URANUS-JUPITER KONJUNKTIONEN, APRIL 2024. JUL I APRIL.

Pink yellow illustrated 3d giveaway instagram story

Vi nærmer os en af årets større begivenheder, som kulminerer når Uranus og Jupiter mødes i Tyren natten til søndag den 21. april 2024. Den kan dog sagtens mærkes nu og tager kun til i sin revolutionære og frigørende energi, der ikke desto mindre kommer med en masse optimisme og gode ting.

Helt grundlæggende hersker Tyren over det område, der handler om det der nærer os. Vores værdier, vores indtægtskilde, penge, valuta, ejendele, men også vores ”lager” af talenter og ressourcer (som vi kan tjene penge på og føde os selv ved). Decideret føde og alt vi indtager for at nære os selv er temaet her. Det, vi har til at bygge et liv, der er så godt som muligt inden for de jordiske spilleregler.

Se, nu har vi haft så meget Vædder-energi det sidste stykke tid, at alt er nyt, bragende og forhåbentligt vildt på den primale måde. Det er i hvert fald den rene og rå version af Vædderen. Impulsiv og utålmodig, modig og ægte.

I Vædderens og Tyrens tegn er vores primære fokus kroppen som den organisme, der forbinder ”os” med jorden. Det er kun kroppen, der er broen mellem verdenerne.

Uranus er også vild, fri og revolutionær, men det er ikke som Vædderen der bare er ny i gamet og vil prøve en masse af.

Uranus er vild for at hjælpe os til frigørelse og til at hjælpe os videre ad den vej, det er meningen at vi skal gå herfra. Fordi vi ikke på nuværende tidspunkt har bevidsthed til at have Uranus´ overblik, kan de ting der sker den kommende ting være overraskende eller endda chokerende for os.

Det, vi kan stole på er, at 1) det er det helt rigtige for os nu. Uanset hvad der sker og 2) det er meget, meget positivt.

Sidstnævnte skyldes Jupiter-indflydelsen. Jupiter er julemanden, der kommer med gaver og selv om vi ikke lige havde ventet det, så er de ikke desto mindre virkelige og sikkert til at tage og føle på.

Tingene kan udvikle sig meget, meget hurtigt når Uranus og Jupiter mødes. Knips knips, og så var man et nyt sted eller havde flere ressourcer etc.

Det er dog ikke noget nyt man skal tage en chance på. Det ville overraske mig når vi har med Tyren at gøre. Det er nok snarere noget vi allerede kan, har bygget og udviklet på længe og har et naturligt talent for – ellers hører det jo ikke til det gode liv, Tyren har fokus på at bygge.

Tyren har haft det stramt med at have Uranus på besøg de sidste 6 år, for som det mest faste tegn er der absolut ikke lyst til forandringer. Nogensinde.

Som nævnt lever vi jo efter de jordiske spilleregler, som beretter at posen skal rystes en gang imellem for at sikre udvikling og undgå stagnation. Det gode liv skal derudover bygges på de værdier, vi har i dag og ikke havde for 6 eller bare 4 og 2 år siden.

Selv om julemandens ankomst i april er garanteret, er der dog stadig en uges tid med alle tiders mulighed for at hoppe til næste niveau, og det er især med Solen i Vædderen som nævnt gennem kroppens vildskab.

I et år, hvor alt handler om at vi selv skal gøre det, selv skal mærke efter, selv skal undersøge tingene etc er Uranus-Jupiter konjunktionen fremragende for enten at eksperimentere på sig selv eller bare lære at mærke og respektere sin egen krops naturlige impulser.

Jeg tænker nogle gange på, at grunden til der er så mange modstridende informationer på markedet når det kommer til krop, kost, træning, sundhed og den slags (udover det kapitalistiske aspekt) er, at vi er så forskellige og derfor må træne, spise, sove etc så forskelligt. Hvis der er noget Uranus og Jupiter både kan vise og hjælpe os med her, så er det at gøre tingene så de passer til vores organismes udviklingstrin. Det handler om vores individuelle behov og vi har alle tiders mulighed for at lytte til kroppens åbenlyse UMM eller UFFF-respons. Det er det Vædderen og Tyren kan.

Det er det mest åbenlyse og gennemgående tema for alle. Kroppen. Vil du vide hvilket livsområde det handler om for dig på mere individuelt plan, kan du som Guldmedlem læse under ”månedshoroskoper april 2024” for din Sol og Ascendant, så du er godt forberedt.

Så forberedt man nu kan være på en Uranus-Jupiter-hvirvelvind.

God søndag,
Louise Falkenberg

NB! Månedshoroskoperne for maj 2024 er næsten færdige, dette indlæg blev bare ved med at komme i vejen 😄

Kategorier