I TYRENS TEGN, APRIL-MAJ 2024. SMAGEN AF LIVET.

Pink and Blue Cute Cupcake Instagram Post

Solen træder i eftermiddag ind i Tyrens tegn. Normalt giver det stabilitet og mere forudsigelighed efter en vanvittig Vædder-sæson, men sådan kommer det ikke til at gå i år. I hvert fald ikke til at begynde med. Til gengæld kommer vi fra slut april til at rykke hurtigere end normalt, og det er fantastisk når energien er direkte.

Som det første jordtegn har Tyren fokus på at konkretisere noget. Vi skal se nogle konkrete resultater, noget man kan tage og føle på. Noget, der har værdi, er af høj kvalitet og som kan holde mange år frem.

Det er også her vi ser penge i form af vores personlige indtægtskilde. Uranus i Tyren har længe haft fokus på at vi er innovative med vores værdier, talenter og kompetencer og Jupiter i Tyren står i maj klar med gaver, der har været længe undervejs.

Et kollektivt fokus er nok det her med at tjene penge på en måde, så man bidrager til samfundet, kan betale sine regninger og stadig selv nyder dagligdagen. Det tema har været undervejs længe, og nu er det for mange tid til status. Har jeg tid, penge, ressourcer, talenter og kompetencer til det her? Er det det værd?

Det er et fremragende tidspunkt at højne sin værdi. Det kan være i samfundet, det kan være på et givent marked og når vi har med Tyren at gøre, er der en gammel sandhed, at det betaler sig at se godt ud. Her taler jeg ikke det udseende man er født med, men at gå i tøj af kvalitet, have ordentlige sko og smykker på, en god klipning, en sund krop etc.

Vi står i Dragens år, som for alvor begynder at spy ild de kommende måneder. Det er fantastisk for at repræsentere sig selv i bedste stil, især hvis man gerne vil opgradere på et eller flere livsområder.

Det kan virke simpelt, men det er det ikke. Tyren har det med at stagnere, så det er godt at kigge på hvor man har ladet stå til. Hvor man har slået sig til tåls og syntes, at ”det her er godt nok”, selv om det slet ikke er det.

Vil man tjene flere penge, skal man måske opkvalificere sig selv.

Vil man have nye eller bedre relationer, skal man måske lære noget om kommunikation, grænser og sociale kompetencer.

Vil man have en højere status skal man måske spise og klæde sig bedre osv osv.

Tyren ser godt ud. Tyren er lækker. Vi vil have lækker i Tyrens sæson. Noget lækkert at kigge på, røre ved, spise, smage på og dufte til. Det hjælper også væsentligt på selvværdet, hvis det er et problem - at man føler sig lækker.

Noget af det sjove ved at være her på Jorden er jo den fysiske oplevelse. At vi kan røre ved, smage på, gå på, lugte til. At vi kan lege med vores udseende og transformere en krop, der tilsyneladende tilgiver os hvad som helst.

Det er en fremragende periode for at smage på livet. For at nyde det og forkæle sanserne, men…

Der er stor forskel på at indtage chokolade fordi man nyder det modsat fordi man prøver at sabotere sig selv.

Der er stor forskel på at indtage alkohol fordi man nyder det modsat fordi det stiver selvtilliden af.

Osv osv.

Det er ikke min, men Saturns løftede pegefinger. Saturn i Fiskene prøver at hjælpe os til et liv af højere kvalitet, som også er rent og sundt og lækkert og smager godt og dufter dejligt. Måske skal begrebet forkælelse kigges nærmere på som definition, men det er i hvert fald en god tid at gå helt ind i nydelsen, om det er mad, drikke, krop, haven osv.

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper april 2024” læse, hvilke livsområder der aktiveres for dig. Læs for din Sol (”stjernetegn”) og ascendant for en mere nuanceret fortælling.

God weekend,
Louise Falkenberg

Kategorier