EKLIPSE I VÆDDEREN DEN 8. APRIL 2024. DEN STORE EKLIPSE.

Modern Earth Eclipse Sci-fi Movie Poster

Morgendagens eklipse sparker årets mest skæbnebetonede passage i gang for os de kommende uger, så selv om alt er simpelt når det handler om Vædderen er det også en meget speciel tid, hvor meget kan ske.

Chiron sidder med i vognen hvilket giver os alle to grundlæggende retninger at rykke i: enten er vi nået så langt i vores egen healingproces, at vi kan hjælpe andre - måske i større omfang end hidtil - eller vi er atter klar til modigt at rykke fremad til trods for vores meget ømme punkt, hvor vi tidligere har haft nederlag, problemer og måske endda traumer.

Hvilket livsområde det handler om kan du som Guldmedlem se under ”Månedshoroskoper april 2024” i app´en (bliv guldmedlem på louisefalkenberg.dk).

Uanset hvilken dør, der åbnes – og det er helt klar universet, der for tiden styrer hvilke døre der skal åbnes og lukkes – så er det en spritny begyndelse til noget meget bedre. Det hele handler om os selv nu, vores identitet og ret til at være i verden. Det er ren, rå mig-power og det er fint at tage nogle valg, prøve nogle ting af – det er bare bedst at være meget ærlig omkring situationen, så universet ikke senere skal hjælpe en væk fra en runde med mere spildtid eller karmaopbygning.

Med andre ord: tag de hårde, åbenlyse, voksne beslutninger nu, gør det hårde, sure arbejde eller hvad det handler om – det er temaerne for alle, men på forskellige livsområder og i forskellige sammenhænge – og bliv belønnet betragteligt senere.

Vædderen er simpel, fordi det primært handler om kroppen. Om kroppen som den eneste forbindelse mellem vores udødelige selv og den fysiske tilværelse.

Kroppen bør være vågen her, ellers bør man vække den om man så skal prikke sig selv i låret med en gaffel. Blodet skal rulle, og det er bedst selv at gøre det gennem f. eks motion end at skulle have det i gang via det, universet kan give os i form af en krise.

Alt, der starter med ”det kan jeg ikke, jeg er for dum/grim/gammel/kvinde/mand/fattig” eller hvad man har af etiketter virker ikke efter hensigten her, også selv om den offermentalitet er så romantisk som nogen form for lidelse kan være.

Nej. Bare nej. Det her er vores gladiator-eklipse. Det er her vi bliver stærkere, bedre, sundere og hurtigere. Vi får ikke noget der ligner den i meget lang tid. Saturn og Mars på sidelinjen kan sagtens finde på at smide os ned fra hesten hver gang vi springer op igen – det er en test. Bliv ved med at kravle op til du bliver siddende. Saturn især er to skridt frem og et tilbage gennem forhindringer, forsinkelser, restriktioner etc. UANSET HVAD, SÅ BLIV IKKE LIGGENDE PÅ JORDEN.

Der må ikke være undskyldninger her. Prioriter helbredet ligegyldigt hvad. Det er nu vi vågner, det er nu vi fødes om man så skal stille sig og skrige ud over skrænten. Om man skal kæmpe til sidste blodsdråbe. Alt det her er primalt og selv om man altid skal være påpasselig under en eklipse (især med hovedet og ansigtet her i Vædderens tegn), så kan man sagtens slås med sin dyne i stedet for at skulle bruge omgivelserne som statister og kulisser.

For healerne er det jo her man står ved, at man er anderledes. At man har en anden type visdom, sikkert akkumuleret gennem mange liv og at der intet typisk er ved ens måde at gøre ting på. Har man været udenfor er det her man opdager, at det var det værd at holde fast i sin sandhed. Mange vil søge ”Chiron-typerne” de næste mange år.

Chiron blev adopteret af Apollo og Artemis, hvor han fik adgang til at lære mere alternativ viden, de klassiske kunstarter, naturlig medicin og de andre verdener. Han boede i sin egen hule, hvor han samlede rødder, blade, blomster etc og blev ekspert i at behandle med urter og naturlig healing. Sammen med sin visdom fra opvæksten kom mange og fik hjælp i form af urtemedicin, løsninger og værktøjer over årene.

Stol på det hvis noget lignende vokser frem hos dig, også selv om du "ikke aner noget om det". Det gør du. Også hvis det bare handler om at heale dig selv, måske slippe ud af en afhængighed, dårlige mønstre etc.

Fordi den Nordlige Måneknude er så aktiveret og Venus også lige har passeret her, er der noget stort der åbner for os alle og det hører til vores naturlige skæbnevej. Det er enten at man skal heale sig selv og sin ”kuperede maskulinitet” gennem egne, naturlige evner eller fordi man skal hjælpe andre. Det er næste del af heltens healingrejse, der åbnes for os alle.

Derfor kan der midt i alt det andet her i april være mange tilbud og valgmuligheder ligesom det, der før var det hele store – måske i månedsvis eller årevis – nu bare kan have mistet gnisten ud af det blå. Det er helt fint. Stol på alle store goddag og alle store farvel, lad noget være ustabilt hvis det er det.

Til sidst er der kun en. En simpel historie, tema eller system der kommer til overfladen. Vi skal måske ned i mange lag eller gennem mange døre, hvilket er en af grundene til at det er vigtigt at holde sig i bevægelse og hele tiden se, hvad der ellers kan være så man ikke strander det falske sted – især omkring den 20. april, hvor Uranus og Jupiter er gået sammen om at give os ekstra hurtige smutveje.

Mere om det senere.

Lige nu er det som nævnt tid til at være modig og optimistisk. At være stærk og at fokusere på sin sundhed.

Står vi ansigt til ansigt med harske sandheder må vi tage kampen op, også med eget ego i forhold til hvilken rolle vi selv har spillet i en given situation. Sluger man kamelerne så hurtigt som muligt, tager modige beslutninger, siger nej og vælger fra vil det hurtigt blive erstattet af et mere korrekt valg.

Det bedre udfald er en garanti, vi bliver bare testet i ikke at begå samme fejl i ny forklædning. Gør vi det rigtigt kan det, der var hipt og nyt i går være gammelt og umoderne i morgen.

Fordi…

Hvis det ikke skinner i Vædderen, er det et nej.

Et meget stort nej.

Det var en test.

Det skal være friskt, sprødt, spændende. Det skal kilde i maven.

Start forfra hvis du skal. Nå det her nye job er allerede kedeligt eller den fest hænger mig langt ud af halsen og klokken er kun 19.30.

Prøv en ny dør mens de er der (!). Mens energien er frisk og opmuntrende, mens der er højvande og vi kan prøve steder vi normalt ikke kan nå.

Det er bedst at stå stærkt og stå alene, og er man ikke der så prøv i det mindste at undgå igler og vampyrer, der vil suge ens identitet, penge, energi, livsglæde eller hvad det måtte være. Pas på gyldne bure, hvor jobbet måske har en flot titel, partneren den rette status, udseende etc.

Glem det. Hop videre. Nu. Alene.

Hvis det ikke skinner, hvis der ikke er liv, så er det et nej.

NEJ.

På med gladiatorhatten og kæmp. Sig nej. Skrid. Videre. Stå stærkt, vær modig. Det her er altså den store runde. Det er ikke småting, vi har med at gøre.

Det skal være stort, fedt, sjovt, vildt, naturligt.

Det skal være levende.

Og så skal det frem for alt være dig selv som du altid har været og altid vil være.

Louise Falkenberg

Kategorier