DE SIDSTE PAR DAGE I VÆDDERENS TEGN...

Yellow and Orange Illustration Natural Tourism Presentation

Månen trådte i nat ind i Løvens tegn, Venus nærmer sig den Nordlige Måneknude og Chiron lægger arm med Merkur i Vædderen. De nærmer sig begge krigsgudinden Eris.

Skal vi ikke bare sige, at nogle gange er fred ikke en mulighed.

Det er godt at brænde den sidste ild i Vædderen af inden Tyrens stagnerende energi lægger sig over os som en rar dyne om et par dage. Der er stadig flere veje og højere terræner, hvis vi tillader den mere primale og barnlige side af os at føre an.

Arrhhh hvor er der noget jeg kan lege med, spise, slås med? Hvor er der noget nyt og spændende for MIG?

Prøv lige at tage den sidste spurt med. Der kan være veje og terræner, vi kun kan opdage nu og som kan øge vores livskvalitet flere år frem. Som kan danne vejen for eventyr, vi slet ikke havde regnet med.

Der er kun fremad, der er kun nye opdagelser, relationer eller vinkler. Ja, det hele er måske lidt råt og kikset, men vi kan hoppe længere og højere end vi måske tror nu.

Hvis gamle følelser og traumer begynder at komme op igen, skal de væk. De skal slås væk, vandres væk, løbes væk, råbes væk. Af med det. Smid væk, brænd af.

I år skal vi helst ikke blive kørt i barnevogn ind i Tyrens sæson, som starter fredag, mens vi bliver madet og bare sidder der og glor apatisk. Der er rig mulighed for ikke at få en doven og stagneret periode, men i stedet gå rankt og stolt på egne ben – fuld af ungdom, fuld af energi og mod, hvor vi glæder os – virkeligt glæder os – til næste fase og hvor vi er klar til at stå op for os selv og slås for vores ret eller drøm, alt afhængig af situationen.

Bare smid alt det gamle og negative. Smid den kappe af det uddaterede, kedelige, mugne og konkursramte.

Gå.

Bare gå derudaf.

Flot, rank og stolt.

Louise Falkenberg

Kategorier