde på noget igen, ”marinere”.

Sommerperioden vil ofte have retrograd-perioder af de ydre planeter, det betyder ikke at man slet ikke kan foretage sig noget, bare at forår og efter/vinter kan være bedre til fremadrettet aktivitet.

I indlægget får du datoer for Merkur, Pluto, Saturn, Neptun, Uranus, Mars, Chiron og Jupiter samt deres hvileperioder april 2024- april 2025.

Det er især dagene omkring stationeringen (retrograd og direkte), der kræver ekstra opmærksomhed.

Du finder det lige her eller i app´en:
https://louisefalkenberg.simplero.com/admin/sites/62702/courses/97146-retrogradperioder-dette-aar

Læs alt om hvad det betyder, når de enkelte planeter er retrograd lige her eller i app´en: https://louisefalkenberg.simplero.com/admin/sites/62702/courses/52862-alt-om-planeter-i-retrograd

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her hvor du også støtter det store arbejde det er at kreere og researche gratis og betalt materiale til folket: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

God weekend :)
Louise Falkenberg

Kategorier