VENUS I VÆDDEREN, APRIL 2024. AMAZONKRIGER.

Retro Vibes Music Collection Album Cover

Venus trådte i morges ind i Vædderens tegn, og selv om slagmarken ikke nødvendigvis er hendes foretrukne placering, så hjælper den alligevel med at forsøde vores tilværelse på et tidspunkt, hvor det for nogle er kaos og store forhindringer, og for os alle er stærke impulser mod en fremtid, der passer bedre til os.

Venus i Vædderen er lidt af amazonkriger, og på et tidspunkt hvor vores individuelle skæbneveje er ret oplyste er hun bedre end de fleste andre Venus-placeringer når det kommer til at tro på og endda turde kigge på eller slås for, hvad der kunne være bedre i vores liv.

Meget bedre.

Hun starter også en ny Venus-cyklus og selv om det her ikke ligefrem gør det hele mindre individualistisk, så er hun modig og god til at brænde fortidens grimme sager og depressioner af i en fart. Fut fut, så er det væk. Hvad skal vi nu.

På instinkt- og impulsplan er der altså fyret op for modet ligesom vi er klar til at kæmpe, problemet er bare at nu har Venus efterladt Mars og Saturn alene i Fiskene ligesom vi både står i eklipsesæson og Merkur retrograd.

I forhold til at rykke fremad, som er Vædderens primære fokus, så sker der måske en masse indeni os, men vi kommer ingen vegne. Det er rundt og rundt i cirkler lige nu, måske endda tilbage til fortidens temaer. Eklipse-guderne smider gaver og udfordringer hist og pist og Merkur er ikke til at stole på.

Det er måske et godt tidspunkt at bruge den del af Vædderens palette, hvor i morgen ikke findes. Hvor det lige nu er sjovt og optimistisk, friskt og aktivt, men en illusion at vi styrer ret meget i vores liv og verden. Der er helt sikkert omstændigheder, vi ikke kan gøre noget ved lige nu. Der er nogle områder af vores liv, der er syet skævt sammen.

Lige nu er det dog ikke så relevant hvad noget bliver eller ikke bliver til. Det er ikke rigtigt Vædderens hovedpine som det første tegn, der er på eventyr for at se det hele.

Måske ser vi efter et stykke tid hvordan det hele skal sidde sammen – nok ikke i april – lige nu kan vi bedst bruge energien på at skrue op for håbet, energien og selvtilliden igen. Det er et fænomenalt tidspunkt at være derude og at prøve at svinge det store bat. At være åbenlys og ærlig omkring hvem man er, hvor man burde eller gerne vil være og ikke det modsatte.

Venus i Vædderen er klar til at tage det store køllesving på status quo, hvis det bare ikke er godt nok. Aner man ikke hvor man skal starte er det her altid godt at brænde ting af, gøre rent, detoxe. At starte der hvor der er for meget mudder og kludder og bare smide det i containeren og give den en i ryven ned ad bakken.

Vi ses!

Ikke!

Når det rodede og forvirrende er væk kan man bedre eller tillade sig at mærke, hvad kroppen helst vil. Det er ikke rigtigt tiden at være for hurtig eller gå efter noget med hovedet under armen, hvilket Venus i Vædderen godt kan finde på, for så bliver vi bremset.

Impulsen i kroppen og sjælen er dog god nok, for den viser os den rigtige vej for os selv inden hovedet kan nå at få os på andre tanker.

Livet er kort, sang John Mogensen i radioen i morges. I ved, ham med det store hit ”så længe jeg har en lever”.

Livet er kort.
Tænk dig godt om før du sløser det bort.
Graven er sort.
Var der mon ting, som du ikke fik gjort.

Louise (og John Mogensen)

Er du Guldmedlem, kan du under ”månedshoroskoper april 2024” læse hvilket livsområde, der aktiveres for dig. Læs for din Sol og ascendant for ydre manifestation, og for dit Månetegn for indre oplevelse.

Kategorier