NYT BILLETSYSTEM I FORBINDELSE MED DANMARKSTURNE 2024!

Red Luxury Talent Show Facebook Post

I forbindelse med min kommende Danmarks-tour vil der ved alle shows og foredrag være mulighed for at købe stjernetegnsgoder, der sikrer netop dit stjernetegn en ekstra luksuriøs oplevelse!

For Væddere vil indgangen til salen være et forhindringsløb, hvor det gælder om at samle så mange skinnende objekter som muligt. Uanset hvor mange du samler, får du førstepræmien! Egne våben skal dog afleveres i indgangen. Ja, også dem af plastic.

For Tyren vil der som et særligt tiltag blive tilbudt et specielt område, hvor man kan sidde midt i buffeten. Den næste snack er altså aldrig mere end en armslængde væk! Armforlængere vil blive udleveret ved indgangen, så alle retter kan nås inden de visner eller bliver kolde. Da vi her i firmaet selvfølgelig har en grøn profil vil armforlængeren være lavet af nougat af højeste kvalitet, og når man således har tømt buffeten vil det være muligt at spise armforlængeren til dessert.

For Tvillingerne er vi klar over, at kedsomhed er en slem ting, så alle yderpladser ved udgangene vil være reserveret til Tvillinger, der så kan komme og gå som de ønsker. Det vil være muligt at flytte plads flere gange under showet ligesom der bag hver dør til en udgang vil være noget nyt og spændende. Hver gang.

Krebsen har udover rabat til hele familien mulighed for at opholde sig i et trygt og rart område med pejs, strikketøj og lækre småkager. En moderlig 3D-figur vil tilbyde alle varme bade og invitere til en snak om følelser undervejs.

Alle Løver vil blive tilbudt enten at komme med på scenen eller at få et spotlight til at pege på sig nede blandt publikum. Vi henstiller dog til, at manker lægges ned inden showet af hensyn til gæsterne bagved. Det gælder også store blomsterhatte.

Jomfruen vil have mulighed for at sidde på en yderst behagelig motionscykel undervejs og samtidig levere strøm til hele showet. Alle cykler afsprittes selvfølgelig hvert 5. minut ligesom der ved hver motionscykel vil hænge en lang liste med kritikpunkter til afkrydsning. Der tildeles præmier til de Jomfruer, der kan finde flest fejl ved showet.

Vi er her i firmaet klar over, at Vægten ikke fungerer optimalt alene og vi tilbyder derfor parring med en af showets andre gæster, som det vil være muligt at følges med. En stærkt udviklet algoritme ser til, at du som Vægt får det allerbedste match og bare rolig: algoritmen skal nok vælge for dig ligesom du ikke er forpligtet til videre samtale, når showet er forbi.

Til Skorpionen har vi gravet en underjordisk tunnel, som kan tilgås under selve showet også. For Skorpioner, der er nødsaget til at ankomme over jorden vil hat og solbriller blive udleveret ved indgangen. Bag herretoilettet under showet findes et hemmeligt poker-rum, hvor der kan spilles med skyhøje indsatser om meget magtfulde positioner.

Til alle Skytter vil der i billetten være inkluderet et nyt oversøisk eventyr, så der er direkte transport til lufthavnen umiddelbart efter showet. Et professorat vil blive tildelt alle Skytter, ligesom alle ansatte er blevet instrueret i at tilkendegive, at du som Skytte selvfølgelig altid har ret.

Som Stenbuk har du selvfølgelig mulighed for at købe aktier i showet ligesom der vil være en special business lounge, hvor du kan diskutere verdenssituation med andre folk i pænt tøj. Vi ser til, at ingen almindelige mennesker med almindelige jobs og almindelige problemer vil komme og smitte forsamlingen med almindelighed ligesom vi garanterer, at patriarkatet vil bestå undervejs.

Vandmanden har selvfølgelig også adgang til Stenbukkens business lounge samt en ekstra lounge fyldt med laboratorier og biblioteker hvor den nyeste forskning sker og cutting edge teknologi udvikles. Loungen ligger højt oppe, og det vil være muligt at kigge ned på hele salen herfra.

Til de kære Fisk vil det være muligt at se showet gennem lyserøde 3D-briller ligesom velkomstdrinken består af ayahuasca. Brillerne er udstyret med den nyeste virtual reality-teknologi, hvilket giver følelsen af at sidde på en blød lammesky i det smukkeste paradis ligesom ordene fra foredraget vil blive omdannet til psykedeliske symboler, himmelske malerier og stykker af det skønneste musik.

Forbered dig allerede nu på Danmarks-tour 2024, som snart kommer til en by nær dig!

Kategorier